ΜΙΛΗΣΕ… Ο “ΑΓΡΑΦΟΣ ΝΟΜΟΣ” ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ! ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΠΑΝΩ ΤΗΣ Η ΑΝΩΜ@ΛΙΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΑΛΛΟΥ – ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 33ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΑΡΠΑΞΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΑΡΚΕΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ..! (ΒΙΝΤΕΟ)

apagogi_markella
«Σκιές» γύρω από τον βίο της 33χρονης κατηγορούμενης – «Κάποιον καλύπτει ή την απείλησαν» λέει γείτονάς της.
Νέα στοιχεία γύρω από τη ζωή της 33χρονης που κατηγορείται για την απαγωγή της 10χρονης Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη έρχονται στο φως της δημοσιότητας.
Γείτονας της κατηγορούμενης, μίλησε στην πρωινή εκπομπή του MEGA αποκαλύπτοντας πως η 33χρονη είχε ύποπτες επαφές, ενώ όπως είπε «είναι ανίκανη να δράσει μόνη της».

«Κάποιος ερχόταν στο σπίτι. Είχε έρθει κανα-δυο φορές με ένα άσπρο τζιπ, ήταν κουρεμένος γουλί. Είναι ανίκανη για να δράσει μόνη της, ειδικά αυτή η γυναίκα. Μάλλον τα πήρε πάνω της, για να σώσει κάποιον ή την απείλησαν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο γείτονας της 33χρονης που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.
Φοβάται για τη ζωή της η 33χρονη
Η κατηγορούμενη παραμένει στις φυλακές της Θήβας, ωστόσο εκφράζει φόβους για τη ζωή της, λόγω της δημοσιοποίησης των στοιχείων της και για τον λόγο αυτό αιτήθηκε τη μεταγωγή της σε άλλη φυλακή.
Επιπλέον, όπως έκανε γνωστό, ο συνήγορος της, Βασίλης Νουλέζας, η πλευρά της 33χρονης αιτήθηκε την ακύρωση της προφυλάκισής της.

 makeleio.gr