ΠΟΥΤ@ΝΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Η 33ΧΡΟΝΗ ΛΕΣΒΙ@ ΠΟΥ ΒΙΑΣΕ ΤΗΝ 10ΧΡΟΝΗ. ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ, ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΜΑΥΡΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΜΕ ΚΟΤΣΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΧΑΝΤΡΕΣ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ. ΈΚΑΝΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΣΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ. ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΗΣ. (ΒΙΝΤΕΟ)

markel-exo-750x375
Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση με θύμα και κεντρικό πρόσωπο τη 10χρονη Μαρκέλλα στη Θεσσαλονίκη. Πίσω από την απαγωγή και την εξαφάνιση της μικρής, κρύβονται άγνωστες αλήθειες, που είναι θέμα χρόνου να αποκαλυφθούν.
Όσο περνούν οι μέρες, το σενάριο η 33χρονη απαγωγέας στη Θεσσαλονίκη να έδρασε ως μέλος κυκλώματος παιδικής πορνογραφίας αρχίζει να εμφανίζεται όλο και περισσότερο στο προσκήνιο.
Μια τελευταία εξέλιξη ρίχνει φως στην υπόθεση – θρίλερ, με την 10χρονη Μαρκέλλα να περιγράφει στις Αρχές και στον αδερφό της ότι στο δωμάτιο που την κρατούσε η 33χρονη είδε και τρίτο πρόσωπο.
Σύμφωνα με όσα φέρεται να είπε το παιδί, πρόκειται για έναν έγχρωμο άντρα που είχε κοτσιδάκια και χάντρες στα μαλλιά, δίνοντας πλήρη περιγραφή στους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση. Η 33χρονη κλήθηκε να απαντήσει για αυτόν τον άντρα και η απάντησή της στους ισχυρισμούς του κοριτσιού ήταν ότι η μικρή έβλεπε παραισθήσεις από το ηρεμιστικό που της είχε χορηγήσει.
“Όσο το κορίτσι ήταν στο σπίτι δεν έκανα βιντεοκλήση με κανέναν και σε καμία περίπτωση με κάποιον μαύρο με κοτσιδάκια στα μαλλιά του. Δεν αναγνωρίζω το πρόσωπο που μου περιγράφετε με τα κοτσιδάκια και τις χάντρες στα μαλλιά. Ίσως είναι εικόνες της Μαρκέλλας από το ηρεμιστικό. Όσο διάστημα ήμουν με το κορίτσι δε μίλησα με κανέναν παρά μόνο με την Μ…, που ήταν συνάδελφος από τον φούρνο”, ανέφερε η κατηγορούμενη.
Νέα στοιχεία – Τι είπε η 33χρονη απαγωγέας στην ανάκριση from Makeleio WebTV on Vimeo.