Παρασκευή, Ιουλίου 24

Τουρκία: Θα Πάρουμε Την Χώρα Σας, Τα Νησιά Είναι Ήδη Δικά Μας, Την Παρασκευή Θα Προσευχηθούμε Στην Αγία Σοφία, Και Την Άλλη Εβδομάδα Μέσα Σε Τζάμι Στην Αθήνα!

Με αφορμή την κλιμακούμενη Ελληνοτουρκική Κρίση στο Αιγαίο, και τις εξελίξεις με τη νέα ακραία Τουρκική πρόκληση με την έκδοση Navtex για έρευνες σε περιοχή της Ελληνικής υφαλοκρηπίδας, οι Τούρκοι ανεβάζουν την ένταση προκλητικά, μέσο του Twitter!
Έχοντας αποθρασυνθεί τελείως οι Τούρκοι χρήστες του Twitter ανεβάζουν εικόνες με προκλητικά μηνύματα, γραμμένα στα Ελληνικά όπως: Δεν μπορούμε να πολεμήσουμε την Τουρκία,Θα μας πετάξουν στην Θάλασσα ξανά,και άλλα πολλά!

Δυστυχώς το Πολιτικό πνεύμα της συνεχούς Ελληνικής Υποχώρησης στην Τουρκική προκλητικότητα, έκανε τους πολίτες αυτής της Χώρας να πιστεύουν ότι μας έχουν σιγουράκι, και πώς να μην το πιστεύουν αυτό, όταν όλα τα Τηλεοπτικά Κανάλια είχαν ως πρώτο θέμα τα 72 Δις (ψέματα) που και καλά έδωσαν οι Ευρωπαίοι στον Κούλη,αν δείτε Έλληνες 1 ευρώ στην τσέπη σας από τα 72 Δις, γράψτε μου. Και ως δεύτερη είδηση είχαν τα τελευταία γεγονότα στα Ελληνοτουρκικά!


Δείτε εδώ το κάζο που μας ρίχνουν, να σας ανέβει η πίεση!












https://www.ksipnistere.com