Τετάρτη, Ιουνίου 3

AYTO ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ! ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΕ “ΛΑΘΟΣ” ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΝ ΤΗΝ “ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΗ” ΜΕ ΤΟ ΒΙΤΡΙΟΛΙ – ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΑ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΑΣ ΜΕ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙKO; (ΦΩΤΟ)

i exo
Kαι που δεν είχε ταξιδέψει η όμορφη Ιωάννα η οποία άλλωστε δήλωνε στο Deal του Φερεντίνου ότι της αρέσουν τα ταξίδια και μάλιστα είχε αναφέρει και τα μέρη που έχει ήδη επισκεφτεί.
Σχεδόν σε όλο τον κόσμο είχε ταξιδέψει η Ιωάννα που εργαζόταν σε ασφαλιστική εταιρεία στην Καλλιθέα, σίγουρα είχε πάει σε όλα τα “must” μέρη που όλοι ονειρεύονται.

i taxidia
Mπορεί ο αστυνομικός κλοιός της αστυνομίας να έχει στενέψει γύρω από υπόπτους όμως δεν φαίνεται μέχρι στιγμής να υπάρχουν τα αδιάσειστα στοιχεία που θα δέσουν την υπόθεση και θα φανερώσουν τον ή την κατηγορούμενη για την επίθεση με το βιτριόλι.
parisi
Μήπως πρέπει να κοιτάξουν οι Αρχές και προς άλλη κατεύθυνση; Γιατί μέχρι στιγμής το σενάριο της αντιζηλίας δεν έχει αποδώσει καρπούς…
Η όμορφη ξανθιά της Καλλιθέας έχει κάνει τον γύρο του κόσμου και σε προορισμούς που για κάποιους θεωρούνται μακρινό όνειρο. Ίσως ήρθε η ώρα να στραφεί το βλέμμα της αστυνομίας και στο εξωτερικό.
gallia taxidaki nt
Μόνη της δεν ήταν εκεί στα ταξίδια της η Ιωάννα και εκεί στα πεντάστερα ξενοδοχεία δεν είναι όλα πάντα ρόδινα. Μήπως εκεί σε ένα από αυτά τα ξενοδοχεία της χλιδής κάτι δεν πήγε καλά και αυτό το κάτι… “ταξίδεψε” πίσω στην Ελλάδα;;;makeleio.gr