Δευτέρα, Ιουνίου 8

Ο Jay-Z παραδέχθηκε ότι έχει απατήσει τη Μπιγιονσέ και τώρα ηχογράφησαν ένα άλμπουμ μαζί

Πρώτη είδηση σε πολλά διεθνή ΜΜΕ έγινε ένα θέμα που αφορά δύο από τα πιο ηχηρά ονόματα της show biz.
Πρόκειται για το ζευγάρι των Jay-Z και Μπιγιονσέ. Ο διάσημος ράπερ μίλησε στους N.Y. Times και παραδέχθηκε ότι έχε απατήσει τη σύζυγο του, ενώ πρόσθεσε πως έχει ζητήσει βοήθεια ψυχοθεραπευτή για να ξεπεράσει προσωπικά του προβλήματα.

“Πρέπει να προχωρήσεις, να επιβιώσεις. Όταν μπαίνεις σε αυτή τη διαδικασία βγάζεις εκτός, όλα τα συναισθήματα. Ακόμα και με τις γυναίκες, κλείνεσαι, δεν θες να συνδεθείς συναισθηματικά. Στην περίπτωσή μου είναι βαθύ. Όλα ξεκινούν από αυτό το σημείο: την απιστία” είπε ο 47χρονος ράπερ.
Σχετικά με την αντίδραση της συζύγου του, είπε: “Το καλύτερο σημείο στον τυφώνα είναι στη μέση. Ακριβώς στο κέντρο του πόνου. Ήταν μία πολύ άβολη κατάσταση. Με την Μπιγιονσέ συζητήσαμε πάρα πολύ. Ήμουν πολύ περήφανος για τη δουλειά της και εκείνη ήταν περήφανη για τη μουσική μου. Σεβόμαστε ο ένας τη δουλειά του άλλου. Πιστεύω ότι είναι καταπληκτική γυναίκα. Οι περισσότεροι άνθρωποι αποφασίζουν να φύγουν όταν υπάρχουν δυσκολίες, τα ποσοστά διαζυγίων είναι στο 50%, επειδή ο κόσμος δεν ‘βλέπει’ τον εαυτό του.
Το πιο δύσκολο πράγμα είναι να δεις τον πόνο στο πρόσωπο κάποιου, τον πόνο που προκάλεσες εσύ, και μετά να πρέπει να αντιμετωπίσεις τον ίδιο σου τον εαυτό”.
Πριν ένα χρόνο άλλωστε, μια “μη εγκεκριμένη” βιογραφία της Μπιγιονσέ, έκανε αναφορές σε απιστίες.
Η μη εγκεκριμένη από την τραγουδίστρια, βιογραφία πηγαίνει πίσω στο 2005, τρία χρόνια πριν από τον γάμο τους,  όταν έγινε και η πρώτη συνεργασία της φλογερής Rihanna με τον Jay-Z, που φαίνεται να είχε χωρίσει με την τραγουδίστρια.
Η αυτοβιογραφία που φέρει την υπογραφή της δημοσιογράφου J. Randy Taraborrelli, που ασχολείται κατά αποκλειστικότητα με τη ζωή των διάσημων στις ΗΠΑ, αναφέρει ότι εκείνη την εποχή η Μπιγιονσέ ήταν απόλυτα αφοσιωμένη στην καριέρα της, με αποτέλεσμα η σχέση της με τον Jay-Z να περνάει κρίση.
Οι δυο τους φαίνεται να χώρισαν εκείνο το χρόνο και να πέρασαν ένα διάστημα χωριστά, πράγμα που έδωσε την ευκαιρία στον ραπερ να έρθει πολύ κοντά με τη πανέμορφη και ανερχόμενη τότε Rihanna. Μάλιστα, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η συνεργασία της με τον Jay-Z, ήταν αυτή που εκτόξευσε την καριέρα της προστατευόμενης του στα ύψη, και πιο συγκεκριμένα με το “Umbrella”.
Παράλληλα, ορισμένοι ισχυρίζονται πως ο ίδιος ο Jay-Z ήταν αυτός που κυκλοφόρησε τις φήμες για την σχέση του με τη τραγουδίστρια από τα Μπαρμπεϊντος, καθώς είχε αναλάβει να προωθήσει την καριέρα της.
Το ζευγάρι ξανάσμιξε έναν χρόνο αργότερα.
Νέο άλμπουμ μαζί
Ο Jay-Z και η Beyoncé δημιούργησαν μαζί μία σειρά από τραγούδια, στην προσπάθεια να ξεπεράσουν την κρίση στο γάμο τους.
Υπάρχει πράγματι κοινό άλμπουμ του Jay-Z και της Beyoncé.
Τον Σεπτέμβριο, ο Αμερικανός ράπερ είχε μία μακροσκελή συνομιλία με τον αρχισυντάκτη των «New York Times», τον Dean Baquet, που δημοσιεύθηκε τώρα στο διαδίκτυο. Η συνέντευξη κάλυψε ένα ευρύ φάσμα ενοτήτων, συμπεριλαμβανομένου του O.J. Simpson, της σχέσης του Jay-Ζ με τον Kanye West, των τρόπων με τους οποίους ο πλούτος έχει επηρεάσει τη ζωή του και το πώς βλέπει την καλλιτεχνική κληρονομιά του.
Όλα τα θέματα ήταν ενδιαφέροντα, αλλά ένα μέρος ξεχώρισε ανάμεσα στα υπόλοιπα: Η αποκάλυψη ότι υπάρχει ηχογραφημένο ένα κοινό άλμπουμ του Jay-Z με την Beyoncé και βρίσκεται κλειδωμένο στο «συρτάρι» ή στο… «χρηματοκιβώτιο», ακόμα καλύτερα.
Όταν το ζευγάρι δούλευε επάνω στη δική του μουσική, δηλαδή όταν ο Jay-Z ετοίμαζε το «4:44» και η Beyoncé το «Lemonade», συγκέντρωσαν παράλληλα μαζί τα κομμάτια μίας κοινής δήλωσης που θα παρουσίαζε ταυτόχρονα και τις δύο πλευρές της ιστορίας τους, στην προσπάθεια να αντιμετωπίσουν την πραγματικότητα της ταραχώδους σχέσης τους.
Όπως αποδείχθηκε, η παραγωγική διαδικασία στο «Lemonade» προχωρούσε και η προσοχή στράφηκε προς την ολοκλήρωση του δίσκου της Beyoncé και στη συνέχεια προς το άλμπουμ του Jay-Z. Παρ’ όλα αυτά, τα κοινά τραγούδια των δύο καλλιτεχνών είναι υπαρκτά και είναι πιθανό να κυκλοφορήσουν.
«Συνέβη, χρησιμοποιούσαμε την τέχνη μας σχεδόν σαν συνεδρία θεραπείας», δήλωσε ο Jay-Z στους «New York Times». «Και αρχίσαμε να κάνουμε μουσική μαζί. Και τότε η μουσική που έκανε εκείνη την εποχή (η Beyoncé) είχε προχωρήσει. Έτσι το άλμπουμ της βγήκε, σε αντίθεση με το κοινό άλμπουμ στο οποίο εργαζόμασταν. Έχουμε ακόμα πολλή από εκείνη τη μουσική», συμπλήρωσε.
Πηγή: news247.gr, hit-channel.com