Τρίτη, Μαΐου 19

Λύκοι βαρείς και προβατόσχημοι


Λύκοι βαρείς και προβατόσχημοι μπήκαν μέσα στην Ιεραρχία της Ορθοδοξίας

GEWKWN
Στην εποχή της άθεης Νέας Τάξης Πραγμάτων, οι Έλληνες δέχονται την πιο ισχυρή επίθεση που δέχθηκαν ποτέ. Μια παγκόσμια επίθεση, στην οποία πρωτοστατούν κάποιοι ευεργετηθέντες των Ελλήνων. Προφανώς κάποιοι αντιλήφθηκαν τον κίνδυνο που οι Έλληνες αντιπροσωπεύουν και προσπαθούν «προκαταβολικά» να τους τσακίσουν. Αναγκαστικά προκαταβολικά, γιατί, αν
ισχυροποιηθούν, θα είναι αργά να τους αναχαιτίσεις. Αυτοί, οι οποίοι γνωρίζουν πως, αν δεν προλάβουν να εξοντώσουν τον Έλληνα όταν είναι αδύναμος, θα τους πατήσει στο «κεφάλι» όταν θα είναι έτοιμος να δράσει … Με διεφθαρμένους και προδότες ελληνόφωνους πολιτικούς οδήγησαν την Ελλάδα και τους Έλληνες στην καταστροφή, και με τον ανθέλληνα Βαρθολομαίο οδηγούν την Ορθοδοξία στην αγκαλιά του πάπα και του αντίχριστου.

Μερικά από αυτά που ανέφερε ο Οικουμενικός Πατριάρχης στην θρονική εορτή του 1998, σχετικά με το θέμα του Παπισμού και τις σχέσεις που πρέπει να έχουμε μαζί τους.

Πατριάρχης Βαρθολομαίος: «Ἡ μετάνοια ἡμῶν διὰ τὸ παρελθὸν εἶναι ἀπαραίτητος. Δὲν πρέπει νὰ σπαταλήσωμεν τὸν χρόνον εἰς ἀναζήτησιν εὐθυνῶν. Οἱ κληροδοτήσαντες εἰς ἡμᾶς τὴν διάσπασιν προπάτορες ἡμῶν ὑπῆρξαν ἀτυχῆ θύματα τοῦ ἀρχεκάκου ὄφεως καὶ εὑρίσκονται ἤδη εἰς χείρας τοῦ δικαιοκρίτου Θεοῦ. Αἰτούμεθα ὑπὲρ αὐτῶν τὸ ἔλεος τοῦ Θεοῦ, ἀλλὰ ὀφείλομεν ἐνώπιον αὐτοῦ, ὅπως ἐπανορθώσωμεν τὰ σφάλματα ἐκείνων»,(*) (!!!)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Πρωτοπρεσβύτερο Θεόδωρο Ζήση: «Θλίβεται κανείς και σπαράσσει μέχρι βαθέων, αναλογιζόμενος και μόνο την πατριαρχική ρήση, που θεωρεί τους Αγίους Πατέρες, οι οποίοι αγωνίσθηκαν εναντίον του Πάπα ως θύματα του Διαβόλου και αξίους της συγχωρήσεως και του ελέους του Θεού. Αν όμως, ο Μέγας Φώτιος, ο Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς, ο Άγιος Μάρκος Ευγενικός, ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, ο Άγιος Νικόδημος Αγιορείτης και πλείστοι άλλοι πολέμιοι των αιρέσεων του Παπισμού, είναι όργανα και θύματα του Διαβόλου, πρέπει να τους διαγράψουμε από τις δέλτους των Αγίων, να καταργήσουμε τις εορτές και τις ακολουθίες, και αντί να επικαλούμεθα τις πρεσβείες και την βοήθειά τους, να τους κάνουμε μνημόσυνα και τρισάγια, για να τους συγχωρήσει ο Θεός.



ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ για τη σχέση του Οικουμενικού Πατριαρχείου με την Καθολική Εκκλησία.

“Έχουμε καλή συνεργασία και διεξάγουμε έναν θεολογικό διάλογο σε παγκόσμια κλίμακα στον οποίο συμμετέχουν όλες οι εκκλησίες ……..να συνεχιστεί ο θεολογικός διάλογος με την Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία με σκοπό την ένωση των δύο εκκλησιών - των Ορθοδόξων και των Ρωμαιοκαθολικών. ”.l



Ως πότε ο κ. Βαρθολομαίος θα αγνοεί τα λόγια και τα αναθέματα των Αγίων της Εκκλησίας μας κατά των παπικών και των αιρετικών, παρασύροντας στον δρόμο της απώλειας τις ψυχές του ποιμνίου που του εμπιστεύτηκε Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ.

