Κυριακή, Ιουνίου 28

Aνατριχιαστικές αποκαλύψεις για την Μαρκέλλα - Στο δωμάτιο υπήρχε ένας μαύρος άνδρας με κοτσιδάκια

Καταιγιστικές αποκαλύψεις

Συνεχίζονται οι έρευνες για την υπόθεση απαγωγής της 10χρονης Μαρκέλλας ενώ νέα στοιχεία έρχονται στο φως, ενισχύοντας το σενάριο ότι η 33χρονη κατηγορούμενη έδρασε ως μέλος κάποιου κυκλώματος.

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση ερευνούν την ατζέντα της 33χρονης, στην οποία υπάρχουν αρκετά ονόματα και τηλέφωνα που θα πρέπει να εξεταστούν.

Η κατάθεση του μικρού κοριτσιού που «δείχνει» ότι υπήρχε και τρίτο πρόσωπο στη υπόθεση της αρπαγής της και το σοκαριστικά ενδεχόμενα που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

Όπως υποστήριξε «μέσα στο σπίτι ήρθε και ένας μαύρος άνδρας, με κοτσιδάκια και χάντρες στα μαλλιά».
Οι αστυνομικοί της ασφάλειας πραγματοποιούν έρευνες για την ταυτοποίηση ατόμου με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά προκειμένου να διαπιστωθεί ο ρόλος του και τυχόν εμπλοκή του στην υπόθεση. 

Την ίδια στιγμή η 33χρονη Ειρήνη Μούρθου, φοβάται, σύμφωνα με τον συνήγορο της Βασίλη Νουλέζα, πως «θα την λιντσάρουν μέσα στη φυλακή οι άλλες κρατούμενες». «Γνωρίζουν όλοι το πρόσωπό μου. 
Είναι σίγουρο ότι θα δεχτώ επίθεση.
Ήδη στα κρατητήρια μου απευθύνουν απειλές λέγοντάς μου, Θα περάσεις καλά», φέρεται να υποστήριξε η 33χρονη.

Τα ροζ ραντεβού και το κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας 

Μετά την σύλληψη της Ειρήνης Μούρθου, οι αστυνομικοί εντόπισαν μεγάλο χρηματικό ποσό για το οποίο θέλησαν να ενημερωθούν από που προέρχεται. Τότε η 33χρονη απαγωγέας της ανήλικης, φέρεται να υποστήριξε πως, «τα χρήματα τα βρήκα από ερωτικά ραντεβού που έκλεινα μέσω διαδικτύου. Χρέωνα την κάθε ώρα μου 150 ευρώ».

Με βάσει το προφίλ της 33χρονης που έχουν σκιαγραφήσει τα στελέχη της ασφάλειας, θεωρούν πολύ πιθανό το ενδεχόμενο, να «έκανε live μεταδόσεις στο διαδίκτυο, σε πλατφόρμες του εξωτερικού, όσο είχε το παιδί στο σπίτι της», ενώ οι αστυνομικοί, διερευνούν ακόμη και το ενδεχόμενο, σκοπός της απαγωγής να ήταν η εκμετάλλευση της 10χρονης από κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας.

Οριστικά στις φυλακές Θήβας η 33χρονη 

Η εισαγγελέας πρωτοδικών Θεσσαλονίκης απέρριψε, τη Πέμπτη, το αίτημα που υπέβαλε η κατηγορουμένη, διά του συνηγόρου της, να μεταχθεί στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού.
Μεταξύ άλλων, στο αίτημα που κατέθεσε ο συνήγορος υποστήριζε ότι στη Θήβα «θα κινδυνεύσει η σωματική της ακεραιότητα».

Η 33χρονη κρίθηκε προφυλακιστέα για την υπόθεση, μετά την απολογία της, την περασμένη Τρίτη, στην α' τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης.
Η μεταγωγή της αναμένεται να γίνει εντός του επόμενου 24ωρου.

Σε δομή φιλοξενίας η 10χρονη και ο αδελφός της - Αναζητούνται συνεργοί της κατηγορούμενης 

Αίσθηση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι ενώ η μικρή πήρε εξιτήριο από το Ιπποκράτειο μετά από 10 ημέρες δεν πήγε σπίτι της αλλά μεταφέρθηκε σε δομή φιλοξενίας.
Εκεί μάλιστα μεταφέρθηκε και ο 4χρονος ετεροθαλής αδερφός της.
Θα φιλοξενηθούν προσωρινά στη δομή μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα της Εισαγγελίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης για το περιβάλλον στο οποίο μεγάλωναν.

H δικηγόρος της οικογένειας της 10χρονης, Ανθούλα Ανάσογλου, μιλώντας χθες το βράδυ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για την φιλοξενία της 10χρονης σε δομή, ανέφερε:
«Είναι πολύ δύσκολο να επιστρέψει στη γειτονιά του τώρα το παιδί.
Υποθέτω ότι οι παιδοψυχολόγοι σκέφτηκαν ότι μέχρι να ξεχαστεί η υπόθεση, να απαλύνει τις απαντήσεις του αλλά και η γύρω κοινωνία να ξεχάσει το συμβάν».
«Τον αδελφό της πρέπει να τον ζήτησε η ίδια η ανήλικη. 
Η μητέρα τους είναι σε κατάσταση σοκ…».
https://www.epilekta.com/2020/06/blog-post_154.html