Δευτέρα, Ιουνίου 22

Τι φοβάται η σύζυγος του Τράγκα και λέει ότι δεν θέλει να μείνει χήρα; Ποιος είναι ο επιχειρηματίας Λαβράνος;

Πως ειναι δυνατον να συμβαινει κατι τετοιο;

-Έλπίζω να παραμείνει στη θέση του ο υπουργός Άμυνας και να μην αντικατασταθεί από τον κ. Κικίλια
Απίστευτες καταγγελίες από τον δημοσιογράφο Γιώργο Τράγκα, ο οποίος ούτε λίγο, ούτε πολύ περιγράφει ένα σκοτεινό κόσμο στο Μέγαρο Μαξίμου. Δεν μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο σκεφτόμαστε…Άλλωστε, διαχρονικά το Μέγαρο Μαξίμου είναι ένας κόσμος ηθικός, αγγελικά πλασμένος…
Γράφει λοιπόν ο Γιώργος Τράγκας
Το χειρότερο χθες ήταν το λυπημένο ύφος του Αστερίξ και η θλίψη της Ζιζέλ, της συντρόφου του, που κατάλαβε ότι έχασε τη δουλειά του και δεν θα ξαναβγεί στις 5.30 στο Action 24. O Μαλτέζος, η μεγάλη αγάπη μου, ήταν η παράπλευρη απώλεια στην ξαφνική απομάκρυνσή μου από τον τηλεοπτικό σταθμό Action 24.

Μέσα σε 2 μήνες, αυτά που λέω, αυτά που δείχνω, πρέπει να είναι πολύ σοβαρά, πολύ αληθινά, πρέπει να πόνεσαν πάρα πολύ, για να πιέσουν τόσο πολύ να φύγω από τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM και από το Action 24. ΄
Όταν ένα ολόκληρο πρωθυπουργικό γραφείο εν μέσω βαθύτατης ύφεσης, κοινωνικής απόγνωσης και εθνικών κινδύνων ασχολείται επίμονα με το πώς θα κλείσει το στόμα ενός δημοσιογράφου, με το πώς θα τον φιμώσει, κάτι συμβαίνει. Αν λέει ανακρίβειες τον διαψεύδεις. Αν λέει ψέματα δεν τα φοβάσαι, έχουν κοντά ποδάρια και πέφτουν στο κενό. Αν όμως λέει αλήθειες, αυτές πρέπει να είναι πολύ μεγάλες για να σπεύδεις να πιέσεις ή να τον ανταλλάξεις, δίνοντας πολλά χρήματα σε ραδιοφωνικούς ή τηλεοπτικούς σταθμούς. Αυτό έχει μεγαλύτερη ακόμη σημασία, αν ελέγχεις πλήρως τους μεγάλους τηλεοπτικούς διαύλους, έχεις ακόμα και συγγενείς σου στα κεντρικά δελτία ειδήσεων και έχεις πρόσφατα μοιράσει 20 εκατομμύρια, χωρίς να βάλουμε τα λεφτά των δημοσκοπήσεων για την αποθέωση του πρωθυπουργού.
Γιατί ενοχλεί τόσο πολύ μια φωνή που δεν έχει μέσα ενημέρωσης, δεν έχει τηλεοπτικούς σταθμούς, δεν του επιτρέπεις να είναι σε μεγάλα κανάλια και επιχειρείς με κάθε μέσο, με κάθε τρόπο, να τον αποκόψεις από κάθε οικονομικό, διαφημιστικό έσοδο.
Αναρωτήθηκα πολλές φορές χθες το βράδυ, για όσα είπα και έκανα τους τελευταίους μήνες. Για αυτά δηλαδή που ενεργοποίησαν το ηφαίστειο στο μυαλό και στην ψυχή του κου Γρηγόρη Δημητριάδη, που έχει ως ρόλο και καθήκον, να προστατεύει το αφεντικό, δηλαδή τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Μήπως κατασκεύασα fake news; Μήπως οι αναλύσεις μου στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση δεν ήταν σωστές; Τι ενόχλησε περισσότερο; Το γεγονός ότι έβγαλα στον αέρα τα τεράστια ποσά που παίρνουν οι λοιμωξιολόγοι από τις πολυεθνικές των φαρμάκων;
Επειδή έβγαλα στον αέρα των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ και του Action, δεκάδες καθηγητές πανεπιστημίου τους οποίους ρώτησα καθαρά και όχι καθοδηγούμενα; Επειδή αποκάλυψα με ρεπορτάζ και συνεντεύξεις τις έρευνες του Γάλλου Ντιντιέ Ραούλ στη Μασσαλία;
Επειδή είπα στον κόσμο, ότι το lockdown κατέστρεψε την εθνική οικονομία και έφερε την πρώτη αιτία θανάτου στην Ελλάδα που είναι η φτώχεια;

Επειδή έδειξα στο Action έρευνες για τον κο Μπιλ Γκέιτς και συνέδεσα την παρουσία του στην Αθήνα με την κυβέρνηση Μητσοτάκη και τον ΣΚΑΙ;
Μήπως επειδή έβγαλα στον αέρα του Action 24 τις κραυγές απόγνωσης του τουριστικού κλάδου, του εμπορικού κόσμου, των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού ή την αγωνία των ανεγχείρητων παιδιών του Αγία Σοφία και τις λίστες των καρκινοπαθών;
Επίσης, αναρωτήθηκα αν όλα αυτά έπρεπε να τα αποκρύψω για να διατηρώ τις θέσεις μου στα FM και στην ελληνική τηλεόραση.
