Κέλλυ Κελεκίδου: «Είχα ενδοιασμoύς να στείλω τα παιδιά στο σχολείο λόγω του κορωνοϊού»

Κέλλυ Κελεκίδου: «Είχα ενδοιασμoύς να στείλω τα παιδιά στο σχολείο λόγω του κορωνοϊού»
Το πρωί της Πέμπτης η Κέλλυ Κελεκίδου μίλησε στην εκπομπή Πρωινό και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πως βίωσε με την οικογένειά της τα περιοριστικά μέτρα λόγω της πανδημίας και την άρση τους, τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχθεί και τη συνεργασία – έκπληξη με τον Σταμάτη Κραουνάκη.

«Τα παιδάκια μας μεγαλώνουν, κλειστήκαμε μέσα κι εμείς όλη αυτή την περίοδο. Ξεκίνησαν να πηγαίνουν στο σχολείο. Είχα ενδοιασμούς αν θα τα στείλω ή όχι, αλλά, όταν βλέπεις τα παιδιά του γείτονα να πηγαίνουν, δεν μπορείς να τα κρατήσεις. Πηγαίνουν λοιπόν, έστω για ένα μήνα. Θεωρώ ότι θα τους βοηθήσει και στην ψυχολογία τους και στη συναναστροφή τους με τα άλλα παιδιά», ανέφερε η τραγουδίστρια στο «Πρω1νό».
Παράλληλα, η Κέλλυ Κελεκίδου αποκάλυψε πως κατά καιρούς της έχουν κάνει προτάσεις για να παρουσιάσει τηλεοπτική εκπομπή, τόσο μόνη της, όσο και με τον σύζυγό της, Νίκο Κουρκούλη, ωστόσο, αυτή την περίοδο έχει κάνει focus στη συνεργασία της με τον Σταμάτη Κραουνάκη και το τραγούδι τους, «Βασανίζομαι», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum και έχει ήδη ξεχωρίσει.
«Ο Σταμάτης έχει έναν μοναδικό τρόπο να αγγίζει τις ψυχές όλων των ανθρώπων και πραγματικά είναι ευλογία να δουλεύεις με έναν τόσο σπουδαίο και αξιόλογο άνθρωπο, καλλιτέχνη, συνθέτη, συγγραφέα, παραγωγό… Είναι μεγάλη τιμή για εμένα», είπε η Κέλλυ Κελεκίδου και αποκάλυψε το παρασκήνιο της μακρόχρονης γνωριμίας τους.
Επισημαίνοντας πως η επιθυμία να συνεργαστούν υπήρχε από παλιά, αλλά τώρα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, εξιστόρησε: «τον γνώρισα το 2006, την πρώτη χρονιά που ήμουν στο «Φως», που είχαμε έρθει στην Αθήνα μαζί με τον Νίκο. Ο Σταμάτης είχε έρθει μαζί με τον Γιώργο Νανούρη και τον θίασό του, την Σπείρα Σπείρα, για να διασκεδάσουν. Εγώ στο πρόγραμμα έλεγα το «Αυτή Η Νύχτα Μένει» σε ένα πολύ ωραίο σκηνικό, με ακορντεόν, το είχαμε στήσει φανταστικά. Στον Σταμάτη άρεσε πολύ όλο αυτό και από εκεί ξεκίνησαν όλα».
Μάλιστα, η Κέλλυ Κελεκίδου εξομολογήθηκε πως το «Βασανίζομαι» είναι ένα τραγούδι που την έκανε να κλάψει τη στιγμή της ηχογράφησης, η οποία έχει αποτυπωθεί στο video του τραγουδιού και έχει «ανέβει» στο YouTube, κάτι που της είχε συμβεί μόνο όταν τραγούδησε το «Μες Στην Τρέλα Μου Την Τόση» που έχει αφιερώσει στη μητέρα της.


govastileto.gr