Τετάρτη, Ιουνίου 10

Ο Καραμανλής, ο Σπηλιόπουλος και μια... στυμμένη λεμονόκουπα!


matrix24.gr
Ως γνωστόν, ο Αχαιός πολιτικός του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Σπηλιόπουλος, που είχε διατελέσει και υφυπουργός Εθνικής Άμυνας επί τρικομματικής κυβέρνησης, είχε... «παραδώσει» την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στη ΝΔ. Βλέπετε, όταν διαφώνησε με το γεγονός ότι ο Απόστολος Κατσιφάρας είχε δεχθεί την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στις αυτοδιοικητικές εκλογές, είχε «κατέβει» ως «αντάρτης» διεκδικώντας την εν λόγω περιφέρεια και στον δεύτερο γύρο στήριξε
τον «γαλάζιο» Νεκτάριο Φαρμάκη.
Μάλιστα, οι κακές γλώσσες έλεγαν ότι η τοποθέτησή του στη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του ΟΣΕ από τον Κυριάκο Μητσοτάκη ήταν η «ανταμοιβή» του επειδή βοήθησε να βαφτεί «γαλάζια» η περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Ωστόσο, φαίνεται ότι πλέον, οι υπηρεσίες του Σπηλιόπουλου έχουν... «ξεχαστεί», εξ ου και ο ίδιος «τα βρόντηξε» από τον ΟΣΕ.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σπηλιόπουλος είχε επανειλημμένως ζητήσει να συναντηθεί με τον αρμόδιο υπουργό Μεταφορών, Κώστα Αχ. Καραμανλή, ο οποίος όμως έπαιρνε αποφάσεις μόνος του χωρίς να κάνει καν τον κόπο να ενημερώνει τον πρόεδρο του ΟΣΕ. Και, όταν ο Σπηλιόπουλος κατάλαβε ότι τον πέταξαν σαν στυμμένη λεμονόκουπα, έστειλε μία επιστολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη ανακοινώνοντας την παραίτησή του.