Τρίτη, Ιουλίου 14

Χαρά Βέρρα εξομολογείται: «Η εγγονή μου είναι 8 χρόνων και δεν μιλάει ούτε περπατάει»

Φωτογραφία για Χαρά Βέρρα εξομολογείται: «Η εγγονή μου είναι 8 χρόνων και δεν μιλάει ούτε περπατάει»

Η Χαρά Βέρρα βρίσκεται στο χώρο της μουσικής τα τελευταία 30 χρόνια και σε πρόσφατη

συνέντευξή της αποκάλυψε τον Γολγοθά που ανεβαίνει η ίδια και η οικογένεια της. Η τραγουδίστρια μίλησε για τις δύο κόρες της και την 8χρονη εγγονή της Χαρούλα, που αντιμετωπίζει ένα πολύ σπάνιο σύνδρομο, ενώ οι γιατροί δεν έχουν δώσει ελπίδα για βελτίωση.

«Μου είπαν ότι το μωρό δεν έπρεπε να γεννηθεί, δεν υπάρχει καμία θεραπεία. Το παιδί αυτό θα ζει έτσι. Καταλαβαίνει τα πάντα, ακούει, αλλά δεν μπορεί να μιλήσει. Άμα της δώσεις να φάει, θα φάει, αν χρειαστεί να την αλλάξεις... δεν θα κλάψει για τίποτα, εκτός άμα την μαλώσεις» αποκάλυψε χαρακτηριστικά
στο περιοδικό Λοιπόν και συνέχισε.

«Η Χαρούλα είναι 8 χρόνων κι έχει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα... Ακόμη δεν έχουν βρει το σύνδρομο, είναι κάτι σπάνιο. Όταν γεννήθηκε, έστειλα τις εξετάσεις στην Αμερική και μου είπαν ότι το μωρό δεν έπρεπε να γεννηθεί, δεν υπάρχει καμία θεραπεία, το παιδί αυτό θα ζει έτσι. Καταλαβαίνει τα πάντα, ακούει, αλλά δεν μπορεί να μιλήσει, ενώ πηγαίνει σε ειδικό σχολείο. Η Χαρούλα είναι ένας άγγελος, είναι όμορφη, πανέξυπνη, δεν έχει παρέες, έχει μόνο την οικογένεια της. Ο Θεός το έκανε για κάποιο λόγο να είναι έτσι. Όλο γελάει, ούτε ακούγεται, άμα της δώσεις να φάει, θα φάει, αν χρειαστεί να την αλλάξεις... δεν θα κλάψει για τίποτα, εκτός άμα την μαλώσεις ή αν φύγει η μάνα της, μόλις έρθει η μάνα της σου φεύγει από τα χέρια για να πάει σ' εκείνη» είπε χαρακτηριστικά η Χαρά Βέρρα.
anatakti