Τρίτη, Ιουνίου 2

ΚΟΥΛΗΣ, Ο ΛΑΘΡΟ-ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ. ΝΕΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΣΑΜΟ, ΛΕΡΟ ΚΑΙ ΚΩ. ΑΝΤΙ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ, Ο ΚΟΥΛΗΣ ΦΕΡΝΕΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ. ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: «Θα αντικαταστήσουν τις νυν ανεπαρκείς δομές». ΚΟΥΛΗΣ, Ο ΛΑΘΡΟ-ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ ΑΝΤΙΝΑΤΙΒΙΣΤΗΣ. ΚΟΥΛΗ, ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΣΟΥ. ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ, ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙΣ.

Ο  Κούλης  μέσα  στο  ιουδαϊκό  Σανχεντρίν  έδωσε  την  ύψιστη  υπόσχεση:  "θα  πολεμήσει  τον  νατιβισμό".  Native  =  ο  αυτόχθων,  ο  ιθαγενής  του  τόπου.  Καταπολεμάς  τον  Νατιβισμό  σημαίνει  καταπολεμάς  τους  ντόπιους.  Δηλαδή  κάνεις  Εθνοκάθαρση,  Γενοκτονία,  Εθνική  εκκαθάριση.  Αυτό  είναι  αναγνωρισμένο  Έγκλημα  κατά  της  Ανθρωπότητας  Κούλη.

Κούλης, ο λαθρο-εγκαταστάτης. ΕΚΤΑΚΤΟ: Νέα κέντρα αλλοδαπών ανακοινώθηκαν αιφνιδιαστικά σε Σάμο, Κω & Λέρο! - Αντί τουριστών, παράνομοι μετανάστες!  Κυβέρνηση: «Θα αντικαταστήσουν τις νυν ανεπαρκείς δομές».
Τα νησιά χάνονται. Η ηπειρωτική χώρα εξαφανίζεται. Όπου κι αν γυρίσεις τα μάτια σου ισλαμομαντήλες, συνοδευόμενες από αφρο-ασιάτες συζύγους και τα παιδιά τους.


Ο "ελληνικός" λαός απαθής στην καθημερινότητά του. Στα έξω του, στην διασκέδασή του, στις παραλίες, τώρα που θα φτιάξει ο καιρός. Όπου και να κοιτάξεις  στον  κόσμο,  υπάρχει δυναμική αντίδραση, εδώ είναι η χώρα των υποταγμένων κυριολεκτικά.  Αντιδράσεις μέσω πληκτρολογίου, είναι απλά να λέγαμε και όποιοι αντιδρούν στο πεζοδρόμιο, μετρημένοι και γραφικοί για την πλειονότητα. Παραδίδουν την Ελλάδα, ξεκινώντας από τα πανέμορφα Ελληνικά νησιά μας, στους αφροασιάτες μουσουλμάνους  εισβολείς. Αφανίζουν τον Αιγαιακό Πολιτισμό από προσώπου  γης μετά απο 5.500 χρόνια  ΙΣΤΟΡΙΑΣ  ΚΑΙ  ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. Και έπεται συνέχεια (είδαμε τι έγινε στην Μαλακάσα, 3.000  - τρεις  χιλιάδες  λαθρομετανάστες, δίπλα σε χωριό 500 κατοίκων). 12.000 τους αμολύσανε  ήδη  από εχθές στην Αθήνα.
Δεν θα σταματήσουν οι ξεπουλημένοι προδότες πολιτικοί, μέχρι να γίνει όλη η Ελλάδα απ'  άκρη σ' άκρη Καμπούλ. Οι αριθμοί είναι τρομακτικοί και αμείλικτοι (μιλάμε για δεκάδες χιλιάδες κάθε φορά, μπορείτε να το διανοηθείτε;), και αυξάνονται ραγδαία. Αυτή είναι η τραγική αλήθεια, όσο κι αν προσπαθήσουμε να βάλουμε το κεφάλι στην άμμο.
Κούλης, ο λαθρο-εγκαταστάτης. Κούλη δώσε πόνο στους ψηφοφόρους σου.  Ζώα είναι, δεν παίρνουν χαμπάρι.
 Τα ζόμπι κάθονται και κοιτάνε. 

Λαός που δε νοιάζεται ούτε για τη χώρα,  ούτε για την επιβίωσή του,  θα αφανιστεί.  Αυτό του αξίζει.  Θα αντικατασταθεί.
Που πήγε ο κορωνοϊός;
Εξαφανίστηκε, τον προσπέρασε η επικαιρότητα, οι δημοσιογράφοι του γύρισαν την πλάτη. Τώρα επιστρέφουμε στα πραγματικά προβλήματα, στην πραγματική λαίλαπα της χώρας.



