Πέμπτη, Μαΐου 21

“ΠΙΑΣΑΤΕ ΤΑ ΣΤΡΑΣ KAI…” O Φαήλος ξεκαθαρίζει με την πρόεδρο της Δημοκρατίας.

ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΕ, ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΠΙΑΣΑΤΕ ΤΑ ΣΤΡΑΣ

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας για την επέτειο Απελευθέρωσης της Θράκης είπε κάτι

πολυπολιτισμικές ορθοπολιτικές μπουρδολογίες. Σήμερα που ήταν η επέτειος της υπογραφής του Πρωτοκόλλου της Κερκύρας και η ανακήρυξη της Αυτόνομης Βορείου Ηπείρου, μέρα μνήμης του Αρχηγού Σπυρομήλιου και των παληκαριών του, η Πρόεδρος χάϊδεψε την γάτα της και σκέφτηκε πως είναι σωστό να ασχοληθεί με δήλωση για την …
ομοφοβία,τρανσοφοβία και διάφορα άλλα της βαριάς σολομωνικής του πολιτισμικού Μαρξισμού. Στην λερωμένη άμμο της γάτας της έγραψε τον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό και ασχολείται με το δικαίωμα του Μήτσου να μην τον πειράζουν που θέλει να φοράει δωδεκάποντες και θέλει να γίνει μάνα.
Στην σημερινή Ελλάδα μπορείς να λές και να κάνεις ό,τι θέλεις. Υπάρχει ένα ποσοστό επιστημόνων, καλλιτεχνών, πολιτικών, και απλών ανθρώπων που είναι ομοφυλόφιλοι. Δεν άκουσα κανέναν ποτέ να λέει δεν ακούω τα τραγούδια του τάδε, δεν διαβάζω τα βιβλία της δείνα, δεν ψηφίζω τον Χ, ή δεν τον/την κάνω παρέα, γιατί είναι ομοφυλόφιλος/η. Όλοι στον κοινωνικό μας περίγυρο έχουμε κάποιους ανθρώπους που είναι ομοφυλόφιλοι και τους ξεχωρίζουμε όπως τους υπόλοιπους για την καλοσύνη, την εντιμότητα, το ταλέντο , τον πατριωτισμό τους, το χιούμορ τους.
Δεν χρειαζόμαστε παραινέσεις από επαγγελματίες γκέη του “κινήματος” της πλάκας, που κάνουν καριέρα ως τέτιοιοι και πουλώντας δικαιωματισμό. Δεν χρειαζόμαστε φετφάδες της ΠτΔ που πολύ στραβά ξεκίνησε εν γένει.
Και σίγουρα κανείς ποτέ δεν θα μας πείσει πως πράγματα που ανήκουν στις ψυχικές νόσους, διαταραχές ή στα γούστα και βίτσια του καθενός στο κρεβάτι είναι κάθε ένα και ένα ξεχωριστό “φύλο” και πως πρέπει να φτιάξουμε νόμους που θα λένε πως το φυσιολογικό είναι ίδιο με την παρέκλιση και πως με νόμο θα κατεβάσει γάλα ο Μπάμπης και θα υποκαταστήσει την μάνα ενός παιδιού.
Σε πλείστα δε ζητήματα γίνεται μια άθλια λαθροχειρία, όπως στο ζήτημα της υιοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια, πως δήθεν αφορά τα δικαιωμάτα των ομοφυλοφίλων. Όχι. Αφορά πρωτίστως τα δικαιώματα των παιδιών, που σύμφωνα και με τον Καταστατικό Χάρτη των Δικαιωμάτων του Παιδιού, ένα από τα βασικά δικαιώματα είναι το να έχουν γονείς, ήτοι Μάνα και Πατέρα. Και την Μάνα δεν την υποκαθιστά το απωθημένο κάποιου άνδρα, ούτε τον Πατέρα το απωθημένο κάποιας γυναίκας. Άρα, ΟΧΙ στην υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια. Υπάρχουν φυσικά οικογένειες χωρίς μάνα ή πατέρα, διότι πέθανε. Αυτό όμως είναι προϊόν ατυχήματος, όχι επιλογή κάποιου νομοθέτη. Αν θέλουν, ας κάνουν δικά τους βιολογικά παιδιά. Τα ορφανά πάντως και εγκαταλελειμένα παιδιά πρέπει να δίνονται για υιοθεσία μόνο σε παραδοσιακά άτεκνα ζευγάρια, όπου θα υπάρχει και το μητρικό και το πατρικό πρότυπο. Γιατί τα παιδιά δεν είναι αξεσουάρ ανεκπλήρωτων από την φύση φαντασιώσεων.

πηγή: fb Failos Kranidiotis

 taxalia.