Άγιος Βασίλειος ο Μέγας : όσοι προσποιούνται ότι ομολογούν την υγια Ορθόδοξο πίστη, αλλά έχουν εκκλησιαστική κοινωνία με τους ετεροδόξους, αν ύστερα από νουθεσία δεν απομακρυνθούν, μ’αυτους τότε, όχι μόνο να μην έχετε εκκλησιαστική κοινωνία, αλλά ούτε αδελφούς να τους ονομάζετε

Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος : Να μην αποδέχεστε κανένα αιρετικό δόγμα με πρόσχημα την αγάπη….



GEWKWN : Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΜΟΥ : ‘’Θα δείτε, παιδιά μου, ράσα που θα κινούνται χωρίς να έχουν σώμα μέσα…..Ουαί! Τι κακό θα βρει την Πίστη μας, θα βγαίνει μια μεγάλη δυσοσμία που δεν θα αγγίξει όμως τον Κύριο, τότε παιδιά μου ανατρέξτε αμέσως στα ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Κ. ΔΙΑΘΗΚΗΣ, βρείτε τις εκφράσεις του Κυρίου για τις εξουσίες εκείνων που άλλοι θα τα πάρουν.

Και όταν χωρίς οικία θα σας αφήσουν ( εκκλησία ) δική σας θα είναι μπείτε και από το παράθυρο, παράθυρο είναι η πίστη σας……….ΜΗΝ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΤΕ………….

Το ένα τέταρτο της εκκλησίας θα σαπίσει, θα νεκρωθεί …….Όταν θα δουν οι υπόλοιποι, το ¼ των νεκρών ( την κεφαλη της εκκλησίας ) τότε θα πέσουν σε μετάνοια. ( σημείωση : σε ένα σώμα το κεφάλι με μέρος του στήθους αντιστοιχεί στο ¼ του σώματος

θα συμβούν σημεία και τέρατα στα μεγάλα σαλόνια τα δικά σας, σ’ αυτούς που δήθεν σήμερα σας εκφράζουν και στις κεφαλες σας.

Aς προσέξουν οι κεφαλες την Εκκλησίας Του Χριστού γιατί δεν είναι δική τους….Περιουσία δική τους έχουν μόνο την ψυχή τους και περιουσία Του Χριστού είναι οι ψυχές τους, το λέω αυτό με νόημα , για να προσέχουν και να είναι σωστοί απέναντι στον κόσμο….Διότι είναι η ώρα της ανάγκης και έχουν μεγάλο καθήκον και μεγάλο βάρος στις πλάτες τους

Οι δυο η οι τρεις Κεφαλες ( ιεράρχες ) , πρώτα αυτοί θα προδώσουν Τον Χριστον…….Ο Ίδιος Ο Χριστός παρακαλά οι κεφαλες της Εκκλησίας Του να αλλάξουν γνώμη και γνωμικές, να γίνουν και να γνωρίζουν που βαδίζουν, γιατί ήδη έχουν αρχίσει να πίνουν από δυο ποτήρια νερό.

Το Δισκοπότηρο είναι μόνο ένα, δεν υπάρχει δεύτερο, το άλλο που δεν λέγεται Δισκοπότηρο, έχει μέσα μόνο δηλητήριο!

ΖΕΙΤΕ ( τώρα ) ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ… Ουαί! Τι κακό θα βρει την Πίστη μας, θα βγαίνει μια μεγάλη δυσοσμία που δεν θα αγγίξει όμως τον Κύριο, τότε παιδιά μου ανατρέξτε αμέσως στα ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Κ. ΔΙΑΘΗΚΗΣ, βρείτε τις εκφράσεις του Κυρίου για τις εξουσίες εκείνων που άλλοι θα τα πάρουν.

Δηλώσεις Βαρθολομαίου για Κεμάλ «Είμαστε χαρούμενοι που επισκεπτόμαστε την ανακαινισμένη οικία στη Θεσσαλονίκη του ιδρυτή της Τουρκικής Δημοκρατίας, Ατατούρκ.

Ευχόμενοι, ο Θεός να αναπαύει την ψυχή του, ικετεύουμε τον Μεγαλοδύναμο, οι μεταρρυθμίσεις του να ζουν για πάντα ……

Επιστολή κ. Βαρθολομαίου : ”Όπως ορίζει η παράδοση της Εκκλησίας μας, πάντα προσευχόμαστε υπέρ του κράτους μας, (τουρκιας) υπέρ της υγεία των ηγετών μας, τουρκιας) της ευημερίας και της ευτυχία του λαού μας (τουρκιας ). ……..

“Προσευχόμαστε οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις να επιτύχουν τον σκοπό τους και η επιχείρηση ”Κλάδος Ελαίας” να φέρει την ειρήνη στην περιοχή όπως λέει και το όνομά της”…..Συνέντευξη του κ. Βαρθολομαίου στο πρακτορείο Associated Press «Είμαι τούρκος πολίτης, γεννήθηκα στην Τουρκία και υπηρέτησα στον τουρκικό στρατό δυο χρόνια………..

Είμαι υπέρ του τζαμιού ( στην Ελλάδα ), ακόμη και για περισσότερα τζαμιά σε μέρη όπου υπάρχουν μουσουλμάνοι