Πάνω από το 50% των πανδημικών θανάτων στην Δύση, είναι από γηροκομεία. Με εντολές κυβερνήσεων

Ξεπλένοντας βρώμικα χέρια με το αίμα των γερόντων

Όταν έγραφα για ιατρογενή και ανθρωπογενή λάθη στην πανδημία, έκανα λάθος. Κι έκανα λάθος γιατί χρησιμοποίησα αποκλειστικά τον όρο λάθος, όταν ένα μεγάλο κομμάτι αυτών που περιέγραψα δεν ήταν απλά λάθη και αμέλειες.
ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ. ΜΑΖΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.
Πάνω από το 50% των πανδημικών θανάτων στην Δύση, των συνολικών θανάτων είναι από γηροκομεία. Σε κάποιες περιοχές φτάνουν ακόμη και το 70%.
Με εντολές κυβερνήσεων και τοπικών αρχών.

Όλοι κραυγάζουν για την Σουηδία που έκανε τα στραβά μάτια για τους γέρους. Και καλά κάνουν. Τους διαφεύγει όμως κάτι πολύ μεγαλύτερο, που βρίσκεται  μπροστά στα μάτια τους.

ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.
Και κάποιοι κάναν ακόμη χειρότερα: 

Όπως ο ...κυβερνήτης Κουόμο στην Νέα Υόρκη. 
Όπως ο πρωθυπουργός Κόντε.

Όπου έγινε κόλαση επί της γης, τα φέρετρα που βλέπατε, προέκυψαν γιατί κυβερνήσεις και τοπικές αρχές ΔΩΣΑΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ  εν όψει του μεγάλου κύματος που περίμεναν, όχι μόνο να αγνοήσουν τους γέρους, αλλά και να γυρίσουν γέρους από τα νοσοκομεία στα γηροκομεία. Ανάψαν σπίρτο σε πυριτιδαποθήκη!

Σκεφτείτε μόνο τα νούμερα. Το 0,6% του πληθυσμού, οι άνθρωποι σε γηροκομεία, δώσαν το 50% των θανάτων. Θάνατοι που όχι μόνο θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί. Οι θάνατοι αυτοί προκλήθηκαν από τις πολιτικές και τις εντολές των κυβερνήσεων και των τοπικών αρχών.
Πετάξαν το μπαλάκι σε εμάς, λέγοντας μας ότι έτσι θα προστατέψουμε τους γέρους μας,  ενώ μόλυναν και σκότωναν γέρους.
Από τους 275.000 θανάτους σε ΗΠΑ και ΕΕ, πάνω από 138.000 ήταν από γηροκομεία.
Σκεφτείτε το απλά.
Μένουμε μαλάκες και συνεχίζουμε να μένουμε άπραγοι;
Πόσοι θάνατοι μένουν; 137.000. Υπολογίστε τις υπερκαταγραφές «με covid» και θα πάρετε ένα ακόμη μικρότερο νούμερο, που ίσως να αντισταθμίζεται από τους μη καταγραμμένους από Covid θανάτους, ίσως και όχι.
Το μόνο που είχαν να κάνουν ήταν να περιορίσουν κάποιες εστίες και να προστατέψουν τα γηροκομεία αλλά και τα νοσοκομεία φτιάχνοντας πτέρυγες ή/και νοσοκομεία ειδικού σκοπού. 
Αυτό κάναν σωστά οι Κινέζοι και μόνο. 
Κι αυτοί, πήγαν και σκοτώσαν γέρους. 
Ξεφόρτωσαν έτσι πολύ φύρα από τα ασφαλιστικά και τα συστήματα υγείας.
2% η θνησιμότητα στα γηροκομεία στις ΗΠΑ και παρόμοια στην Ευρώπη. Όχι η θνητότητα. Η θνησιμότητα. 
Τουλάχιστον 2% από όλους τους γέρους στα γηροκομεία ψόφησαν σαν τα σκυλιά στα αμπέλια από την φόλα των πολιτικών πανικού και τρόμου που εφαρμόστηκαν εν αγνοία σας.
2% θνησιμότητα όταν το CDC εκτιμά πλέον την γενική θνητότητα κάτω του 0,3% και την θνητότητα σε ηλικίες 65+ στο 1,2%. Με τις συννοσηρότητες και τις υπερκαταγραφές φυσικά αυτό.
Για δεν χειροκροτάτε την σφαγή;
Ντρέπομαι που είμαι μέρος αυτής της ανθρωπότητας που μπορεί να χειροκροτήσει ακόμη και την πιο εξόφθαλμη προπαγάνδα.

