Δευτέρα, Ιουνίου 22

Αρπαγή 10χρονης στη Θεσσαλονίκη: Ανατρέπει την αρχική της κατάθεση μέσα από τη φυλακή η 33χρονη

Αποδίδει τις δηλώσεις εκείνες στον πανικό της στιγμής και τις συνθήκες της σύλληψηςΑρπαγή 10χρονης στη Θεσσαλονίκη: Ανατρέπει την αρχική της κατάθεση μέσα από τη φυλακή η 33χρονη
Στην εκπομπή “Μαζί σου” με την Τατιάνα Στεφανίδου μίλησε αποκλειστικά η 33χρονη που άρπαξε την 10χρονη στη Θεσσαλονίκη.
Η κατηγορούμενη κλαίγοντας υποστηρίζει πως δεν ανήκει σε κανένα κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας η κάτι παρόμοιο, καθώς και ότι ήθελε να φροντίσει το παιδί.
Χαρακτηρίζει τα όσα έχουν ακουστεί γι αυτό το θέμα παράλογα, καθώς όπως λέει είναι απλός άνθρωπος και δεν έχει σχέση με κάτι τέτοιο.

Σχετικά με την ερωτική διάθεση την οποία η ίδια είχε δηλώσει πως είχε απέναντι στην Μαρκέλλα και ότι την χάιδεψε όπως «κάποιος που αγαπά ένα παιδί».
Τώρα αποδίδει τις δηλώσεις εκείνες στον πανικό της στιγμής και τις συνθήκες της σύλληψης. Υποστηρίζει πως δεν είχε καμία ερωτική διάθεση απέναντι στο παιδί και πως δεν το άγγιξε καν, αλλά αυτό που έκανε είναι να το πλύνει και να το αλλάξει επειδή ήταν πολύ βρώμικη.
Παρουσιάζεται μετανιωμένη και δηλώνει πως είναι διατεθειμένη να κάνει οτιδήποτε προκειμένου να επανορθώσει και να “σβηστεί” όπως λέει όλο αυτό.
Ελπίζει μάλιστα πως θα αποδειχτεί η αθωότητά της. Δηλώνει ξανά και ξανά πανικοβλημένη και επαναλαμβάνει πως απορεί και η ίδια με ότι έκανε.
Σχετικά με το παιδί που έχει η ίδια και το οποίο είναι 8 χρονών, δεν θέλησε να δώσει λεπτομέρειες αναφερόμενη ότι είναι κάτι που αφορά τον πρώην σύζυγό της.
https://www.newsbeast.gr/greece/