Δευτέρα, Μαΐου 11

Την Ελλάδα δε χρειάζεται να την «ξεβλαχέψει» κανείς

…Ο Κοραής στα σχόλιά του για το Σύνταγμα της Ελλάδας έλεγε: “Δεν με ενδιαφέρει σε ποιον θεό πιστεύει ο καπετάνιος, αρκεί να οδηγεί με ασφάλεια το καράβι”… (Γιάννα Αγγελοπούλου)
Η Oρθοδοξία μας βάλλεται από πολλές πλευρές, μιας και βγήκαν στην επιφάνεια λυσσαλέα απωθημένα εναντίων της.
Η καταδίωξη, λοιπόν, της Σημαίας και του Σταυρού, του Ελληνισμού και της Oρθοδοξίας συνεχίζεται από την επιτροπή που υποτίθεται συγκροτήθηκε για να διαφυλάξει τα ιδανικά μας.

Τελικά, φαίνεται πως η πρόεδρος της επιτροπής για άλλη μία φορά μάς χάρισε μία άνευ προηγουμένου διαδικτυακή φιέστα με νότες προοδευτισμού και απελευθέρωσης από τα ορθόδοξα συμπλέγματα: «Στην Ελλάδα που ονειρευόμαστε, αυτήν του 2021 και μετά, οι διαφορετικές προτιμήσεις δεν είναι αιτία πολέμου.
Ο Κοραής στα σχόλιά του για το Σύνταγμα της Ελλάδας έλεγε:
“Δεν με ενδιαφέρει σε ποιον θεό πιστεύει ο καπετάνιος, αρκεί να οδηγεί με ασφάλεια το καράβι”». 
Φαίνεται πως η πρόεδρος έχει παρερμηνεύσει το νευραλγικής σημασίας αξίωμά της, πήρε βήμα και ζυμώνει τις ύπουλες μεθοδεύσεις της που ολοένα και φουσκώνουν προς την επιφάνεια. 

Η κα. Αγγελοπούλου αποφάσισε να αναθερμάνει οποιοδήποτε ψεγάδι αποπνευματικοποίησης και εκμηδενισμού έχει απομείνει στους διαδικτυακούς ακολούθους της.
Έβαλε μπροστά το σχέδιο της Νέας Εποχής, πότισε με το κώνειο της “αγάπης άνευ όρων” και άνοιξε την ομπρέλα του Διεθνισμού και Οικουμενισμού.
Επόπτης καλής συμπεριφοράς, κάνει ειρήνη με κάθε λογής πλανεμένα “φρούτα”, τα χαρίζει απλόχερα και ανοίγει τον δρόμο της ομόνοιας στους “καπετάνιους” που τιμούν πολλούς και διάφορους “θεούς”.

Ας μη λογαριάζουμε όμως χωρίς τον ξενοδόχο, γιατί απευθυνόμαστε σε έναν λαό που στη Σημαία του έχει χαραγμένο τον Σταυρό.
Πατάμε τα χώματα που γέννησαν Αγίους.
Είμαστε εμείς οι απόγονοι εκείνων που σφάχτηκαν, που κάηκαν ζωντανοί.
Σαν έθνος ορφανέψαμε, πεινάσαμε, πονέσαμε, βιαστήκαμε…και όλα αυτά επειδή δεν ψευτοπροοδέψαμε!
Δεν ξεπουλήσαμε τη Σημαία μας και την Ορθοδοξία μας για δύο κάλπικες λίρες!
Οι γείτονες πάντως κατάφεραν να παραβιάσουν τον κώδικα ανεκτικότητας και αποδοχής των πάντων που υμνείται!
Φρόντισαν να ποτιστούν αυτά τα χώματα με το αίμα ανθρώπων απλών σαν αυτών που απευθύνεστε! 

Με όλη την αγάπη και τον σεβασμό, την Ελλάδα δε χρειάζεται να την «ξεβλαχέψει» κανείς, η ιστορία δε γράφεται με εικασίες…
Κι εμείς τη γράψαμε και θα τη γράφουμε έχοντας καπετάνιο τον Χριστό!

Διαβάσαμε στο newsbreak.gr