Σάββατο, Μαΐου 16

Δάκρυσε ο Γιώργος Λιάγκας… Τα συγκλονιστικά λόγια για τον νεκρό πατέρα του, την απουσία της μητέρας του και τα ψυχικά τραύματα…

8216_GIORGOS_LIAGAS_2232020_Fotor-1024x910
Η αφορμή για να γίνει αυτή η δύσκολη κουβέντα ήταν η εξομολόγηση του ηθοποιού Γεράσιμου Σκιαδαρέση στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον χωρισμό των γονιών του όταν ήταν μόλις τριών ετών και την απουσία του πατέρα του από τη ζωή του.
Η αφορμή για να γίνει αυτή η δύσκολη κουβέντα ήταν η εξομολόγηση του ηθοποιού Γεράσιμου Σκιαδαρέση στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον χωρισμό των γονιών του όταν ήταν μόλις τριών ετών και την απουσία του πατέρα του από τη ζωή του.

Στο ερώτημα της Κατερίνας Γκαγκάκη αν σου λείπει κάποιος που δεν είχες, ο Γιώργος Λιάγκας πήρε το λόγο λέγοντας με νόημα «θα σας πω εγώ». Και τότε, με βάση τα προσωπικά του βιώματα, άρχισε να εξηγεί μεταξύ των άλλων συγκλονιστικών που ανέφερε πως, δεν σου λείπει ο γονιός, μπορεί να τον δεις και να μη τον γνωρίσεις αλλά σε τρώει το «γιατί σε μένα» και σου δημιουργούνται ψυχικά τραύματα».


Οι γονείς του παρουσιαστή, όπως είχε και ο ίδιος εξομολογηθεί, χώρισαν όταν ήταν μικρός αλλά τον μεγάλωσε ο πατέρας του αφού η μητέρα του ήταν απούσα από τη ζωή του. Εξ’ ου και η τεράστια αδυναμία στον πατέρα του τον οποίο έχασε λίγο πριν διαζύγιό του με τη Φαίη Σκορδά και έχει δώσει το όνομά του στον πρώτο του γιο, τον Γιάννη.
Στιγμές συγκινητικές και ανθρώπινες, λοιπόν, για τον εκρηκτικό παρουσιαστή που όσοι τον γνωρίζουν λένε πως, πίσω από την έντονη προσωπικότητά του κρύβεται μια ευαίσθητη και βαθιά πληγωμένη ψυχή…
Τα «σημαδεμένα» παιδικά χρόνια
Γεννήθηκε στον Κολωνό και οι γονείς του χώρισαν όταν ήταν μόλις 7 ετών. Ο ίδιος έχει αποκαλύψει ότι οι καβγάδες της εποχής εκείνης τον σημάδεψαν πολύ και τον έκαναν να υποσχεθεί στον εαυτό του ότι η δική του οικογένεια θα είναι δεμένη και δεν θα περάσουν τα παιδιά του το μαρτύριο που έζησε εκείνος.
Το πρώτο διάστημα μετά τον χωρισμό έμεινε με τη μητέρα του, στη συνέχεια όμως ακολούθησε οικειοθελώς τον πατέρα του. Επέλεξε να μείνει τελικά μαζί του. “Η μητέρα μου παντρεύτηκε κι έφυγε στο εξωτερικό για πολλά χρόνια. Ψιλοχαθήκαμε, έκανε ακόμη ένα γάμο, ξαναχαθήκαμε, είχαμε μια πολύ περίεργη σχέση. Κάποια στιγμή ξαναβρεθήκαμε, μιλάμε τώρα, αλλά τίποτα το φοβερό”, έχει εξομολογηθεί ο Γιώργος Λιάγκας που ακόμη θυμάται τις τραγικές στιγμές την περίοδο του διαζυγίου των γονιών του.
“Έχω κλάψει πολύ με το διαζύγιο των γονιών μου κι έχω μείνει και πάρα πολύ μόνος μου. Επειδή νόμιζα ότι φταίω εγώ που χώρισαν οι γονείς μου, δεν έβγαινα να παίξω με τα άλλα παιδιά. Καθόμουν στο παράθυρο του σπιτιού μου κι έβλεπα τα άλλα παιδάκια να παίζουν κι εγώ δεν έβγαινα να παίξω μαζί τους. Έκλαιγα πολύ τα πρώτα χρόνια”, παραδέχτηκε, αφού θεωρούσε τον εαυτό του υπεύθυνο για ό,τι είχε συμβεί.
Η επιλογή να μείνει με τον πατέρα του
Η επιλογή να μείνει με τον πατέρα του ήταν συνειδητή και η αδυναμία που του είχε ήταν τεράστια. Ήταν εκείνος που τον στήριξε σε όλες τις στιγμές του για να κάνει τελικά τα όνειρά του πραγματικότητα. Στην αρχή ήθελε να γίνει πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας, όμως δεν πέρασε στις εξετάσεις. Εκεί ήταν όμως ο πατέρας του για να του ανεβάσει το ηθικό και να κυνηγήσει τον άλλο στόχο του. Περνάει στο Πολυτεχνείο στο τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών. Για να μην επιβαρύνει οικονομικά τον πατέρα του, αναζητεί τρόπους για να έχει τα δικά του έσοδα. Παλεύει ακόμη και να γίνει… τραγουδιστής (!), όμως αλλάζει πορεία και τελικά μπαίνει στον χώρο της δημοσιογραφίας.
Η συνέχεια είναι γνωστή. Αυτό που δεν είναι γνωστό ήταν ότι σε κάθε βήμα του Γιώργου, ο Γιάννης Λιάγκας ήταν πάντα δίπλα του. Η απώλειά του έχει σημαδέψει πολύ τον παρουσιαστή που προσπαθεί ακόμη και σήμερα να μάθει να ζει με την απουσία του…

Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ!

 https://patkiout.gr/showbiz/dakryse-o-giorgos-liagkas-ta-sygklonistika-logia-gia-ton-patera-toy-tin-apoysia-tis-miteras-toy-kai-ta-psychika-traymata/