Δευτέρα, Μαΐου 25

ΠΟΛΥ ΒΟΛΙΚΟΣ Ο ΚΟΡΟΪΔΟΪΟΣ! ΘΗΣΑΥΡΙΣΑΝ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΥΡΑΝΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ “LOCKDOWN”!


Όπως επισημάναμε από την πρώτη στιγμή που επιβλήθηκε το “lockdown” στην παγκόσμια οικονομία, με πρόσχημα τον κοροϊδοϊό, ένας από τους στόχους ήταν να γίνουν οι πλούσιοι πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι!
Κι όπως πάντα επαληθευόμαστε!
Την ώρα, λοιπόν, που η ανεργία στις ΗΠΑ σπάει κάθε προηγούμενο ρεκόρ, ακόμα κι αυτό του «κραχ» του 1929, οι 600 Αμερικανοί μεγιστάνες είδαν τις αμύθητες περιουσίες τους να αυξάνονται, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσίευσε το Forbes, σύμφωνα με τις εκθέσεις των Americans for Tax Fairness και Institute for Policy Studies Program for Inequality,
Σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά, η αύξηση των περιουσιών των διεθνών τυράννων φτάνει τα 434 δισεκατομμύρια δολάρια και προήλθε από την εκτίναξη των διαδικτυακών αγορών και την ανάγκη οι πολίτες να παραμένουν συνδεδεμένοι μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, λόγω της καραντίνας και του εγκλεισμού των πολιτών στα σπίτια τους!
Οι πιο κερδισμένοι από το “lockdown”, ήταν η Amazon, το Facebook, το Netflix, η Apple και γενικότερα οι εταιρείες υψηλής τεχνολογίας, που είδαν την αξία των μετοχών τους να εκτοξεύονται στο χρηματιστήριο.
Ειδικότερα, το διάστημα μεταξύ Μαρτίου και Μαΐου, η περιουσία του Τζεφ Μπέζος (Amazon) αυξήθηκε κατά 30% και πλέον, του Μαρκ Ζάκερμπεργκ, ιδιοκτήτη του Facebook, άνω του 46%.
Επίσης, από την 16η Μαρτίου, όπου ξεκίνησε η εφαρμογή των πρώτων μέτρων καραντίνας στις ΗΠΑ, η αξία του τίτλου του Facebook ενισχύθηκε κατά σχεδόν 60%, εκείνου της Amazon κατά 45%, εκείνου του Netflix κατά 46%, εκείνου της Apple κατά 31%.
Καταλάβατε τώρα πόσο βολικός είναι ο κοροϊδοϊός για τους διεθνείς τυράννους;

https://ethnikismos.net/