Τρίτη, Ιουνίου 2

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΦΛΕΓΕΤΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ;

Επεισόδια σε πάνω από 30 πόλεις των ΗΠΑ έγιναν το αποψινό βράδυ, σε 13 πολιτείες έχει ενεργοποιηθεί η Εθνοφρουρά, σε κάποιες πολιτείες έχει επιβληθεί απαγόρευση κυκλοφορίας, ενώ σε ετοιμότητα 4ωρου βρίσκονται μονάδες του Στρατού για να επέμβουν, στα φοβερά επεισόδια που έχουν ξεσπάσει με αφορμή τον θάνατο του 46χρονου μαύρου Τζόρτζ Φλόιντ.
Και λέμε «με αφορμή», γιατί άλλη είναι η αιτία!
Ο Φλόιντ δεν είναι ο πρώτος μαύρος που σκοτώνεται σε συμπλοκή με την αστυνομία. Και σε προηγούμενα παρόμοια συμβάντα είχαν γίνει επεισόδια, αλλά ήταν τοπικού χαρακτήρα και περιορισμένης διάρκειας.
Τώρα, είναι προφανές ότι ο στόχος αυτών που ξεσηκώνουν τους μαύρους κι έχουν βυθίσει την Αμερική στο χάος, δεν είναι βέβαια ο «ρατσισμός» και η «αστυνομική βία», αλλά ο πρόεδρος Τραμπ!
Ο οποίος, αν και κατά τη διάρκεια της θητείας του έκανε πολλά χατίρια σ’ αυτούς που κυβερνούν την Αμερική –μέχρι και την Ιερουσαλήμ αναγνώρισε ως πρωτεύουσα του σιωνιστικού κράτους- ποτέ δεν τον εμπιστεύτηκαν και δεν τον δέχτηκαν ως «δικό τους άνθρωπο» και τώρα που πλησιάζουν οι εκλογές, έχουν λυσσάξει να τον ρίξουν, χρησιμοποιώντας ως βασικό όπλο την καραντίνα, με πρόσχημα τον κοροϊδοϊό, για να δυστυχήσουν οι Αμερικανοί και να ψηφίσουν τον αντίπαλο του Τραμπ!
Τον εκπρόσωπο του «βαθέως κράτους» των διεθνών τυράννων, Μπάιντεν, ο οποίος τώρα βέβαια καλύπτει πολιτικά τις ταραχές, δηλώνοντας πως: «οι πολίτες έχουν δικαίωμα να διαδηλώνουν κατά του ρατσισμού και της αστυνομικής βίας. Οι διαδηλώσεις κατά μιας τέτοιας βαρβαρότητας είναι δικαίωμα και ανάγκη. Είναι μια καθαρά αμερικανική αντίδραση».
Για το καλό της ανθρωπότητας, όλοι εμείς οι ελεύθεροι άνθρωποι ελπίζουμε να μην περάσουν τα σχέδιά των νεοταξιτών και στην νέα θητεία του ο Τραμπ, να απελευθερωθεί πλήρως από τα δεσμά του και να εφαρμόσει ένα πραγματικά πατριωτικό πρόγραμμα!

 ethnikismos.net