Τρίτη, Ιουνίου 16

ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗ ΡΕ! ΑΔΕΙΑΖΕΙ Η ΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΓΕΜΙΖΕΙ Η… ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει σχετικά, άρχισε προ ημερών η «αποσυμφόρηση» της Λέσβου, με την κυβέρνηση των «εθνικοφρόνων» να δίνει άδεια αναχώρησης στα «προσφυγάκια» που είτε έχουν λάβει την μπλε σφραγίδα στο τρίπτυχο τους κι έχουν άρση γεωγραφικού περιορισμού, είτε έχουν απορριφθεί οι αιτήσεις ασύλου τους και κανονικά θα έπρεπε να επιστραφούν στην Τουρκιά ή στις χώρες προέλευσής τους.
Περίπου χίλιοι απ’ αυτούς έχουν ήδη αναχωρήσει από την Λέσβο κι άρχισαν να γεμίζουν τις… πλατείες των Αθηνών! Θυμίζοντας εποχές 2015, επί ΣΥΡΙΖΑ. Μόνο που τότε η παραμονή στις πλατείες και τα πάρκα των Αθηνών διαρκούσε 1-2 μέρες, καθώς εν συνεχεία τα «προσφυγάκια» κατευθύνονταν στην Ειδομένη κι από κει στη χώρα της Μέρκελ, ενώ τώρα δε μπορούν να φύγουν από τη χώρα των «ανοιχτών συνόρων» – ανοιχτών μόνο εις ότι αφορά την είσοδο σ’ αυτήν, κι όχι την έξοδο.
Έτσι, περίπου 60 «προσφυγάκια» έχουν βρει κατάλυμα στην πλατεία Βικτωρίας, μετατρέποντάς την σε υπαίθριο μαχαλά. Και τις επόμενες ημέρες θα φύγουν κι άλλοι απ’ την Μυτιλήνη, οπότε προβλέπεται να γεμίσουν και οι υπόλοιπες πλατείες του Αθηνιστάν!
Δεν είναι… θαύμα, που μόνο η κυβέρνηση του γαλάζιου ΣΥΡΙΖΑ μπορούσε να «επιτύχει»;