Τρίτη, Ιουνίου 30

O Kυριάκος πληρώνει για να διατηρεί τον Τσίπρα αρχηγό του Σύριζα

Και ο Τελευταιος Περιπατος του ανιψιου---Πιστεύει κανείς οξυδερκής αναγνώστης ότι δεν υπάρχουν εκατοντάδες ώρες συνομιλιών του Αλέξη Τσίπρα με επιχειρηματίες, με πολιτικούς, με τον Τζάκι Τσαν και πάει λέγοντας;

O Kυριάκος ζει μεγάλες στιγμές με τόσο ανύπαρκτους αντιπάλους. Κι όταν λέμε αντιπάλους εννοούμε τον Τσίπρα, την Γεννηματά και τον δήμαρχο Μπακογιάννη. Ο Κυριάκος εάν μπορούσε θα πλήρωνε για να εξακολουθήσουν οι συγκεκριμένοι να είναι οι αντίπαλοί του.
Aπό τον Ian Ford
Τα περισσότερα λεφτά θα τα έδινε για να παραμείνει αρχηγός του Σύριζα ο Τσίπρας. Κι αυτό κάνει ο Κυριάκος με έμμεσο τρόπο. Ενώ είναι πολύ εύκολο να τραβήξει τα σωληνάκια του Τσίπρα και καπούτ τον διατηρεί στη θέση του.

Τι εννοούμε όμως με την λέξη σωληνάκια;
Για πάμε να ρίξουμε μια βουτιά.
Υπάρχει κανείς οξυδερκής εκεί έξω που μετά τις πρόσφατες ηχογραφημένες συνομιλίες που κυκλοφόρησαν που να πιστεύει ότι ο ίδιος ο πρώην πρωθυπουργός έχει μείνει εκτός ηχογραφήσεων; Πιστεύει κανείς οξυδερκής αναγνώστης ότι δεν υπάρχουν εκατοντάδες ώρες συνομιλιών του Αλέξη Τσίπρα με επιχειρηματίες, με πολιτικούς, με τον Τζάκι Τσαν και πάει λέγοντας;
Όπως για παράδειγμα οι μερακλήδες κατέγραφαν τον Τόμσεν από το Χίλτον έτσι και τον Αλέξη είτε στα σταθερά του Μαξίμου, είτε στα κινητά, είτε στα καρτοκινητά.
Γύρευε τι είδους συνομιλίες του Αλέξη Τσίπρα υπάρχουν σε στικάκια και γύρευε με ποιους επιχειρηματίες για παράδειγμα.
Πάμε παρακάτω. Κάποιες από αυτές τις συνομιλίες είναι πιθανόν εάν βγουν στη δημοσιότητα να τελειώσουν μια για πάντα τον πρώην πρωθυπουργό με την έννοια ότι δεν θα μπορούσε με τίποτε να ξαναδεί Μαξίμου.
Εάν ο Κυριάκος διαθέτει τέτοιες συνομιλίες τότε προσεύχεται γονατιστός αλά μουσουλμάνος Homeland να παραμείνει αρχηγός του Σύριζα ο Αλέξης, τον οποίο όταν πάμε σε εκλογές εύκολα θα μπορούσε να τον ανατινάξει.
Αλλά δεν είναι μόνο η παρουσία του Τσίπρα που κάνει ευτυχισμένο τον Κυριάκο αλλά και εκείνη τον Γεννηματά και Μπακογιάννη. Ας ξενινήσουμε από τον Μπακογιάννη ο οποίος είναι γνωστό ότι εποφθαλμιά τη θέση του Κυριάκου. Με τον Μεγάλο Περίπατο είναι πολύ πιθανό ο Μπακογιάννης να αποχαιρετήσει το Μαξίμου μια και καλή. Ο Μεγάλος Περίπατος που συσσωρεύει την οργή των Αθηναίων θα μπορούσε να σταθεί μοιραίος για τον σημερινό δήμαρχο.
Για τη Φώφη του 5 και 6% τι να πούμε πέρα από το ότι είναι θεόσταλτη.
Η Φώφη είναι η μελωδία της ευτυχίας για το Κυριάκο. Ως αντίπαλος ανύπαρκτη. Αστα κει που λέμε.
Ε, λοιπόν για να έχεις αυτούς τους αντιπάλους πληρώνεις εάν χρειαστεί. Ο Θεός να σου κόβει μέρες και να τους δίνει χρόνια.
Η χαρά του Κυριάκου είναι ο Τσίπρας, ο Μπακογιάννης και η Φώφη. Πληρώνεις για να τους έχεις αντιπάλους…

 kourdistoportocali.com