“ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΙΟ” – ΧΡΗΣΤΗΣ ΜΕΣΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΟΤΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΝΟΣΗΣΕ ΣΟΒΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΩΡΗ ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ – ΤΟΥ ΕΡΙΞΑΝ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ…

maskxris
Μία πολύ σοβαρή καταγγελία έκανε χρήστης του facebook χθες, με αποτέλεσμα το προφίλ από το οποίο έκανε τη συγκεκριμένη καταγγελία να μην υπάρχει αυτή τη στιγμή. 
Ο συγκεκριμένος χρήστης που για ευνόητους λόγους δεν λέμε το όνομά του, το οποίο έχουμε σβήσει και από την επίμαχη δημοσίευση που δεν υπάρχει πλέον, καταγγέλει ότι η 19χρονη κόρη του νόσησε αρκετά σοβαρά μετά από πολύωρη χρήση μάσκας προστασίας στον εργασιακό της χώρο.

Πιο συγκεκριμένα, η νεαρή κοπέλα διαγνώστηκε με μια λοίμωξη της εξωτερικής επένδυσης των πνευμόνων η οποία της προκάλεσε μια μόλυνση και πλέον έχει έντονους πόνους. Σύμφωνα με τους γιατρούς που εξέτασαν την κοπέλα η εν λόγω λοίμωξη παρουσιάστηκε, επειδή η κοπέλα έκανε καθημερινή χρήση μάσκας επί 8 ώρες και πλέον.
Σίγουρα παρουσιάζει έντονο ενδιαφέρον η καταγγελία και βέβαια αν αληθεύει εγείρει πολλά ερωτηματικά, στα οποία καλούνται να απαντήσουν οι αρμόδιοι λοιμωξιολόγοι κ.λ.π.
Χρησιμεύει τελικά κύριοι η χρήση της μάσκας ή τελικά αντί να αρρωστήσουμε από τον κορονοϊό, θα μας τρέχουν σηκωτούς στα νοσοκομεία από τη χρήση τους ;;;
103740825_910263076146219_3688645266086281315_nmakeleio.gr