Πέμπτη, Ιουνίου 11

Πολύ τυχερά αυτά τα ζώδια – Αυτή η εβδομάδα θα είναι ονειρική

zodia
Την εποχή των Διδύμων υπάρχει διασκέδαση, φλερτ και αίσθημα αποδοχής στην ατμόσφαιρα.
Ο Δίδυμος είναι ένα ζώδιο που αγαπά να μαθαίνει, να συνδέεται, να μοιράζεται, να γελά και να είναι ελεύθερο. Είναι ώρα να διώξεις ότι σε εμποδίσει να ανοίξεις την καρδιά σου
σε πιθανότητες και να βρεις τη φωνή σου γιατί αυτή η εποχή είναι εδώ και κανείς δεν χρειάζεται να καταπιέσει τον εαυτό του όταν έχει κάτι να πει. Αυτό θα το νιώσουν ακόμα πιο έντονα τα τρία παρακάτω ζώδια που θα έχουν την καλύτερη εβδομάδα.
Δίδυμος: καταλαβαίνεις ποια είσαι σε ένα βαθύτερο επίπεδο
Υπάρχουν τόσα πολλά επίπεδα στο ποια είσαι. Είσαι χαμαιλέων στην ψυχή και έχεις συνηθίσει να ξεγλιστράς από τη μία προσωπικότητα στην άλλη για να εναρμονίζεσαι με το περιβάλλον. Παρόλα αυτά παίρνεις το ρίσκο να ξεχάσεις ποια είσαι όταν το κάνεις αυτό με ευκολία και χωρίς δισταγμό. Αυτή τη βδομάδα εξασκήσου στο να είσαι ο εαυτός σου ακόμα κι αν σε φέρει σε άβολη θέση. Αντί να αλλάζεις για να ταιριάξεις στον κόσμο, άσε τον κόσμο να αλλάξει για να ταιριάξει σε εσένα. Είσαι ειλικρινής, ετοιμόλογη, και παρατηρητική. Το χάρισμά σου να είσαι ειλικρινής είναι απαραίτητο σε έναν κόσμο γεμάτο ψέματα.
Ζυγός: ανοίγεις την καρδιά σου στην ενσυναίσθηση και τη ειλικρίνεια
Αντί να στηρίζεσαι στο ένστικτό σου που σε αποτρέπει από το να νιώθεις, επίτρεψε στον εαυτό σου να είναι ανοιχτός σε όλες τις πιθανότητες και τα συναισθήματα αυτή τη βδομάδα. Άσε τον φύλακα άγγελό σου και θα μεταμορφωθείς με ένα όμορφο και επιδραστικό τρόπο. Θα σου επιτρέψει να συνδεθείς με άλλους σε ένα βαθύτερο επίπεδο. Οι άλλοι προέρχονται από διαφορετικές εμπειρίες και περιβάλλοντα σε σχέση με εσένα. Αν παραμείνεις ανοιχτή στο γεγονός ότι όλοι έχουν κάτι μοναδικό να προσφέρουν, δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί να χωρίσει από τους άλλους. Άσε τον κόσμο σου να γεμίσει με πολλά χρώματα αντί για τα ίδια και τα ίδια.
Υδροχόος: η φαντασία σου λάμπει από προοπτικές
Το μυαλό σου τρέχει και είναι σαν να ονειρεύεσαι ενώ είσαι ξύπνια. Ενώ μπορεί να είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς σε ένα πράγμα, επίτρεψε στον εαυτό σου να ονειροπολήσει και στην φαντασία σου να οργιάσει. Υπάρχει μια φώτιση στην καρδιά σου και και αν αποτρέψεις την ψυχή σου να το αναζητήσει, δεν θα το βρεις ποτέ. Βρες χρόνο για ενδοσκόπηση και δημιουργική αναζήτηση αυτή τη βδομάδα. Η δημιουργικότητα είναι μια ανθρώπινη ενέργεια και ακόμα κι αν δεν θεώρησες ποτέ τον εαυτό σου δημιουργικό, το να συνδεθείς με τον καλλιτέχνη μέσα σου είναι το πιο ανθρώπινο πράγμα που μπορείς να κάνεις.