Πέμπτη, Μαΐου 28

Η συλλογή εσωρούχων της Rihanna έκανε τον κόσμο να σταματήσει για λίγο

Η νέα καλοκαιρινή καμπάνια «Savage X Fenty» είναι επηρεασμένη από τα χρόνια της πανδημίας.

Η εξάπλωση του COVID-19 ήταν αναμενόμενο να αλλάξει τις ζωές όλων μας. Από την εξίσωση δεν θα μπορούσε να λείπει και ο χώρος της μόδας, ο οποίος μετά την αρχική παγωμάρα αρχίζει σταδιακά και βρίσκει τρόπους προσαρμογής.

Ευφάνταστο παράδειγμα η νέα καμπάνια της Savage X Fenty της Rihanna, που αποτελεί τη καλοκαιρινή συλλογή του brand. Μία συλλογή που προσεγγίζει τα πράγματα διαφορετικά λόγω κοινωνικής αποστασιοποίησης. Για τις ανάγκες της καμπάνιας, οι ambassadors και Influencers του brand φωτογραφήθηκαν μόνες από το σπίτι, σε συνεργασία με τον καλλιτέχνη μικτών μέσων Rafatoon. Επιπλέον, οι θαυμαστές έχουν την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσουν στην καμπάνια Savage X Fenty τον Ιούλιο, για την οποία θα μάθουν σύντομα περισσότερα από την σελίδα του brand στο Instagram.

Και ενώ η κρίση του COVID-19 έχει καταστήσει πραγματικά δύσκολα τα πράγματα και ειδικά όταν πρόκειται για τη δημιουργία και παραγωγή νέων συλλογών, το brand εσωρούχων της Rihanna συγκλίνει στην νέα κανονικότητα των δύο τελευταίων μηνών. Για κάθε μήνα του καλοκαιριού, η Savage X Fenty θα επικεντρωθεί στην «κοινότητα», την «σύνδεση» και την «γιορτή». Οι Anna Cruz, Jazzmyne Jay, Ayesha Perry και Corie Rayvon έβγαλαν τις δικές τους φωτογραφίες ενώ για τις ανάγκες της συλλογής φωτογραφήθηκε και η Rihanna από το δικό της σπίτι.
Δες στην gallery ορισμένες από τις επιλογές της καλοκαιρινής καμπάνιας, κάτι που σίγουρα θα εκτιμήσει η κοπέλα σου.