Τρίτη, Ιουλίου 21

ΝΑ ΡΕ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙ… 42% ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ Ο ΜΩΥΣΗΣ: ΦΟΡΑΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΣΚΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

Το μυστικό των επιτυχιών του… νέου Μωυσή, Τσώρτσιλ, Ηρακλή, κορωνοϊκτόνου, δημοφιλέστατου, μεγαλύτερου ηγέτη του 21ου αιώνα και τα ρέστα, Κούλη Μητσοτάκη, αποκαλύπτουν τα Παραπολιτικά του Κουρτάκη – που παντελόνιασε 400.000 ευρώπουλα
για το «Μένουμε Σπίτι», «Μένουμε Ασφαλείς» και «Υμνούμε και Δοξολογούμε τον χορηγό μας Κούλη Μητσοτάκη»!
Το μυστικό, λοιπόν, είναι στη… μάσκα που φορεί! Η οποία, όπως λέει ο εισπράξας, αναδείχθηκε η… πρώτη σε όλη την Ευρώπη! Ιδού τα χάλια τους:
«Στην κορυφή της Ευρώπης ο Μητσοτάκης – Πήρε «άριστα» για τη μάσκα του
Μέτρα πρόληψης για τον κοροναϊό πήραν οι Ευρωπαίοι ηγέτες κατά την Σύνοδο Κορυφής, η οποία πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά δια ζώσης μετά από μήνες λόγω της πανδημίας.
Εκτός λοιπόν από τις αποστάσεις ασφαλείας και τα γνωστά σκουντήγματα κοροναϊού την τιμητική της είχε η χρήση μάσκας, με τους αρχηγούς κρατών – μελών της ΕΕ να κάνουν σε ορισμένες περιπτώσεις ευφάνταστες επιλογές μάσκας προστασίας.
Το Politico.eu θέλησε να κάνει μια ψηφοφοφορία για το ποιος ηγέτες φόρεσε τη μάσκα του καλύτερα και τα αποτελέσματα έδειξαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε μια από τις πρώτες θέσεις, καθώς ο πρωθυπουργός βαθμολογήθηκε με 9/10 για την μάσκα του με το επίραμμα της ελληνικής σημαίας…». https://ethnikismos.net/2020/07/