Παρασκευή, Ιουνίου 19

Η ψυχολόγος Κρίστη Καθάργια φαίνεται να είναι η νέα σύντροφος του Γιώργου Μαυρίδη (video)


Νέος έρωτας για τον Γιώργο Μαυρίδη; Κάτι τέτοιο ψιθυρίζεται… Ο γνωστός παρουσιαστής και tattoo artist από τη Θεσσαλονίκη είχε την Τρίτη τα γενέθλιά του και οι δικοί του άνθρωποι διοργάνωσαν για εκείνον ένα πάρτι-έκπληξη.

Εκτός όμως από τον ίδιο, μία έκπληξη περίμενε και τους διαδικτυακούς φίλους και θαυμαστές του, που είδαν σε insta story τη νέα -όπως όλα δείχνουν- σύντροφό του.
Μέσα από τα προσωπικά του social media ο Γιώργος μοιράστηκε με τους followers του στιγμιότυπα από το πρωτότυπο street birthday party που του ετοίμασαν οι φίλοι του την ημέρα που έκλεισε τα 42 του χρόνια. Μεταξύ των stories, όμως, υπάρχει και το επίμαχο βίντεο, που μαρτυρά πως ο παρουσιαστής κατά πάσα πιθανότητα δεν είναι πια μόνος…

Σ’ αυτό εμφανίζονται αρχικά οι φίλοι του να τραγουδούν το «Happy Birthday» με αναμμένα βεγγαλικά και μια όμορφη ξανθιά να τον πλησιάζει χαμογελαστή κρατώντας την τούρτα του. Εκείνος, έκπληκτος και χαρούμενος, τη φιλάει τρυφερά στα χείλη και σβήνει το κεράκι.
Επιπλέον, στην ομαδική φωτογραφία που ανάρτησε ο ίδιος ο Μαυρίδης, η ίδια ξανθιά στέκεται δίπλα του, έχοντας περάσει το χέρι της στους ώμους του. «Το ζήσαμε κι αυτό! Σας ευχαριστώ ρε αλάνια, 42 και συνεχίζουμε»! έγραψε κάτω από την ανάρτησή του ο παρουσιαστής και tattoo artist.

Χθες, μέσω της μεσημεριανής εκπομπής στον Σκάι, έγινε γνωστό πως η κοπέλα αυτή είναι η σύντροφος του Γιώργου Μαυρίδη, ονομάζεται Κρίστη Καθάργια, εργάζεται ως ψυχολόγος και μένει στη Θεσσαλονίκη.
Όσο για τα εμφανή προσόντα της, δεν το συζητάμε: είναι μία κούκλα και διαθέτει εντυπωσιακό λογαριασμό στο Ιnstagram. Σε δικό της story από το πάρτι μάλιστα έγραψε: «Χρόνια πολλά στον καπετάνιο της καρδιάς μας Γιώργο Μαυρίδη»… -ΠΗΓΗ-