Πέμπτη, Ιουνίου 25

Πρώτη του κόμματος Κασιδιάρη, με ηχηρά ονόματα επιστημόνων, ακαδημαϊκών και στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων – Οριστική “ρήξη” με το παρελθόν – Δεν πήρε μαζί του πολιτικούς …

ellines
Την παρουσίαση της πρώτης “φουρνιάς” όπως ο ίδιος είπε, στελεχών του νέου φορέα “ΕΛΛΗΝΕΣ – ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ”, έκανε ο Ηλίας Κασιδιάρης.
Σε κάποιους προκάλεσε έκπληξη ότι έλειπαν ονόματα από το πολιτικό σκηνικό και από τους πρώην συναδέλφους του, της Χρυσής Αυγής. Για κάποιους βέβαια δεν προκάλεσε καμία  έκπληξη αφού από την αναγγελία του κόμματος ακόμη, όλοι είδαμε έναν άλλο Ηλία Κασιδιάρη, όσον αφορά το προφίλ που θέλει να περάσει στην κοινωνία.

Πιστός όπως τόνισε και ο ίδιος, στις αρχές και στις αξίες του Εθνικισμού αλλά με ένα προφίλ που δεν παραπέμπει σε μεθόδους Χρυσής Αυγής. Πολλοί και αξιόλογοι άνθρωποι από τον πανεπιστημιακό χώρο αλλά και αρκετοί από τον χώρο των Ενόπλων δυνάμεων έδωσαν το παρόν. Δεν έλειψαν βέβαια άνθρωποι του αθλητισμού αλλά και του καλλιτεχνικού χώρου, όπως και ομογενείς που διαπρέπουν στο εξωτερικό.
Μένει να δούμε την απήχηση που θα έχει το νέο αυτό εγχείρημα από τον Ηλία κασιδιάρη, που όπως τόνισε δεν του αρκεί απλά η είσοδος στο κοινοβούλιο…



  • makeleio.gr