Τετάρτη, Ιουλίου 15

Τζόνι Ντεπ: «Έχασα όλη μου την περιουσία και χρωστάω 100 εκατ. δολάρια σε φόρους»

depp-heard

Στο δικαστήριο παρουσιάστηκε και μια φωτογραφία που δείχνει τον Τζόνι Ντεπ να κοιμάται έχοντας λερωθεί με παγωτό που έλιωνε πάνω του

Ο Τζόνι Ντεπ βρέθηκε σήμερα Δευτέρα στο ανώτατο δικαστήριο του Λονδίνου μετά από μήνυση που κατέθεσε κατά του ομίλου NGN και ισχυρίστηκε πως έχασε την περιουσία των 650 εκατ. δολαρίων που κέρδισε από τις ταινίες «Οι Πειρατές της Καραϊβικής» και επιπλέον χρωστάει 100 εκατομμύρια σε φόρους.


Αφορμή αποτέλεσε ένα δημοσίευμα της Sun το 2018 στο οποίο αποκαλύφθηκε ότι κακοποιούσε την Άμπερ Χερντ, γεγονός που αρνείται πεισματικά. Ο ηθοποιός υποστήριξε ότι έμαθε πως έχασε όλα του τα χρήματα λίγο πριν τα 30α γενέθλια της Άμπερ Χερντ, τον Απρίλιο του 2016.

Όπως είπε ενώπιον του δικαστηρίου έχασε την περιουσία του εξαιτίας του μάνατζερ του και χρωστάει 100 εκατομμύρια επειδή δεν πλήρωνε φόρους για 17 συνεχόμενα χρόνια.

Στη συνέχεια είπε πως έκανε χρήση κάνναβης και γύρισε στο σπίτι του όπου έκανε πάρτι η Άμπερ Χερντ. Ξάπλωσε στο κρεβάτι του για να διαβάσει ένα βιβλίο και όπως είπε η τότε σύζυγός του, του επιτέθηκε ισχυριζόμενη πως της κατέστρεφε τη γιορτή.

Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας παρουσιάστηκε στο δικαστήριο και μία φωτογραφία που δείχνει τον Τζόνι Ντεπ να κοιμάται έχοντας λερωθεί με παγωτό που έλιωνε πάνω του.

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στη δικαστική αίθουσα η Άμπερ Χερντ τραβούσε φωτογραφίες και βίντεο προκειμένου να θυμίζει στον ηθοποιό την επόμενη μέρα τις... εκρήξεις του, γιατί όπως είπαν οι δικηγόροι της, συνήθως την επόμενη μέρα δεν θυμόταν τι έκανε από το ποτό.

Ο Τζόνι Ντεπ ισχυρίστηκε πως ποτέ δεν του είχε δείξει κάποια φωτογραφία του πριν πάρουν την απόφαση να χωρίσουν. Τη μόνη που του είχε δείξει ήταν αυτή με το παγωτό λέγοντας του «κοίτα τι έχεις γίνει. Είναι αξιολύπητο»!






1_Johnny-Depp




Protothema.gr