Τρίτη, Μαΐου 12

Το κορίτσι που δεν ξέπεσε στον Covid-19

Ως τώρα δεν έδωσε στη δημοσιότητα κάτι τέτοιο και μακάρι το 18χρονο κορίτσι να είναι πάντα γερή και ευτυχισμένη
Σ΄αυτό το σημείο το Κουρδιστό Πορτοκάλι θα ήθελε να κάνει μία ειδική μνεία στην Ελένη Μενεγάκη.
Η Ελένη είναι από τις ελάχιστους εγχώριους τηλεστάρ (με δυο κατοστάρικα από την Καλλιθέα όσο πιο φθηνιάρικα τόσο πιο ωραία) η οποία δεν υπέκυψε στον Covid-19.
Από την Ιόλη Πιερίδη
Άλλωστε ο ιός δεν είχε και λεφτά για χορηγίες. Δεν την ακούσαμε όλο αυτό το διάστημα να δηλώνει ότι έχει μέσα της τον Covid-19 όπως δήλωσαν τ ένα σκασμό απέθαντοι εγχώριοι celebrities (με δυο κατοστάρικα από την Καλλιθέα όσο πιο φθηνιάρικα τόσο πιο ωραία), οι οποίοι εξευτέλισαν και τον Covid-19. Toν έκαναν ποστάρισμα στο insta.

H Ελένη όμως δεν είχε ανάγκη τέτοια φτηνιάρικα κόλπα για λίγη δημοσιότητα.
Αλήθεια αυτοί οι εγχώριοι star (με δυο κατοστάρικα από την Καλλιθέα όσο πιο φθηνιάρικα τόσο πιο ωραία) πως κατάφεραν και είχαν πολύ νωρίς πρόσβαση στα test και μάλιστα τα αξιόπιστα;
Εκτός από εκείνους που κινδύνεψαν πραγματικά όπως η Σήλια, ο Πρετεντέρης, ο Παπαχελάς, ο Μαρινάκης και κάποιοι άλλοι, εμφανίσθηκαν ένα σωρό ανύπαρκτοι να δηλώσουν ότι μπήκε μέσα τους ο Covid-19. Kαι συνεχίζουν ακάθεκτοι.
Κάθε μέρα μαθαίνουμε για ένα ακόμη εγχώριο celebrity (με δυο κατοστάρικα από την Καλλιθέα όσο πιο φθηνιάρικα τόσο πιο ωραία) ότι υπήρξε κρούσμα του Covid-19 ότι νοσηλεύθηκε και τελικά είναι μια χαρά γιατί προσευχήθηκαν γι΄αυτόν οι ghost followers στα social media.
Σ΄αυτό το σημείο να υπογραμμίσουμε ότι οι followers των εγχώριων Ελλήνων επωνύμων είναι τόσο πραγματικοί όσο οι επισκεψιμότητες που δηλώνουν στα media shop και στους άτυχους πελάτες τους διάφοροι εκδότες του διαδικτύου τα site των οποίων δεν τα διαβάζουν ούτε οι ίδιοι αλλά παίρνουν διαφήμιση-μια κι εκεί έξω εξακολουθούν να υπάρχουν κορόιδα επιχειρηματίες που εμπιστεύονται τα νούμερά τους.

Στη φωτό με τη μαμά της. Φονικό δίδυμο…Εάν έγραφαν βιβλίο θα τέλειωνε οριστικά η διαπλοκή στην Ελλάδα. Αυτό…
Τέλος πάντων η Μενεγάκη σεβόμενη το παρελθόν της και επειδή η ίδια είχε και εξακολουθεί να έχει τόσα παιγνίδια στη ζωή της αποφάσισε να μην παίξει με τον ιό, να μην παίξει την άρρωστη. Αυτό οφείλουμε να της το αναγνωρίσουμε…Ως τώρα η Ελένη δεν έδωσε στη δημοσιότητα κάτι τέτοιο και μακάρι το 18χρονο κορίτσι να είναι πάντα γερή και ευτυχισμένη. Έχει άλλωστε τόσα πράγματα για να γεμίσει τη ζωή και τη ματαιοδοξία της. Δεν χρειάζεται να υποδυθεί και το κρούσμα του Covid-19. Υπάρχουν τόσα βλαμμένα που το κάνουν άλλωστε…
kourdistoportocali.com