Ο μοναδικός ρατσισμός που υπάρχει είναι ο ρατσιμός σε βάρος των Ελληνων.ΣΗΚΩ ΟΡΘΙΟΣ ΤΩΡΑ


O Eλληνας ψοφάει σαν το σκυλί που το τιμώρησαν στη Πείνα και οι λαθροεισβολείς ζουν ΖΩΗ και ΚΟΤΑ!! Τους χρηματοδοτούν.. 550 ευρώ το μήνα και 2.500 το μήνα σε κάθε παιδί τους..Δάνεια με εγγύηση Δημοσίου ΣΠΙΤΙΑ ΔΩΡΕΑΝ η Χρηματοδότηση ενοικίου..Μια οικογένεια κονομάει το μήνα 10 με 15 χιλιάδες ευρώ!!!.Η αντικατάσταση του Ελληνα συνεχιζεται και ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣ!!!
Δες τα χαμογελαστά πρόσωπα τους δες την ανεμελιά τους και εσύ Ελληνα δεν μπορείς να χαμογελάσεις από τις ΦΟΡΟΛΗΣΤΕΙΕΣ
και τις μειώσεις μισθού και σύνταξης..από το συνεχή “στύψιμο”…Δες τους πόσο ανέμελοι είναι και χαμογελαστοί…Ελληνα από πότε έχεις να νοιώσεις έτσι εσύ και τα παιδιά σου? Χαίρονται τις ομορφιές της πατρίδας σου εξασφαλισμένοι με Χρήμα που σου κλέβουν οι Κυβερνήσεις μας. Κάνουν ηλιοθεραπεία αγοράζουν καινούργια ρούχα κινητά αποκτούν πολυτελή αντικείμενα είδη πολυτελείας βγάζουν φωτογραφίες και συ Ελληνα τρέχεις για το μεροκάματο της Ξεφτίλας!!!
Μείνε Ασφαλής σπίτι σου δηλαδή μόνο να αναπνέεις…και να φτωχοποιηθείς γιατί στο λέει η ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΟΥ…Φόρεσε  τη Μάσκα σου την μάσκα της Υποταγής…Στο είπε ο Κούλης ο Χαρδαλιάς ο Τσιόρδας ο Σύψας για να σε βλέπουν υποταγμένο και τρομοκρατημένο..Μείνε δήθεν ασφαλής μέχρι να είσαι άφραγκος..
70.000 χιλιάδες επιχειρήσεις έκλεισαν μετά την Καραντίνα ..Οι υπόλοιπες ψυχοπεθαίνουν… Σε τελειώνουν και ΡΟΧΑΛΙΖΕΙΣ η συζητάς με τους Δολοφόνους σου αν θα βάλεις ένα τραπέζι παραπάνω για να αγοράσεις τσίχλες!!!
Σε κατάντησαν Μπατιρομπαγλαμά και σέρνεσαι.. για να  πληρώνεις με το ΑΙΜΑ σου όλους τους λαθροεισβολείς και αύριο θα καθαρίζεις γι αυτούς και θα τους παρακαλάς να σου δώσουν δυο τρία ευρώ να αγοράσεις  ψωμί να φας..Θα γίνεις η ΥΠΗΡΕΤΡΙΑ των εισβολέων σου…
Πόσο πιο χαμηλά θα είσαι..Σήκω ΕΠΑΝΩ τώρα .Τι θα πεις στα παιδιά σου?
Γέμισαν τα hot spot  δηλαδή οι Μουσουλμανικές πόλεις .ΤΙΓΚΑ στους λάθρο και  από αύριο 01/06/20 αφήνουν ελεύθερους 11.000 εισβολείς ΕΞΩ !!!  Με χρηματοδότηση θα  νοικιάσουν σπίτια δίπλα σου Ελληνα ..Ανάμεσα μας και όλο φέρνουν από τα νησιά του Αιγαίου και όλο έρχονται από την Τουρκία..
Από αύριο απλώνονται μέσα την Επικράτεια .Δεν θα είναι κλεισμένοι στα Hot spot..και όσο κατάσχουν σπίτια Ελληνων τόσο θα απλώνονται…Γεννοβολάνε σαν κουνέλες και εισπράττουν ΤΡΕΛΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ..Προσκαλούν τους φίλους τους από τις Χώρες τους ..Ελάτε όλα είναι ΤΖΑΜΠΑ Ζούμε ωραία ..Πληρώνουν οι ΜΑΛΑΚΕΣ και καθόμαστε!! Τρέχει το παραδάκι και δεν έχουν άγχος..Το άγχος στο έχουν μεταφέρει σε σένα Ελληνα τα Πουλημένα τομάρια που κυβερνούν τα τελευταία Χρόνια..
Όλοι όσοι θέλουν την αντικατάσταση μας πληρώνουν τις ΜΚΟ και έχουν στήσει ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ μεταφοράς και αλλοίωσης του πληθυσμού μας..Ο Κουλης είπε πρέπει να μας μπολιάσει..Και εσύ Ελληνα δεν αντιδράς συνεχίζεις να έχεις σκυμμένο το κεφάλι. Η ξαδέλφη του ΚΟΥΛΗ Αντιγόνη Λυμπεράκη πρόεδρος της ΜΚΟ SOLIDARITY NOW φέρνει και αυτή εδώ ανθρώπους απελπισμένους με σκοπό τη μπίζνα. Έχουν ολόκληρη “πολυεθνική” βγάζοντας κέρδος από το εμπόριο ανθρώπων. Φυσικά και η κυβέρνηση δεν έχει αντιρρηση αφού αυτή η ίδια τους φέρνει με το ΟΚ της Ε.Ε.Λειτουργεί χωρίς να αντιδράς ένα  σύστημα παράνομης διακίνησης ανθρώπων με σκοπό τη φυλετική αλλοίωση του πληθυσμού μας…και εσύ Ελληνα στο καναπέ σου στις καφετέριες για καπουτσίνο κ.α
Δες τα πρόσωπα τους στο video .Πόσο χαρούμενοι είναι που δεν δουλεύουν και κάνουν Τζάμπα διακοπές με τα δικά σου χρήματα. Γκετοποιήθηκαν περιοχές έστησαν 28 και ετοιμάζουν σύνολο 70 Μουσουλμανικες πόλεις.
Σήκω ΤΩΡΑ Ελληνα σταμάτα να τρως αμάσητο το ΦΟΒΟ που σε ταΐζουν από τα Μέσα Εξαπάτησης με κυβερνητικές οδηγίες..Έχεις τη δύναμη μέσα σου είσαι στο πλουσιότερο Κράτος του Κόσμου και τους αφήνεις να δώσουν όλο τον Ορυκτό σου πλούτο ..ΣΗΚΩ ΟΡΘΙΟΣ και ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟΥΣ..
Αρθρο του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη
*** ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….στο προσωπικό σας προφίλ  σε ομάδα η σε άλλα site & blog.Αυτό τους ενοχλεί πιο πολύ από τα like!!!Είναι το ελάχιστο που μπορείς να κάνεις και δεν κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ…Όσο θα είναι όρθιο και το Ιντερνετ…ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ -Διάδωσε την αλήθεια…μόνο έτσι θα σωθεί ο κόσμος & η Χώρα μας από τα Παρανοϊκά σχέδια της Νέας τάξης και του Πολιτικού μας συστήματος που εκτελεί τους Ελληνες..


 https://amazonios.net/