Τρίτη, Ιουνίου 23

BINTEO-KOΛΑΣΗ στο διαδίκτυο! Δείχνει την Ιωάννα Τούνη με string να… – Θα χάσεις το χρώμα σου! Έχει ξεφύγει τελείως η κοπέλα, τελείως!

touni
Η Ιωάννα Τούνη ήταν μια από τις παρουσίες του “My Style Rocks” που αναστατώνει λόγω των τέλειων αναλογιών της. Αυτήν τη φορά στο Instagram ανέβασε ένα sexy video από το ταξίδι της στη λεβεντογέννα Κρήτη.

Παρά τις φήμες που θέλουν την καταγωγή της από την Αλβανία, η Ιωάννα Τούνη δηλώνει ότι είναι Ελληνίδα. Η Ιωάννα Τούνη εξακολουθεί να απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας και μετά το τέλος του reality καθώς ήταν δεύτερη μεγάλη σχέση του Γιάννη Σιδεράκη.
Όπως έχει αναφέρει σε προγενέστερη συνέντευξή της  έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στα παιδαγωγικά, έχει δουλέψει ως υποδοχή σε νυχτερινά μαγαζιά της συμπρωτεύουσας και τώρα σπουδάζει σχέδιο μόδας.
Όνειρό της είναι να δημιουργήσει τη δική της κολεξιόν, ενώ διατηρεί online κατάστημα με ρούχα.
Φροντίζει δε να ξυπνάει τη λίμπιντο των ανδρών μέσα από τις αναρτήσεις της στο instagram και στο facebook γιατί φυσικά το δυνατό της χαρτί είναι το κορμί της και η εξυπνάδα της να το εκμεταλλευτεί είτε για μια δική της εκπομπή ή έναν πλούσιο γάμο!





makeleio.gr