Παρασκευή, Μαΐου 1

Οι πρώτες φωτό των Ελληνίδων σελέμπριτις με μαγιό, για φέτος -Τα έβαλαν και βγήκαν στο μπαλκόνι [εικόνες]


Η θερμοκρασία έχει πάρει την την ανιούσα και πολλές ήταν οι celebrities στην Ελλάδα που αποφάσισαν να βάλουν το μαγιό τους και να κάνουν ηλιοθεραπεία εν μέσω καραντίνας.
Δεν παραλείπουν φυσικά να στέλνουν από την ξαπλώστρα τους τα απαραίτητα μηνύματα αισιοδοξίας και συμπαράστασης στους διαδικτυακούς τους φίλους!

Δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες τις διάσημες κυρίες που πόζαραν με μαγιό:

Κάνουν ηλιοθεραπεία τους στη βεράντα ή στον κήπο του σπιτιού τους...

H Μαρία Κωνσταντάκη είδε ήλιο και φόρεσε το μαγιό της, το καπέλο της, πήρε το βιβλίο της και ξάπλωσε στο μπαλκόνι για ηλιοθεραπεία. Οι μέρες εγκλεισμού δεν περνάνε εύκολα, αλλά η γνωστή ηθοποιός βρήκε τον τρόπο να απολαύσει την λιακάδα...
απολαύσει την λιακάδα...



Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

Με μία ανάρτησή στο Instagram, φορώντας ένα μαγιό και πλατύγυρο καπέλο, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μοιράζεται εν μέσω καραντίνας, τις σκέψεις της για το καλοκαίρι που έρχεται.



Χριστίνα Μπόμπα

Σε καλοκαιρινό mood βρίσκεται η Χριστίνα Μπόμπα. Θέλησε λοιπόν να «φέρει» το καλοκαίρι στο μπαλκόνι της με τον πιο κατάλληλο τρόπο: Βάζοντας το λεοπάρ bikini της.



Κατερίνα Δαλάκα

Η Κατερίνα Δαλάκα μπορεί να είχε προβλήματα στη σχέση της και να χώρισε τελικά αλλά δεν χάνει την καλή της διάθεση της. Μόλις ο καιρός το επέτρεψε, έβαλε το μαγιό της, πήρε την καρέκλα της και έκατσε στο μπαλκόνι και λιάστηκε αφού δεν μπορούσε να πάει παραλία!





Ελευθερία Ελευθερίου


Η Ελευθερία Ελευθερίου ανέβασε μια φωτογραφία όπου την βλέπουμε να φοράει το σέξι μπικίνι της και να απολαμβάνει τον ήλιο της Αθήνας στο μπαλκόνι του σπιτιού της.



Κατερίνα Στικούδη

Η Κατερίνα Στικούδη απολαμβάνει τον ελεύθερο χρόνο που κέρδισε λόγω καραντίνας με τον καλύτερο τρόπο. Φορώντας ένα «καυτό» μπικίνι έκανε ηλιοθεραπεία στο σπίτι της.





.iefimerida.gr/