Κυριακή, Μαΐου 17

ΑΓΡΙΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ...ΣΕΞ! Kαπέλο 50€ για το πενταψήφιο «11770» από τη ΔΕΗ...

ΟΛΑ ΤΣΑΜΠΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΟΛΑ....
Krikor Tsakitzian
Για να αποφευχθούν οι ουρές του κόσμου που εμφανίστηκαν στα γραφεία της ΔΕΗ, συνέστησαν οι υπεύθυνοι του οργανισμού να διεκπεραιώνουν τις υποθέσεις τους ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά, καλώντας στον πενταψήφιο αριθμό της εταιρείας στο 11770.

Τον περασμένο μήνα μια 75χρονη φίλη μου, ήθελε να τακτοποιήσει μια εκκρεμότητα που είχε με τη ΔΕΗ και αποφάσισε να αποφύγει να επισκεφθεί τα γραφεία της εταιρείας. Έτσι δοκίμασε να εξυπηρετηθεί μέσω τηλεφώνου, αφού δεν είχε τη δυνατότητα να κάνει χρήση της ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης που διαθέτει η επιχείρηση. Κάλεσε λοιπόν το 11770, μπήκε στην αναμονή και περίμενε να εμφανιστεί κάποιος υπάλληλος από την άλλη άκρη της γραμμής. Θέλετε επειδή υπολειτουργεί η εταιρεία λόγω κορονοϊού. Θέλετε επειδή είναι φορτωμένες οι γραμμές λόγω του ότι ο κόσμος αποφεύγει να εξυπηρετηθεί δια ζώσης. Η φίλη μας περίμενε στη γραμμή της επί μια ώρα.
Τον επόμενο μήνα της ήρθε ο λογαριασμός του κινητού με 50€ καπέλο, απ’ ότι πλήρωνε κάθε μήνα. Έκανε αίτημα στην εταιρεία κινητής να εκτυπώσουν το λογαριασμό, για να δει από πού προέκυπτε το ημίψηλο που της φόρεσαν, για να διαπιστώσει ότι είχε χρεωθεί 50€ στο 11770.
Είδες η ΔΕΗ;

Η γυναίκα, μετά από το κάζο που έπαθε, θέλει να διεκπεραιώσει κάποιες υποθέσεις που έχει με το ρόλόϊ της ΔΕΗ και δεν τολμάει να ξαναπάρει τηλέφωνο στο 090 της επιχείρησης, αλλά θα πάει από τα γραφεία τους, με όποιες συνέπειες μπορεί να συνεπάγεται κάτι τέτοιο, αφού το έριξαν στις ροζ γραμμές στον οργανισμό. Γιατί αυτό που κάνει στους καταναλωτές της η ΔΕΗ, δεν είναι απλά εξυπηρέτηση, στην κυριολεξία είναι άγριο τηλεφωνικό σεξ.