Τρίτη, Ιουνίου 2

Αυτά τα 3 ζώδια θα… καλοπεράσουν τον Ιούνιο

Αν το πάρουμε γενικά, ο Ιούνιος δεν είναι μία καλή περίπτωση μήνα. Βέβαια, με αυτό το σκεπτικό ούτε το 2020 είναι μία καλή περίπτωση χρονιάς, οπότε τα πάντα είναι σχετικά. Απλώς, ο πρώτος μήνας του φετινού καλοκαιριού ξεκινάει με μία πανίσχυρη έκλειψη, που πλέον πρέπει να γνωρίζεις ότι δεν είναι η καλύτερη συγκυρία που μπορεί να σου πετύχει (το ακριβώς ανάποδο θα λέγαμε) και συνεχίζει με έναν ανάδρομο Ερμή, φορτωμένο για ασυνεννοησίες
και παρεξηγήσεις.

Πριν γίνει η καρδιά σου περιβόλι με τη σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη στις 05/06 και τον φίλο Ερμή που γυρίζει ανάδρομος στις 18/06, τσέκαρε μήπως ανήκεις στα τρία ζώδια που ακολουθούν και που δε θα επηρεαστούν καθόλου. Τουναντίον, είναι οι τυχεροί και σίγουρα οι ευνοημένοι της υπόθεσης. Και ιδού γιατί:
Δίδυμοι
Τι συμβαίνει με εσένα αυτόν το μήνα; Βάζεις επιτέλους τον εαυτό σου σε προτεραιότητα και αυτό προφανώς σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα. Είναι λες και κάτι έχει κάνει κλικ μέσα σου, αισθάνεσαι πιο ζωντανός από ποτέ και θα το νιώσεις περισσότερο στο πετσί σου μόλις εγκατασταθεί η Αφροδίτη στους Διδύμους στις 25 του μήνα. Μη φοβηθείς να αφήσεις να φύγει από πάνω σου οτιδήποτε δε σε εξυπηρετεί πια, είτε πρόκειται για δουλειά είτε για κάποια βαλτωμένη σχέση. Το «κλείσιμο» σε εκείνα που σε απασχολούσαν όλο αυτό το χρονικό διάστημα πλέον ευνοείται και επιβάλλεται. Για το καλό σου!
Ζυγός
Αν το τελευταίο χρονικό διάστημα αισθάνεσαι πως σε έχεις «χάσει» κατά κάποιο τρόπο, μην αποθαρρύνεσαι. Ήρθε η ώρα να επανέλθεις στα φυσιολογικά σου, καθώς ο Ιούνιος αστρολογικά σου επιφυλάσσει μία ευκαιρία να διευρύνεις τους οριζόντές σου και να πειραματιστείς με κάτι συναρπαστικό. Σε περίπτωση που καιρό τώρα φλερτάρεις με την ιδέα να μάθεις κάτι καινούργιο ή ακόμα και να εξετάσεις το ενδεχόμενο για ένα νέο επιχειρηματικό βήμα, το σύμπαν θα είναι με το μέρος σου για να μπορέσεις να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου. Η έκλειψη στον Τοξότη από την άλλη, μπορεί να φέρει στα αυτιά σου κάποιες πληροφορίες που ενδεχομένως να μη χρειάζεσαι, αλλά με κάποιο τρόπο θα σε επηρεάσουν.
Υδροχόος
Ο 10ος οίκος που έχει να κάνει με την καριέρα, τον επαγγελματισμό και το «πρόσωπό» σου στη μάταιη τούτη κοινωνία ταρακουνιέται για τα καλά από τη σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη. Θα ενισχυθείς με μία διορατική σκέψη που θα σε βοηθήσει να βάλεις τη δική σου σφραγίδα σε ό,τι πιστεύεις πως έχει λήξει για σένα. Και παρόλο που τα παραπάνω θα μπορούσαν να αφορούν με μία μητρική φιγούρα, η ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο που περιμένουμε προσεχώς θα επηρεάσει τον 6ο σου οίκο aka εργασιακό περιβάλλον, οπότε είναι σίγουρο ότι τα επαγγελματικά σου θα υποστούν από εκείνες τις αλλαγές που τόσο πολύ σε διασκεδάζουν. Το πιο πιθανό είναι να γίνεις… φίρμα. Πειράζει;
 marieclaire.gr