Αναρωτήθηκα αν έπρεπε να είμαι τόσο σάπιος και ανήθικος, όσο εκείνοι που με διώκουν και θέλουν να μην ακούγονται αυτά.
Έχω την αίσθηση, ότι δεν αξίζει να είσαι ένα μυρμήγκι στα περίπου 8 δισεκατομμύρια κατοίκων του πλανήτη, εφήμερο και με αναπόφευκτο τέλος και να λειτουργείς παράγοντας μόνο τοξικά λύματα.
Δηλαδή ψέματα, φόβο και αποσύνθεση.
Είναι σίγουρα πιο υπέροχα και έντιμα τα άγρια θηρία που παλεύουν να ζήσουν και να αναπαραχθούν στην Αφρικανική Σαβάνα.
Τόσο η απομάκρυνσή μου από τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM, όσο και η χθεσινή από το Action 24, έχουν ιδιαίτερη σημασία και θα φροντίσω να γίνουν θέμα συζήτησης σε διεθνείς ενώσεις δημοσιογράφων αλλά και μία σειρά εφημερίδων της Γηραιάς Ηπείρου και των ΗΠΑ της Αμερικής. Στο προηγούμενο ραδιόφωνο η εκπομπή μου ήταν επί τρεισήμισι χρόνια η πρώτη εκπομπή του σταθμού. Μεταμόρφωσε ένα σταθμό με μηδαμινή ακροαματικότητα, σε ένα υπαρκτό και με οντότητα ραδιόφωνο. Το ίδιο συνέβη και με το Action24.
Τόσο ο «Ελεύθερος Σκοπευτής», όσο και η καθημερινή εκπομπή μου έφερνε τηλεθέαση και ανέβασαν τον τηλεοπτικό σταθμό, αφού όλοι οι διαφημιζόμενοι έρχονταν για εμένα και τη σοβαρότητα της εκπομπής, κυρίως στα θέματα υγείας. Δεν είχα κανένα μισθό στο Action24. Αντίθετα σε χαλεπούς καιρούς κέρδιζε από εμένα από έσοδα διαφήμισης 15 με 20 χιλιάδες ευρώ το μήνα. Ένα μεγάλο κομμάτι της μισθοδοσίας του.
Η ιδιοκτησία του σταθμού, κάποια στιγμή που έλεγα διάφορα για τη συγκεκριμένη πληροφόρηση που παρείχε καθημερινά ο κος Τσιόδρας, με ενημέρωσε ότι έχει φιλικές σχέσεις με τον κο Γρηγόρη Δημητριάδη, ανιψιό του πρωθυπουργού. Αυτό συνέβη κάποια στιγμή που εγώ στο ραδιόφωνο αναφέρθηκα στη φιλική σχέση ενός επιχειρηματία με τον κο Δημητριάδη.
Συγκεκριμένα είπα – αναφερόμενος σε πληροφορίες για επικείμενο ανασχηματισμό – ότι ελπίζω να παραμείνει στη θέση του ο υπουργός Άμυνας και να μην αντικατασταθεί από τον κο Κικίλια. Εύχομαι να τον κρατήσει στη θέση του ο κος Λαβράνος και ο ανιψιός – ακριβώς έτσι το είπα – που έχει καλή σχέση με τον κο Λαβράνο.
Η ιδιοκτησία του Action μου ζήτησε, μετά από αφόρητη πίεση του κου Δημητριάδη, να αποκαλύψω ποιος μου είπε για τη σχέση του κου Δημητριάδη με τον κο Λαβράνο που ασχολείται με συστήματα ασφαλείας.