Με αιφνιδιαστική κοινή απόφαση των υπουργών Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Εσωτερικών και Μετανάστευσης και Ασύλου, δημιουργούνται τρία νέα κέντρα παράνομων μεταναστών σε Σάμο, Κω και Λέρο!

Συγκεκριμένα ανακοινώθηκε η δημιουργία νέων δομών φιλοξενίας στην περιοχή «Ζερβού» του δήμου Ανατολικής Σάμου, στην περιοχή «Μεσοβούνι» του δήμου Κω και στη θέση «Όρμος Λακκί» του δήμου Λέρου, στις οποίες και αποτυπώνονται οι ακριβείς εκτάσεις τους!


Ενώ τα νησιά του Αιγαίου έχουν κτυπηθεί καίρια από την κρίση του κορωνοϊού, όντας αποκλεισμένα καθ'όλη την διάρκεια των κυβερνητικών απαγορεύσεων κι ενώ οι τουρίστες πλέον είναι μια μακρινή ανάμνηση, η κυβέρνηση αποφάσισε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να κατασκευάσει τρία νέα κέντρα διαμονής παράνομων αλλοδαπών!


Πάντως κυβερνητικές πηγές διαβεβαιώνουν ότι «οι νέες δομές απλά θα αντικαταστήσουν τις ήδη υπάρχουσες ανεπαρκείς, οι οποίες θα κλείσουν. Πλην της Λέρου που θα επεκταθεί η υπάρχουσα δομή».

Στέλνοντας, κατ'αυτό τον τρόπο και «μήνυμα» στους εκατοντάδες χιλιάδες παράνομων μεταναστών που περιμένουν στις μικρασιατικές ακτές για να διαβούν την στενή λωρίδα θάλασσας που τους χωρίζει με τα νησιά του Αιγαίου, ότι «ανοίξαμε και σας περιμένουμε»!

Στην ΚΥΑ δεν διευκρινίζεται ο αριθμός των αλλοδαπών παράνομων μεταναστών που θα φιλοξενηθούν, αλλά αυτό μικρή σημασία έχει: Στις άλλες «δομές φιλοξενίας» που εξυπηρετούν μόνο οι Ένοπλες Δυνάμεις, δηλαδή σε 32 κέντρα, υπάρχουν περί τους 60.000 αλλοδαποί, ενώ οι «δομές φιλοξενίας» Λέσβου, Σάμου, Χίου, Λέρου  και Κω έχουν μέχρι και πενταπλάσιους από αυτούς που μπορούν να υποστηρίξουν.

Σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση του υπουργείου Μετανάστευσης & Ασύλου, από την 1η Ιουνίου 11.237 αλλοδαποί που μέχρι στιγμής «φιλοξενούνται» σε δομές στην ενδοχώρα, διαμερίσματα του προγράμματος «ESTIA»,  Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης, ξενοδοχεία του προγράμματος «Filoxenia» θα αρχίσουν σταδιακά να αποχωρούν και να κυκλοφορούν ελεύθερα στην ελληνική κοινωνία.

Για την ακρίβεια τα 11.237 άτομα που αποχωρούν από τις δομές είναι και αναγνωρισμένοι πρόσφυγες αλλά και παράνομοι μετανάστες που δεν δικαιούνται άσυλο, χωρίς να διευκρινίζεται το ακριβές ποσοστό.


ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ  ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ  


Ρόδος: Πακιστανός αυνανιζόταν μπροστά σε μητέρες και παιδιά – Ισχυρίστηκε ότι είχε… φαγούρα στα γεννητικά του όργανα.

Έξαλλες έγιναν μία 29χρονη και η 32χρονη αδελφή της που είχαν βγάλει τα τέσσερα ανήλικα παιδιά τους στο πάρκο του Αγίου Φραγκίσκου στη Ρόδο για να παίξουν, όταν ξαφνικά ξεπρόβαλε μέσα από τα δέντρα ένας μελαμψός άνδρας που κατέβασε το παντελόνι του και άρχισε να… χαϊδεύεται επιδεικτικά κοιτώντας προς το μέρος τους!  Οι  ταραγμένες γυναίκες άρχισαν να φωνάζουν, με αποτέλεσμα ο αλλοδαπός να φύγει τρέχοντας. Ωστόσο, βάσει της περιγραφής του, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας εντόπισαν τον 38χρονο Πακιστανό το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης και τον προσήγαν στο τμήμα, όπου τον αναγνώρισαν οι δύο αδελφές και του έκαναν μήνυση για βάναυση προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειάς τους.  Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρόδου άσκησε στον αλλοδαπό επιδειξία δίωξη με την ίδια κατηγορία και τον παρέπεμψε να δικαστεί από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.  Στην απολογία του ο Πακιστανός ισχυρίστηκε ότι είχε… φαγούρα στα γεννητικά του όργανα και ξυνόταν. 

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