Δευτέρα, Ιουνίου 8

H Ιταλίδα τηλεπερσόνα που γκρεμίζει το Instagram με την πίσω όψη της! (ΦΩΤΟ)


claudia-romani
Η Claudia Romani είναι μια γυναίκα που σίγουρα εξάπτει την φαντασία και έγινε ιδιαίτερα γνωστή, καθώς στο παρελθόν διατηρούσε σχέση με τον θρύλο της Μίλαν, Filippo Inzaghi.
Η γνωστή Ιταλίδα τηλεπερσόνα, πλέον ζει και εργάζεται στο Μαϊάμι, και έχει καταφέρει, με το απίστευτο κορμί και τις σέξι πόζες της να συγκεντρώσει πάνω
από 1 εκατομμύριο οπαδούς στο Instagram, οι οποίοι τρελαίνονται με κάθε της ανάρτηση.
Η 36χρονη καλλονή έκανε πρωτοσέλιδα το 2018, καθώς οι φωτογραφικοί φακοί την αποθανάτισαν να φωνάζει υπέρ της Αγγλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσαίρους, καθώς η πατρίδα της, Ιταλία, δεν κατάφερε να προχωρήσει στον τελικό της Ρωσίας. Η ίδια δήλωσε πως: “Δεν μπορώ να φανταστώ ένα Παγκόσμιο Κύπελλο χωρίς την Ιταλία, αλλά θα προσπαθήσω να το εκμεταλλευτώ στο έπακρο.”
Εκτός από το Playboy της Ιταλίας, η Romani έχει φωτογραφηθεί για το FHM, το GQ, το Maxim και το Cosmopolitan. Ήταν εκπρόσωπος της Gran Fondo Giro d’Italia και το 2014 ονομάστηκε ως η πιο σέξι υποστηρίκτρια της Ιταλίας.
Πρόκειται για μια γυναίκα που σίγουρα δεν περνά απαρατήρητη και φροντίζει να κρατά το ενδιαφέρον του ανδρικού κοινού, ανεβάζοντας προκλητικές φωτογραφίες με αποκαλυπτικά μπικίνι.






makeleio.gr