Επίσης, η ιδιοκτησία του σταθμού, μου είπε ότι ο κος Δημητριάδης, έδωσε ένα μικρό, ελάχιστο κομμάτι από την διαφημιστική πίτα του «Μένουμε στο Σπίτι» στο Action.
Δηλαδή, έτσι έμαθα ότι για να πάρεις λεφτά από το «Μένουμε στο σπίτι» πρέπει να τα έχεις καλά με τον κο Δημητριάδη. Ο Πέτσας ακολουθούσε οδηγίες του.
Σε επικοινωνίες μου με την ιδιοκτησία, ανέφερα την απορία μου, ότι δεν είναι δυνατόν, είναι παράλογο, να ενοχλώ την κυβέρνηση Μητσοτάκη, επειδή παρουσιάζω τα στοιχεία της έρευνας του Γάλλου λοιμωξιολόγου Ντιντιέ Ραούλ στη Μασσαλία. Επίσης, δεν είναι δυνατόν να μην είμαι συμβατός με τον προφίλ ενός τηλεοπτικού σταθμού, αποκαλύπτοντας τις έρευνες που έχουν γίνει για τον Μπιλ Γκέιτς ή αυτά που γράφονται από διεθνή μέσα για τον κο Σόρος.
Εξήγησα μάλιστα στη διεύθυνση του σταθμού, ότι μέσα από την εκπομπή μου, που έφερνε τηλεθέαση και έσοδα στο Action24, πέρασαν οι διαπρεπέστεροι καθηγητές λοιμωξιολογίας και πνευμονολογίας. Πάνω από 20 καθηγητές και άλλοι τόσοι πνευμονολόγοι και ειδικοί στα φάρμακα και στην επιδημιολογία.
Επίσης, είπα στην διεύθυνση ότι δεν κάνω fake news αλλά παρουσιάζω τόσο για τον κο Σύψα, όσο και για άλλα μέλη του ΕΟΔΥ, στοιχεία που έχουν αναρτηθεί στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ. Τόνισα μάλιστα, ότι δεν είναι δυνατόν να κλείνεται ο ελληνικός λαός στο σπίτι, από έναν καθηγητή, ο οποίος εισηγήθηκε να καταβάλλει το φτωχό ελληνικό κράτος, δεκάδες εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να αγοραστούν άχρηστα εμβόλια Η1Ν1,τα οποία πετάχτηκαν στο καλάθι των αχρήστων.
Επίσης, ανέφερα ότι δεν είναι δυνατόν να μην έχω στην εκπομπή μου, τις επιστημονικές απόψεις, ότι τα εμβόλια για μεταλλασσόμενους ιούς είναι δύσκολα, δεν παράγονται με ταχύτητα φωτός και είναι επικίνδυνα. Δηλαδή, δεν μπορεί μία κυβέρνηση να καθιστά υποχρεωτικό δια νόμου τον επικίνδυνο εμβολιασμό, επειδή κλείνει οικονομικές συμφωνίες με τον Μπιλ Γκέιτς και την Microsoft. Μάλιστα ρώτησα την ιδιοκτησία του τηλεοπτικού σταθμού, σε ποιο βαθμό πρέπει να μεταφέρω τηλεοπτικά την αγωνία του κόσμου, των επιχειρηματιών, των καλλιτεχνών, των εργατών που οδηγούνται σε πλήρη ένδεια. Μάλιστα έπεισα τον κο Παναγιωτάκη να έρθει σε εκπομπή μου, πράγμα που έγινε, και να μιλήσει για τα θέατρα που είναι κλειστά. Για τις καταστροφές που υφίστατο ο ίδιος και οι καλλιτέχνες, εξαιτίας της κυβέρνησης.
Το Μαξίμου επενέβη και είμαι βέβαιος, ότι με αντάλλαξε με χρήματα ή με διευκολύνσεις προς τον σταθμό και τον πιεζόμενο επιχειρηματία.
Εκτιμώ ότι πουθενά στον κόσμο δεν έχει σπάσει ένα συμβόλαιο που έληξε 31 Ιουλίου και απαιτείτο προειδοποίηση, με ένα SMS που ανέφερε, ότι τα κείμενά μου ή η ραδιοφωνική εκπομπή μου, δεν μπορούν να αποκοπούν από την τηλεοπτική προσωπικότητα και παρουσία μου. Πραγματικά, είναι ρεκόρ Γκίνες να σκεφτείς ότι σταματάνε μια ενημερωτική τηλεοπτική εκπομπή, επειδή τα άρθρα σου στο διαδίκτυο ή τα ραδιοφωνικά σου κείμενα, δεν μπορούν να αποκοπούν από το τηλεοπτικό σου πρόγραμμα. Το Sms που πήρα συνοδευόταν από δύο κείμενα ιστοσελίδων που είχαν τίτλο: «’Κεραυνοί’ Τράγκα για τον Γρηγόρη Δημητριάδη».
