Δημήτρης Παπαμιχαήλ: Πού πήγε η τεράστια περιουσία του; Το μεγάλο παράπονο του γιού του και ο άγνωστος πόλεμος με τους συγγενείς

a585f2_photo
Μετά την συνέντευξή του στο People όπου εξηγούσε με συγκλονιστικό τρόπο την περιπέτειά του με τα ναρκωτικά, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ξαναβγήκε στην δημοσιογραφική επικαιρότητα, αυτή τη φορά εξαιτίας των απανωτών συνεντεύξεων που είχαν δώσει οι ξαδέλφες του και κληρονόμοι της περιουσίας του πατέρα του Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Οι δύο από τους επτά συνολικά κληρονόμους του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, η Κατερίνα και η Έλενα Παπαμιχαήλ, εμφανίστηκαν σε παλαιότερη εκπομπή και μίλησαν για τη μεγάλη κόντρα που έχει ξεσπάσει με τον Γιάννη Παπαμιχαήλ με αφορμή την κληρονομιά.
Η Έλενα Παπαμιχαήλ μάλιστα αναφέρθηκε και σε όσα της καταλογίζει ο ξαδελφός της, σχετικά με τις διαφορές τους από την κοινή επιχειρηματική απόπειρα που είχαν κάνει στο παρελθόν, ανοίγοντας ένα καφέ.
“Είχαμε συμφωνήσει να πάρουμε ένα καφέ στη Γλυφάδα και να βάλουμε από 20 εκατομμύρια ο καθένας. Είχαμε πει ότι ο
Γιάννης θα δίνει το “παρών” στο μαγαζί. Εκείνος ερχόταν μόνο για να παίρνει την είσπραξη. Μετά από τέσσερα χρόνια, άρχισε να με παίρνει και να μου ζητάει να του δώσω πίσω τα λεφτά που είχε βάλει και ακόμα περισσότερα. Άρχισε να μου στέλνει εξώδικα και τέτοια. Τελικά πούλησα το μαγαζί. Πήρε πίσω τα χρήματα που είχε βάλει. Όχι τα επιπλέον που ζητούσε. Όσα είχε βάλει, 20 εκατομμύρια”.
Η Έλενα Παπαμιχαήλ είπε επίσης ότι όσα χρήματα είχε αφήσει ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ (140.000 ευρώ) αντίθετα από τη θέλησή του τα έδωσαν στον γιο του και δήλωσε στεναχωρημένη που έχουν φτάσει σε σημείο να μην μιλάνε, ενώ στο παρελθόν ήταν πολύ αγαπημένα ξαδέλφια.

 makeleio.gr