Ντρέπομαι που κάποιοι νοιώθουν καλύτεροι άνθρωποι λόγω της άγνοιας του τι έχει πραγματικά συμβεί.
Σε παλαιότερο άρθρο μου είχα περιγράψει τη μελέτη που περιέγραφε τα ιατρικά λάθη ως τρίτη αιτία θανάτου. Προσθέστε για φέτος και τουλάχιστον 150.000 φόνους γέρων στα ανθρωπογενή, και στρώσαμε.
Οι εισαγγελικές αρχές, ήδη διερευνούν το ποινικό σκέλος του ζητήματος στην Ιταλία.
Στην Ελλάδα, λόγω της χαμηλής κινητικότητας τους μήνες της πανδημίας που ισχύει για όλα τα βαλκάνια και λόγω της δομής των οικογενειών και λόγω του αρκετοί γέροι έχουν ακόμη σπίτια, δεν υπάρχουν ποινικές ευθύνες για θανάτους γέρων. Έχουμε ήδη αρκετές για τις συνέπειες της ΜΑΖΙΚΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ.
Τώρα ο Κούλης μας λέει ότι θα κάνει το έξυπνο: Ιχνηλάτιση και απομόνωση εστιών και κρουσμάτων.
Και τον λογαριασμό ποιος θα τον πληρώσει;
Είναι άσχημο να χειροκροτείς τους φονιάδες αυτών που υποτίθεται προστατεύεις και να πετάς ένα χαζό «ε, άργησαν να επιβάλουν καραντίνα» για τα μέρη που έγινε κόλαση.
Μάθε να ζεις με την αλήθεια.
Ελπίζω αυτό να είναι το τελευταίο μου άρθρο για την πανδημία. Αν και κανείς δεν μπορεί να ξέρει πως αυτή θα εξελιχτεί από εδώ και πέρα.
Τώρα ξέρω ακριβώς γιατί έγραψα τις «Θανάσιμες Θεραπείες» το 2010. Για να μην γίνουν αυτά που γίναν φέτος. Αναγνωρίζοντας σήμερα κάποιες υπερβολές του, θα σας πω ότι δεν το τιμήσατε όσο θα έπρεπε.
Και αυτό, όπως βλέπετε, είχε μεγάλο τίμημα. Όχι μόνο για μένα. Και για σας.
Ξέρω ότι οι πληθυσμοί θέλουν να ξεχάσουν, να ξαναζήσουν, να το αφήσουν όλο αυτό πίσω τους. Και γω το θέλω αυτό. 
Θέλω όμως να πληρώσουν οι εγκληματίες πολιτικοί, τα μήντια τους και οι πουλημένοι εκ των επιστημόνων, τους εκατοντάδες χιλιάδες θανάτους που έχουν προκαλέσει.
Kαι για όσους βιαστούν να με πουν υπερβολικό, στα μούτρα σας, εδώ και εδώ.
Αλήθειες που κάποιοι από μας, λίγοι, γνωρίζαμε εδώ και καιρό και προσπαθούσαμε να σας τις μεταδώσουμε.
ΜΑΤΑΙΑ
Πέτρος Αργυρίου, agriazwa.blogspot