Δευτέρα, Ιουνίου 8

Λυνεται το προβλημα της ανεργιας ΕΚΤΑΚΤΟ>1 εκατ. κυνηγούς συνωστισμού προσλαμβάνει η κυβέρνηση!

Επιτέλους είμαστε 100 χρόνια μπροστά
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της τελευταίας στιγμή πάνω από 1 εκατ. άνεργοι θα επιστρατευθούν από την κυβέρνηση για τους μήνες του καλοκαιριού ως κυνηγοί-επιθεωρητές συνωστισμού.
Πρόκειται για μία ιδέα του Κουρδιστού Πορτοκαλιού σε μία προσπάθεια να βοηθήσουμε την κυβέρνηση στο κυνήγι ανεμομύλων στο νησί των ανέμων και τα υπόλοιπα νησιά.

Στο μεταξύ σοβαρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει στους επιχειρηματίες της Μυκόνου το «λουκέτο» και το πρόστιμο που επιβλήθηκε σε γνωστό beach bar του νησιού, στη Φτελιά, λόγω της μη τήρησης των κανόνων, με τις εικόνες συνωστισμού να κάνουν το γύρο του διαδικτύου και να εκθέτουν ακόμα και την ίδια την εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό. Μάλιστα, οι επιχειρηματίες της Μυκόνου θα συζητήσουν για το ενδεχόμενο να κλείσουν τα καταστήματά τους, έπειτα από το πρόστιμο 20.000 ευρώ και το «λουκέτο» 60 ημερών.
«Όλοι εμείς οι επιχειρηματίες της Μυκόνου έχουμε σαν προτεραιότητα την υγεία των εργαζομένων και των πελατών. Συνεπώς, είμαστε υποχρεωμένοι να εφαρμόζουμε τα υγειονομικά πρωτόκολλα.
Αρκεί να είναι εφικτό. Δηλαδή είναι πολύ δύσκολο σε ένα μαγαζί με όρθιους να τους αστυνομεύεις και να τους απαγορεύεις να πλησιάζουν ο ένας τον άλλον, ακόμα και αν τηρείς τα απαραίτητα μέτρα», δήλωσε ο γραμματέας Εστίασης και Διασκέδασης Μυκόνου, Ηρακλής Ζησιμόπουλος, στον ΣΚΑΪ.

«Αυτό που προτείνουμε αφενός μεν είναι να γίνει μία πιο βιώσιμη και οικονομικά και υγειονομικά κατάσταση, όπου να μπορούν από τη μία να μαζευτούν οι άνθρωποι αλλά από την άλλη να μην κινδυνεύουν με πολύ μεγάλο συγχρωτισμό. Για παράδειγμα, ίσως θα μπορούσαμε να ελέγξουμε τον περιμετρικό χώρο, να υπάρχει συγκεκριμένη είσοδος, να καταγράφονται οι άνθρωποι που μπαίνουν με την ώρα άφιξης τους ώστε να μπορεί να υπάρξει μία ιχνηλάτηση σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο πιθανό κρούσμα», ανέφερε, παράλληλα, τόνισε ότι όταν ο κόσμος δεν μπορεί να μπει στα μαγαζιά, υπάρχει συνωστισμός στα σοκάκια. «Αυτό δεν μπορεί να συμβεί μόνο στη Μύκονο αλλά και αλλού, στη Σαντορίνη, στην Πάρο. Ο ιός δεν κολλάει μόνο μέσα στα μαγαζιά, αλλά και έξω από αυτά, όπου υπάρχει συνωστισμός», υπογράμμισε ο κ. Ζησιμόπουλος. «Η προστασία πρέπει να υπάρχει και έξω από τα μαγαζιά. Και στις παράνομες βίλες που κάνουν πάρτι. Δεν μπορούμε να εφαρμόζουμε τον νόμο μόνο μέσα στα καταστήματα», τόνισε ακόμη.kourdistoportocali.com