Πέμπτη, Ιουλίου 16

«Λύγισε» η Πόπη Τσαπανίδου για την απώλεια του συζύγου της! Με δυσκολία συγκρατούσε τα δάκρυά της – «Αν ζούσε ο μπαμπάς τους θα ήθελα να πει…» (BINTEO)

1
Στην εκπομπή της ΕΡΤ «Αυτός κι… ο Άλλος» βρέθηκε καλεσμένη η Πόπη Τσαπανίδου και έκανε μια εξομολόγηση από καρδιάς. Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε με το θάνατο του συζύγου της, όταν ήταν έγκυος στις δίδυμες κόρες της, το μεγάλωμα των παιδιών και όλα όσα έχει σκεφτεί και νιώσει για τα κορίτσια της!


«Είναι δύσκολο πράγμα να ξέρεις πως θα φέρεις στον κόσμο παιδιά και δεν θα υπάρχει εκεί ο μπαμπάς τους. Είναι τραγική στιγμή. Τη στιγμή της γέννας κυριαρχούσε στο μυαλό μου το συναίσθημα της «χαρμολύπης». Είναι η χαρά και η απόδειξη πως η ζωή συνεχίζεται και πηγαίνει μπροστά, άρα πρέπει και εσύ να πάρεις δύναμη για να συνεχίσεις. Είναι ακόμα διαπίστωση πως το ταξίδι της ζωής είναι τόσο σύντομο, που δεν πρέπει να την παίρνεις σοβαρά, όσο δύσκολη κι αν είναι», ανέφερε η Πόπη Τσαπανίδου.

Και συγκινημένη είπε: «Λέω κάθε μέρα ότι τα κατάφερα. Η αλήθεια είναι ότι υπήρξε μια στιγμή που είπα πως αν ζούσε ο μπαμπάς τους θα ήθελα να μου πει καλά τα κατάφερες».
Στην εκπομπή προβλήθηκε ένα απόσπασμα από μια συνέντευξη, η οποία τραβήχτηκε πριν από περίπου 21 χρόνια και στην οποία οι τρεις κόρες της Πόπης Τσαπανίδου μιλούν για τη μαμά τους.

Παρακολουθώντας την, η δημοσιογράφος σχολίασε: «Παιδιά πόσο πίσω με πήγατε. Σας ευχαριστώ πολύ. Θα ήθελα να το ξαναζήσω, αλλά χωρίς να το ξαναζήσω. Θα ήθελα να μεγαλώσω τα παιδιά, χωρίς να πρέπει να περάσω όλα τα άλλα».

 makeleio.gr/