Σύντομα η Αμερική σβήνει, μεγάλες ζημιές

ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ : όσο για την Αμερική….. τον πνιγμένο δεν τον υπολογίζουμε διότι είναι ήδη πεθαμένος.

GEWKWN

Νοέ 2019… Σύντομα η Αμερική σβήνει, μεγάλες ζημιές

Στις 7/6/2013……. MHNYMATA ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ :  …..οσο για την Αμερική….. τον πνιγμένο δεν τον υπολογίζουμε διότι είναι ήδη πεθαμένος.


ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ : 2 Απρ 2020  …..θα βυθιστεί η μισή Αμερική, μέχρι την χώρα των Ινδιάνων θα πάει κάτω από την θάλασσα, διότι θα ανοίξει το ρήγμα του Αγίου Ανδρέα, θα γίνουν σημεία και τέρατα μέχρι τον Καναδά, δεν ξέρω αν ο Καναδάς θα είναι πάνω από το νερό η κάτω από το νερό…… ότι υπόλοιπο θα μείνει θα είναι κάτω από το βλέμμα του Βασιλεα Ιωάννη.

θα ανοίξει στα τέσσερα το Βατικανό, TΟΝ ΠΑΠΑ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ, ( θα δείτε )

 τα σημεία των καιρών, ΠΛΗΜΗΡΕΣ, ΣΕΙΣΜΟΙ, ΦΩΤΙΕΣ, ΒΥΘΙΣΕΙΣ κλπ

29/4/2020  -Ο ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΕΛΟΣ ΜΑΙΟΥ……

29/4/2020  -ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΤΩΣΗ…..

01/6/2020 – NEO MHNYMA…..τα οικονομικά προβλήματα ίσως αρχίσουν από τον μήνα Ιούνιο  – από τον Σεπτέμβριο και μετά αρχίζει η οικονομική κρίση  – ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ, Ο ΠΙΟ ΚΑΥΤΟΣ ΜΗΝΑΣ ( όχι σε θερμοκρασία) ΤΟ ΕΝΑ ΘΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ… Πολιτειακά θέματα, οικονομικά, πολιτικά κλπ

Μην αποκαλείτε (τον κορονοιο ) ) ΠΑΝΔΗΜΙΑ, αλλά ΘΕΙΚΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ, το επίτρεψε Ο Κύριος για μετάνοια και να εξομολόγηση……  ξεχάσατε παιδιά μου τον μεγάλο Ναό που κατοικεί η ψυχή σας, ανοίξτε τα αυτιά της ψυχής σας και Ο Χριστός θα έρθει να σας τα αποκαλύψει όλα.

Όλα θα γίνουν ξαφνικά, είναι σαν να βαδίζετε σε ένα δρόμο πλατύ και ξαφνικά στενεύει τόσο πολύ που δεν μπορείτε να περάσετε, δεν θα σας ξάφνιαζε αυτο;

Δεν καταλαβαίνετε παιδιά μου ότι Ο Χριστός τους κρατά μακριά σας,  αυτοί είναι έτοιμοι να σας επιτεθούν από 3 σημεία, ΘΡΑΚΗ – ΘΑΛΑΣΣΑ – και από την Ηπειρωτική χώρα (βόρεια σύνορα).

Όταν όμως έρθουν να σας επιτεθούν, τα γόνατα τους δεν θα τους στηρίζουν ( από τις ταλαιπωρίες, ίσως να εννοεί λογω, Συρίας, κούρδων, Λιβύης, Ρωσίας) Η Τουρκία θα είναι ΕΝΑ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟ ΑΛΟΓΟ και δεν θα μπορέσει να σας κτυπήσει.

29/4/2020 - ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ - ΠΤΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ( με οποιονδήποτε τρόπο)

-ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ -  -ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΣΤΑ ΔΑΡΔΑΝΕΛΙΑ…

-ΜΕΓΑΛΗ ΠΤΩΣΗ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ‘’ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ’’ … Α) από μεγάλα σκάνδαλα ; Β) αποκαλύψεις για χρηματοδότηση κορονοιου;;;

29/4/2020 - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΑΡΟΝ-ΑΡΟΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ….ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΟΥΝ ΟΧΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΑΛΛΑ …….‘’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ‘’

-ΕΡΧΕΤΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ-ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ,  ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΗΓΕΤΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ…….

-ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΡΡΙΨΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ

– ΚΥΠΡΟΣ: ΜΙΚΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΑΡΑΧΗ…..

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: triklopodia Δεκ 2019…. ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ…..Μεγάλο κακό θα βρει την Τουρκία, θα τρέχουν με τις πτέρνες στο σβέρκο, θα βουίζει η γη, θα ανοίξει τα σπλάχνα της, και θα τους καταπιεί, μεγάλο κακό θα τους βρει».

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: triklopodia 20/7/2019 ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ….…εάν ξεκινήσουν να έρθουν με τα πλοία τους εναντίον σας ( Ελλάδα και Κύπρο ) Ο Χριστός θα τους καταστρέψει, εάν οι ξένοι δεν αλλάξουν πολιτική απέναντι στην Ελλάδα θα έχουν να κάμουν με Τον Χριστό .…να προσέξουν πολύ την συμπεριφορά τους διότι ακόμη και τα πουλιά στην χώρα τους δεν θα γνωρίζουν που θα κρυφτούν, ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΝΕΡΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ, ΚΑΙ ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ……..


ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: 20/7/2019 ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ..…ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ( νέος σεισμός ) ΧΙΑΣΤΗ ΑΠΟ ΑΚΡΗ ΣΕ ΑΚΡΗ, ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ( δεν έγινε ακόμη ) ‘’μεγάλος σεισμός θα γίνει στην ΤΟΥΡΚΙΑ, + 7 ρίχτερ ο σεισμός θα είναι χιαστί , θα υπάρχουν μεγάλες καταστροφές στην Άγκυρα. Στην Κωνσταντινούπολη, η Αγία Σοφία δεν θα πάθει τίποτα, μετά από αυτό θα γίνει πόλεμος και θα βρεθούν εκεί στην περιοχή της Τουρκίας πολλά στρατεύματα, η Τουρκία θα καταστραφεί………

…….σύντομα θα αλλάξουν όλα, ( θα γίνουν πολλά ) -θα έχουμε ξέσπασμα μεταναστών ; ΜΠΟΡΕΙ

-θα έχουμε κατάρρευση της κυβέρνησης Μητσοτάκη; ΜΠΟΡΕΙ -θα έχουμε αλλαγή του συστήματος και θα βγει κάποιος από το πουθενά και θα πει….. ’’φύγετε όλοι’’ ; -να μας κτυπήσουν και οι τούρκοι ;Δεν ξέρω αλλά βλέπω ότι θα φτάσουμε στο Ζενίθ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΝΕ ‘’ ΩΣ ΕΔΩ’ ΦΥΓΕΤΕ ‘’

ΣΧΟΛΙΟ GEWKWN :  Η Νέα Τάξη παίζει το τελευταίο της χαρτί, γνωρίζει ότι θα χάσει, έχουν λυσσάξει, χρησιμοποιούν τον ψυχολογικό πόλεμο εναντίον της ανθρωπότητας, προσπαθούν με τον ΦΟΒΟ να επιβάλουν τα απάνθρωπα σχεδία τους……Γνωρίζουν ότι ο φόβος δεν φεύγει με Διαγγέλματα και απαγορεύσεις διότι αυτά αυξάνουν τον ΦΟΒΟ και την σύγχυση

ΜΑΣ ΚΤΥΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΝΟΥΝ, και με αυτόν τον τρόπο η ψυχή θα εγκλωβιστεί

ΜΕ ΤΗΝ ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ! ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ , τα οποία θα μπορούν να αλλοιώνουν το σύστημα το δικό μας ΚΑΙ ΤΟ D.N.A μας , για να ξεχάσουμε τι D.N.A έχουμε και τι είμαστε ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

