Πέμπτη, Μαΐου 7

Μετανάστες στη Μόρια μπουκάρουν σε αυλές και κλέβουν κατοικίδια όχι πάντως για να τα φροντίζουν

ΕΓΚΛΗΜΑΤΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΔΡΑΠΕΤΕΣ ΦΥΛΑΚΩΝ, ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΑΡΥΔΙ ΑΠ' ΟΛΗ ΤΗ ΓΗ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΑΣΥΛΟ
Αιτούντες… ασύλου αρπάζουν σκυλιά από αγρόκτημα στη Μόρια. Οι κάτοικοι απροστάτευτοι για ακόμα μια φορά, χάνουν ακόμη και τα αγαπημένα τους κατοικίδια!

Η κατάσταση στα ακριτικά μας νησιά λόγω των “μεταναστευτικών ροων” οι οποίες αποφάσισαν “εντελώς αυθόρμητα” να κινηθούν προς την Ελλάδα, έχει φτάσει στο απροχώρητο και το σίγουρο είναι πως η πολιτεία δείχνει να αδιαφορεί παντελώς για την μοίρα των νησιωτών μας.


Πολλές φορές γίναμε μάρτυρες αποτελεσμάτων της βίαιης κουλτούρας τους καθώς οι μετανάστες, συνεχώς εμπλέκονται σε φασαρίες, μαχαιρώματα, σε ληστείες και καταπάτηση ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων. Ουδέποτε δεν πήρε έμπρακτα, καμία ελληνική κυβέρνηση, το μέρος του δικαίου και δεν τιμωρήθηκε κανείς για τις παράνομες πράξεις τους.

Πρόκειται στην ουσία για ένα καθεστώς ευρύτερης ασυλίας η οποία έχει μοιραία παραχωρηθεί εσκεμμένα ή μη, στους αιτούντες ασύλου.

Τα πράγματα καιρό με τον καιρό γίνονται ακόμη πιο επικίνδυνα
Αυτό που ξεπερνάει όμως κάθε λογική είναι ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο twitter μόλις εχθές στο οποίο μετανάστες στη Μόρια της Λέσβου, εισβάλλουν, με περίσσιο θράσος, κανονικά σε ιδιόκτητο χώρο αρπάζουν οικόσιτους σκύλους και τους βγάζουν από την αυλή χωρίς ο ιδιοκτήτης να έχει αντιληφθεί το παραμικρό. Το τι θα τους κάνουν θα πρέπει να το σκεφτείτε εσείς.

Όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, μία ομάδα μεταναστών φτάνει έξω από το σπίτι, με κάποιους από αυτούς να πηδάει τη μάντρα και να μπαίνουν στο σπίτι.



Αιτητές... ασύλου αρπάζουν σκυλιά από αγρόκτημα στη Μόρια σήμερα. Οι κάτοικοι απροστάτευτοι για ακόμα μια φορά, χάνουν και τα αγαπημένα τους κατοικίδια !!😡





Στο έλεος του Θεού οι Νοικοκυραίοι!

Είναι εξοργιστικό και μόνο να σκεφτείς πως την ίδια στιγμή, ο συγκεκριμένος ιδιοκτήτης και ο κάθε ιδιοκτήτης που πέφτει θύμα τους, δεν έχει κανένα δικαίωμα να προφυλάξει την περιουσία του, ακόμη και τα κατοικίδια του, δεν έχει δικαίωμα να αντιδράσει, δεν έχει κανένα απολύτως δικαίωμα! Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι μία μήνυση κατά αγνώστων, κάτι το οποίο κοστίζει και τις περισσότερες φορές δεν φέρνει και αποτέλεσμα! Παλαιότερα μας λέγανε “κάνετε πως κοιμάστε”, τώρα τι;

Όσο και να κόπτονται τα ΜΜΕ να μας πείσουν πως θα αφομοιωθούν πως είναι φιλήσυχοι, πως στις χώρες τους είχαν πτυχία, όσο και να προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα πάντα τα κόμματα της διαπλοκής (ΝΔ,ΣΥΡΙΖΑ,ΚΙΝΑΛ,ΚΚ€) για να μην δυσαρεστήσουν το μελλοντικό εκλογικό κοινό τους η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική.
Σχόλιο: Οι σκύλοι κάποτε μπορεί και να τελειώσουν, μετά τι; Θα φάνε κι εμάς;

Λάβετε απ’ ευθείας ειδήσεις στο κινητό ή το desktop σας χωρίς την λογοκρισία των social media μέσω της ασφαλής εφαρμογής Telegram

Μπείτε στο γκρούπ του ellinotourkika.gr πατώντας σε αυτό το link ! https://t.me/ellinotourkikaETgr

https://katohika.gr/ellada/metanastes-sti-moria-mpoukaroun-se-avles-kai-klevoun-katoikidia-ochi-pantos-gia-na-ta-frontizoun/?fbclid=IwAR21fHziikHyiGHKYs24pIc8PEuYHUOLYooNIJyotA8HJR3247r6A1-4hbw


/kyklwpas.blogspot.com