Σάββατο, Ιουνίου 6

Ραχήλ Μακρή: “Το παιδομάζωμα ξεκινάει” (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Μόνη συζήτηση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων «Πρόγραμμα διευκόλυνσης για ενήμερους δανειολήπτες και τροποποιήσεις στο ν. 3869/2010», Δευτέρα 10 Ιουν. 2013. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Η Ραχήλ Μακρή έκανε δύο αναρτήσεις στη σελίδα της στο facebook που αναφέρεται στους στόχους της κυβέρνησης μέσα από τον τρόπο που έχει δημιουργήσει για τον κορωνοϊό.
Στην πρώτη ανάρτηση η Ραχήλ Μακρή αναφέθηκε στα τεστ σε σχολείο της Νέας Σμύρνης Λάρισας γράφοντας πως: “Και το πείραμα με τους Ρομά της Λάρισας,
συνεχίζεται με  την υποχρεωτική «ιχνηλάτηση» και καταγραφή DNA. Στα παιδιά που έχουν αποδεδειγμένα μηδενική σχέση με τον ιό. Για να έρθει μετά την βάση δεδομένων με το γενετικό υλικό που δεν ξέρουμε που θα δοθεί και ποιος θα βλέπει την συμβατότητα του παιδιού, αυτό που δήλωσε ο ΠΟΥ θα αρπάζουν τα παιδιά από τα σχολεία και τα σπίτια με το πρόσχημα του ιου. Το ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ξεκινάει”.


Στη δεύτερη δημοσίευση όπως βλέπετε αναφέρεται στα παιδιά που επέστρεψαν στο σχολείο βασιζόμενη σε ένα κείμενο όπου ένα παιδί δεν θέλει να πάει σχολείο γιατί τίποτα δεν είναι ίδιο: “Αυτός ήταν ο στόχος να μην θέλουν να πάνε σχολείο. Να φωλιάσει στην ψυχή και στο μυαλό τους ο τρόμος του ιού και του θανάτου. Στόχος είναι αυτή η γενιά. Αποξένωση, άφυλες κοινωνίες, ρομποτάκια χωρίς χαρά, χωρίς παιδεία, χωρίς γνώση, χωρίς παιχνίδι”.

makeleio.gr