17/3/2020, Γέροντας: Το επόμενο βήμα της Νέας τάξης θα είναι ένα παγκόσμιο οικονομικό κραχ , ( αυτό θα γίνει σύντομα, μετά τον κορονοιο ) με αποτέλεσμα να κλείσουν οι τράπεζες για κάποιες μέρες, και πριν ανοίξουν θα ανακοινωθεί ότι θα μπει capital control και ότι όλες οι συναλλαγές θα γίνονται με κάρτες…. ( πολύ σύντομα θα τα δούμε και θα τα ζήσουμε )

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ 6/3/2020, Γέροντας : ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ετοιμάστε ψυχή και σώμα, καλή λευτεριά…….. Στην Τουρκία θα γίνει εμφύλιος πόλεμος με πολλά θύματα….. Η Κρήτη θα πληρώσει πολλά (κολυμπαρι)….. Ο Γέροντας μας είπε ότι θα τρομάξουμε πολύ και θα φοβηθούμε με αυτά που θα γίνουν ( πόλεμος ) στην θάλασσα της Κύπρου, θα γίνει μεγάλο κακό) … Ο ΠΟΛΕΜΟΣ στην Κύπρο θα γίνει στην Θάλασσα …………. οι Ρώσοι θα προειδοποιήσουν τους τούρκους να μην κάνουν εισβολή ( σε νησιά ;;; ) στην Ελλάδα , οι τούρκοι όμως θα εισβάλουν και μετά από σύντομο χρονικό διάστημα θα ξεκινήσει μια πυραυλική επίθεση των Ρώσων πρωτοφανή!!! θα ξεκινήσουν και άλλες αραβικές χώρες , θα ακολουθηση μεγάλη οικονομική καταστροφή παγκοσμίως

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ 30/1/2020 : ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ…. ‘’ Παιδιά μου, θα περάσετε ΤΟΝ ΦΟΒΟΝ αλλά δεν θα δοκιμάσετε ΤΟΝ ΘΡΗΝΟΝ….

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ 15 Νοέ 2019 : Η σημερινή κοινωνία σε όλο τον κόσμο είναι η ΝΕΑ ΒΑΒΥΛΩΝΑ η οποία θα καταστραφεί όπως την παλιά…. και η Ελλάδα Σήμερα με τις πράξεις των πολιτικών της και των αρχιερέων είναι ένα μικρό ΒΥΖΑΝΤΙΟ, το οποίο θυμίζει το παλιό Βυζάντιο που έπαθε την πτώση λογω της διαφθοράς, Ο Κύριος όμως δεν θα το αφήσει να πέσει. Οι Έλληνες θα τρέχουν σε όλον τον κόσμο για να διαδώσουν ΤΟΝ ΛΟΓΟΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

Τους Έλληνες την εποχή του Χριστού τους αποκαλούσαν ΕΘΝΙΚΟΥΣ, όχι όμως με την έννοια που κάποιοι εσκεμμένα, και μετά από χρόνια εννοούσαν ειδωλολάτρες, οι εβραίοι τους Έλληνες τους αποκαλούσαν εθνικούς και κυνάρια (=σκυλάκια). η αλήθεια θα σας ξαφνιάσει…………….

ΕΘΝΙΚΟΥΣ, αποκαλούσαν τους ΕΛΛΗΝΕΣ διότι οι Έλληνες είχαν κατακτήσει τα ΕΘΝΗ με την ΓΝΩΣΗ και με την ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ………

ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΔΗ ΟΛΑ, Η ΓΕΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΘΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΘΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΣ

Ετοιμασθείτε παιδιά μου για την μεγάλη αλλαγή , ΟΙ ΩΡΕΣ ΕΦΘΑΣΑΝ !

Σύντομα θα πάρει «φωτιά» ο κόσμος. Την πιο λυτρωτική «φωτιά» που έχει δει στην ιστορία του. Μέσα σε λίγες μέρες κανένας δεν θα θυμάται τους μεγάλους του πλανήτη. Σαν να μην υπήρξαν ποτέ.

 ksipnistere.com