Οι ιστοσελίδες είχαν πάρει ένα κομμάτι της ραδιοφωνικής εκπομπής μου και είχαν βάλει τον τίτλο που ήθελαν. Εγώ απομακρύνθηκα, επειδή ο ανιψιός του πρωθυπουργού διάβασε τις ιστοσελίδες, πήρε τον κο Παναγιωτάκη και του είπε να φύγω. Αυτό λέγεται ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ελευθερία του Τύπου, ελεύθερη κίνηση ιδεών και προστασία ατομικών δικαιωμάτων. Αυτό λέγεται πλήρης παραβίαση των άρθρων 2 και 22 του Συντάγματος.
Φυσικά δεν αναμένω, να με υπερασπιστεί, να με προστατεύσει ή να βγάλει ανακοινώσεις η Ένωση Συντακτών ή η αντιπολίτευση. Αυτό όμως που συμβαίνει σε εμένα, αφορά εκατομμύρια ανθρώπους. Αφορά εκατομμύρια συμπατριώτες μου. Γιατί δείχνει πως λειτουργεί ένα καθεστώς και πώς διαμορφώνει τη ζωή τους.
Πρέπει να σας πω ότι η ομάδα μου, ανίχνευσε μία δήλωση του κου Γρηγόρη Δημητριάδη που μιλάει για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Δεν αξίζει σχολιασμού. Μπορεί εύκολα κάποιος να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα για το ρόλο του κου Γρηγόρη Δημητριάδη μέσα σε αυτό το Μαξίμου. Φυσικά, όσα συνέβησαν σε εμένα και συμβαίνουν σε εσάς, είναι απόρροια ενός ιδιαίτερα νοσηρού μυαλού. Σιγά σιγά όλη η ελληνική κοινωνία αντιλαμβάνεται, πόσο αποκρουστική είναι η πολιτική που εφαρμόζεται και που αποσκοπεί.
Εγώ μόνο ένα θέλω να πω προς το Μέγαρο Μαξίμου. Να είναι προσεκτικοί κάποιοι, γιατί διαπράττουν αδικήματα. Όχι πλημμελήματα. Κακουργήματα κατά της ζωής, της τιμής, της προσωπικότητας και της εργασίας των ανθρώπων. Κάποτε και επί μεγάλο διάστημα, ένας δικηγόρος έπαιρνε 10.000 το μήνα από τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, με σύμβαση. Ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Μητσοτάκης το έμαθε και του είπε ότι αυτό δεν είναι σωστό και πρέπει να το διακόψει. Εκείνος είπε : «μα έχω σύμβαση». Ο αείμνηστος πατέρας του σημερινού πρωθυπουργού του είπε: «να την καταγγείλεις και να διακόψεις τη λήψη των χρημάτων, γιατί θα σου βγει μπροστά». Έτσι λοιπόν και εγώ σήμερα λέω, ότι ορισμένα πράγματα που γίνονται θα βγουν μπροστά.
Ομολογώ ότι χθες το βράδυ ταράχθηκα από τη σύζυγό μου Μαρία Καρρά, η οποία με πολύ σοβαρό ύφος μου είπε ότι «δεν θέλω να μείνω χήρα ή να περιέλθουμε σε δίνη».
Θυμήθηκα την εποχή της ανελέητης δίωξής μου από τον Γιώργο Παπανδρέου. Τότε είχε πει η αδελφή του σημερινού πρωθυπουργού, μέσα στο γραφείο της, «ΠΟΤΕ να μην σου τύχει αυτό που έστησαν στον Τράγκα».
Αλήθεια, τώρα τι λέει για αυτό το παλικάρι που επιθυμεί τη φίμωση οποιουδήποτε και έχει αντίθετη άποψη ή υπερβάλει ή θέλει να σχολιάζει ελεύθερα;
Αλήθεια πιστεύει ότι όλα αυτά τα άρρωστα θα βγουν σε καλό; Ότι εξυπηρετούν τη Δημοκρατία; Ότι μόνο ο ΣΚΑΙ και η νύφη της λένε την αλήθεια;
Κάποια στιγμή θα μάθουμε πόσο κόστισε η ανεπιτυχής απομάκρυνσή μου από ραδιόφωνο και τηλεόραση.
https://kourdistoportocali.com/news-desk/ti-fovatai-i-syzygos-toy-tragka-kai-leei-oti-den-thelei-na-meinei-chira-poios-einai-o-epicheirimatias-lavranos/