Πέμπτη, Ιουνίου 11

Αυτό κι αν είναι είδηση---Ποιος κορωνοϊός και ποια ΑΟΖ; Η Τζούλια Νόβα είναι πλέον ελεύθερη

Μία από τις εντυπωσιακές ξανθιές της τηλεόρασης, που λείπει πολύ από τους δέκτες τα δύο τελευταία χρόνια [30 ΕΙΚΟΝΕΣ]
Η lifestyle είδηση του καλοκαιριού είναι πως μία από τις εντυπωσιακές ξανθιές της τηλεόρασης, που λείπει πολύ από τους τηλεοπτικούς δέκτες τα δύο τελευταία χρόνια, είναι ελεύθερη και έτοιμη να κυνηγήσει νέους έρωτες. Ο λόγος για την Τζούλια Νόβα με το αγγελικό πρόσωπο και το θεϊκό κορμί που γνωρίσαμε κυρίως μέσα από την παρουσία της στον τηλεοπτικό Τροχό της Τύχης αλλά και από την ζωηρή παρουσία της στα κοινωνικά δίκτυα, με τις αναρτήσεις της να ξεσηκώνουν τους
πολλούς θαυμαστές της.
Η καλλονή Τζούλια, μετά από 12 χρόνια σχέσης με τον Γιάννη Μάρκου, τραβάει πλέον το δικό της δρόμο. Μάλιστα το ζευγάρι ετοιμαζόταν να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας αλλά τελικά οδηγήθηκε στο χωρισμό. Το γεγονός επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Γιάννης Μάρκου μιλώντας στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

«Η πίεση από τον αποκλεισμό από τον κόσμο, λόγω του κορωνοϊού έφερε σε πολλά ζευγάρια προβλήματα. Η Τζούλια απογοητεύτηκε που για ακόμα μια φορά δεν θα έφτανε σύντομα η υπέροχη στιγμή του γάμου που περιμένει κάθε γυναίκα λόγω παράδοσης. Σκέφτηκε μήπως είναι καλύτερα να ασχοληθεί με τον εαυτό της, με τα χόμπι της, που θυμήθηκε ότι είναι τα extreme. Επειδή, λοιπόν, εγώ δεν ήθελα να την ακολουθήσω γιατί δεν με εκφράζει αυτός ο τρόπος ζωής, προτίμησε να τα κάνει μόνη της και να δώσει στον εαυτό της μια χαρά που της έλειπε. Έχουμε βέβαια και τις δύο εκλείψεις αυτόν τον καιρό, που αναστατώνουν, οπότε συνέβαλαν στην απότομη αλλαγή του χαρακτήρα της. Όσο και να ακούγεται περίεργο, αυτή είναι η βάση της».

Να θυμίσουμε ότι η 28χρονη Τζούλια γεννήθηκε στην Ουκρανία. Έμεινε στην πατρίδα της μέχρι τα 13 και στη συνέχεια ήρθε στην Ελλάδα. Αργότερα, ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο, εντασσόμενη στο πρακτορείο Cristi Models και με φωτογραφίσεις σε όλα τα μέρη της Ελλάδας. «Στην Ελλάδα δίνουν μεγάλη σημασία στην ομορφιά», είχε εξομολογηθεί στο thema people και συμπλήρωνε: «Την εποχή που ήρθα, μου φαίνονταν όλα βουνό. Δεν ήξερα τη γλώσσα, απείχα από την ελληνική νοοτροπία και για πολύ καιρό παρέμενα άγνωστη μεταξύ αγνώστων. Η εμφάνισή μου, όμως, έκανε κάποιους να με αντιμετωπίσουν με μία εν γένει συμπάθεια».

Η ενασχόλησή της με την τηλεόραση ξεκίνησε μόλις το 2013, όταν συμμετείχε στην πρωινή εκπομπή του MEGA ως μοντέλο, στη στήλη της μόδας. Αν και σπούδασε Τραπεζικά, δεν θέλησε ποτέ να ασκήσει αυτό το επάγγελμα: «Το παιχνίδι με τους αριθμούς με αφήνει παγερά αδιάφορη. Μπήκα στον χώρο της μόδας τυχαία και παρέμεινα από επιλογή. Τα χρώματα, τα υφάσματα και ο δημιουργικός νους των σχεδιαστών κυριολεκτικά με τρελαίνουν…».
Στη συνέντευξη της εκείνη είχε θυμηθεί την πρώτη φορά που βγήκε μπροστά στην κάμερα έτρεμαν τα πόδια της: «Το προηγούμενο βράδυ με δυσκολία κοιμήθηκα. Από τη δεύτερη μέρα όμως είχε σπάσει ο πάγος, αφού ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού με βοήθησαν να νιώσω οικεία. Πέρασα μια σεζόν γεμάτη εμπειρίες, γι’ αυτό και δέχτηκα να βρεθώ στην ίδια εκπομπή και φέτος, έστω και με άλλο παρουσιαστή».
Στο πρόσφατο παρελθόν το Instabook.gr είχε φιλοξενήσει μία από τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφήσεις της Τζούλιας από τον Jerry Anogiatis, ο οποίος είχε δώσει την άδεια για την επαναδημοσίευση των εικόνων.
























Photographer: Jerry Anogiatis – adoro.gr