Τετάρτη, Ιουνίου 24

H Ελλάδα ευγνωμονεί τον Σαμπή Μιωνή με το Σαμαρά πιο πίσω να χαμογελάει…


ΠΑΙΔΙΑ ΠΙΟ ΑΡΓΑ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ…
Δεν τους προλαβαίνω!
Σε αυτά τα σχήματα, εξηγώ τις συνομιλίες για λουμπίνες μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ και άλλους, δια αντιπροσώπων, όπως τις αντιλαμβάνομαι. Για όσους με διαβάζουν, ελπίζω κάπου να σημείωσαν την αναφορά μου πριν σκάσει το θέμα Μιωνή, αν ο Μητσοτάκης θα πάει μάρτυρας υπεράσπισης στον Μπίμπι Νετανιάχου. Το θέμα Μιωνή έσκασε μετά.

Σχέση 1η
Σχέση 2η

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
  1. Η Novartis φαίνεται πως συνεχίζει - και αναγκαστικά θα έλεγα - να έχει σχέσεις με τη ΝΔ, όπως και η Siemens (Μέρκελ - Γερμανία). Οι 5 τόνοι χλωροκίνη του Τσιόδρα, που θα πάει στα ενυδρεία, της Novartis ήταν.
  2. Το ΣΥΡΙΖΑ ήταν πολύ άβγαλτο. Επαιξε σε δουλίτες με Ισραήλ και με ενδιάμεσο με το Μαδούρο (κάποιο άλλο link). Μη ξεχνάμε και το αεροπλάνο απο Βενεζουέλα που ήλθε για μια νύχτα στο Βενεζέλος και μετά δεν ξέρουμε αυτό που πήρε, πού το πήγε.
  3. Ο κάθε ΠΘ είχε και έχει τα δικά του πρόσωπα εμπιστοσύνης. Ο Μητσοτάκης είχε την Μαρέβα, προφανώς πριν γίνει Πρωθυπουργός. Τώρα έχει τον Δημητριάδη. Μη ξεχνάμε την νομοθέτηση απο ΣΥΡΙΖΑ για να μη ψαχθεί το πόθεν έσχες της Μαρέβα όταν ήταν σε διάσταση – κατά τα λεγόμενα – με το Μητσοτάκη.
  4. Για τη Novartis το θέμα τραινάρει και απλώνει για να μη τιμωρηθεί ή να μη πληρώσει κανείς. Το ίδιο έγινε με τη Siemens και με τις Λίστες. Μεγάλη η ευθύνη του Δικαστικού και Παραδικαστικού σώματος, όπως και των ΜΜΕ.
  5. Κλειδί της υπόθεσης σε όλα είναι η Μαρέβα Μητσοτάκη. Αυτή πρέπει πρώτα να κληθεί στη δικαιοσύνη και μετά ο Σαμαράς.
  6. Πιστεύω πως υπάρχουν και άλλες κασέτες που θα βγούν σιγά-σιγά. Δεν είμαι σίγουρος πως θα είναι απο την ομάδα Μιωνή. Περιμένω κάτι απο άλλο στρατόπεδο. Αυτό είναι πρόβλεψη.
  7. Οι παραχωρήσεις κυριαρχικών δικαιωμάτων και πρωτογενούς πλούτου, όπως και η μη άσκηση δικαιωμάτων ή η μη εκμετάλλευση φυσικών πόρων είναι πολλά δίς ευρώ για το διαχειριστή. Χρειάζονται offshore, παραπληροφόρηση, παραδικαστικό, νομικό πλαίσιο π.χ. ΕΕ, ΜΟΕ, μνημόνια, ΟΗΕ, ΜΚΟ κλπ. Η Ελλάδα τα έχει όλα. Ο Μητσοτάκης το είπε “Είμαστε ανοικτοί σε ‘επενδύσεις'. Ελάτε σε εμάς…”
  8. Ο πρώτος πουλάει ακριβότερα. Ο τελευταίος πληρώνει. Η ΝΔ να ψάχνει για νέο αρχηγό και δεν εννοώ το Σαμαρά.
ΟΛΟΙ είναι μια παρέα. Ακόμη δεν καταλάβατε τι παίζει διεθνώς; ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ.


https://zcode-gr.blogspot.com/2020/06/blog-post_24.html