Σάββατο, Ιουλίου 25

Έγκλημα ο υποχρεωτικός εμβολιασμός για κορωναϊό. Δεν έχουμε κράτος δικαίου.


Νύχτα πέρασε ο Νόμος
ΠΟΙΟΣ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ; ΚΑΝΕΝΑΣ.
Λέγοντας για λόγους εθνικούς ή ανωτέρας βίας ή ότι άλλο, ακόμη και με βάση κάποιο άρθρο του συντάγματος, προκειμένου να περάσει ένας αυταρχικός νόμος που επιβάλλει με το ζόρι εμβολιασμό, είναι ένα θέμα που πρέπει να καταγγελθεί στο Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων  αλλά και στην ΕΕ.

Οταν η υποκειμενική αντίληψη και η ελευθερία επιλογής για ένα φάρμακο απο ένα ασθενή, υποκαθίσταται απο τη κακή πληροφόρηση, την αναξιοκρατία, τη διαφθορά και τη διαπλοκή μιας εν διαλύσει χώρας, μια απόφαση υποχρεωτικού εμβολιασμού δια της ψήφου βουλευτών, που δεν ξέρουν τί είναι μάσκα, εμβόλιο ή υπόθετο, δείχνει πως στην Ελλάδα δεν υπάρχει κράτος δικαίου. Αυτός είναι και ένα λόγος ένα κράτος σαν την Ελλάδα των ΜΜΕ του καρτέλ, των εμπόρων καυσίμων, των εμπόρων φαρμάκων κλπ να βρεθεί ακόμη και εκτός της ΕΕ.
Ποιός είπε και εγγυήθηκε στον Μητσοτάκη και Φίλες στο Μαξίμου,
  1. πως το εμβόλιο που θα υπάρξει για τον κορωναϊό - αν υπάρξει - θα είναι ένα, ότι θα είναι το πιό επιτυχές και ότι θα είναι ακίνδυνο; Ο ΠΟΥ; Κανένας.
  2. πως το εμβόλιο θα γίνεται εφάπαξ και ότι ο ιός μέσα στον εμβολιασθέντα δεν θα υπάρχει μετά τον εμβολιασμό, άρα ΚΑΙ θα μεταδίδεται.
  3. πως το εμβόλιο δεν θα επιτρέπει μελλοντικά τη χρήση νέων καλύτερων εμβολίων για τον ιό! Μπορεί να συμβεί και αυτό.
Πως βγάζεις νόμο για κάτι που δεν υπάρχει στην αγορά; Με ποιά κριτήρια επιβάλλεις ένα εμβόλιο που δεν υπάρχει, σαν υποχρεωτικό!
Γιατί αυτοί με τις γκλίτσες που βάλατε στη Βουλή ψηφίζουν ως υποχρεωτικό τον εμβολιασμό, παραβλέποντας τις παραμέτρους που υποκειμενικά και βάσει των γνώσεών του ο κάθε πολίτης  μπορεί να έχει; Κάτι δεν πάει καλά μέσα στη Βουλή.
Η απόφαση όλων των κομμάτων να δεχτούν τη Ντόρα Μπακογιάννη σαν υπεύθυνη για τα πακέτα ανάπτυξης της Θράκης μοιάζει με πολιτική συνωμοσία.
Ο Νόμος για υποχρεωτικό εμβολιασμό για κορωναϊό πρέπει να αποσυρθεί. Είναι απαράδεκτος απο επιστημονική άποψη και δεν δείχνει κράτος δικαίου.
Αυτό δεν σημαίνει πως λέω, πως δεν χρειάζεται εμβόλιο. Απλά ο εμβολιασμός είναι προσωπικό θέμα και μιά επιλογή ανάμεσα σε άλλες. Στη συγκεκριμένη περίπτωση καταστρατηγείται η ελευθερία της επιλογής για κάτι που δεν θα είναι σίγουρα επιτυχές, ακόμη και με όρους επιβίωσης του ασθενούς απο το εμβόλιο.
Σε ποιές άλλες χώρες της ΕΕ είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός απο συγκεκριμένο εμβόλιο για τον κορωναϊό; Aν δεν πετύχει ο εμβολιασμός ή έχει παρενέργειες, ποιός θα έχει την ευθύνη; O εισαγωγέας;
Με ποιό δικαίωμα ο Μητσοτάκης και Φίλες απο το Μαξίμου και οι ΜΙΖΕΣ Α.Ε. θα αποφασίσουν τι εμβόλιο είναι το καλύτερο, με το κόλπο να το δίνει ελεύθερα το κράτος;
5 τόνοι χλωροκίνης πήγαν στα ψάρια! Επιδημιολογικές μετρήσεις δεν παίρνουν σωστά. Τα ειδικά μέτρα που παίρνουν παράγουν προβλήματα γιατί είναι ακατάλληλα.
  • Πληροφόρηση για κορωναϊό με 30 εκ. ευρώ απο το Μαξίμου, δεν δείχνει κράτος δικαίου.
  • Για ποιό κράτος δικαίου μιλάμε, όταν μια υπόθεση φτάνει στο δικαστήριο μετά απο δύο χρόνια ή όταν έχουν πεθάνει οι μάρτυρες;
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ
Σύμφωνα με το άρθρο 2 της Συνθήκης για την Ευρωπαϊκή Ένωση, το κράτος δικαίου είναι μία από τις θεμελιώδεις αξίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ). Εμπεριέχει την ιδέα ότι τόσο η ίδια η ΕΕ όσο και όλες οι χώρες της ΕΕ διέπονται από ένα νομοθετικό σύνολο (νομοθετικοί κώδικες και διαδικασίες) που εγκρίθηκε με καθιερωμένες διαδικασίες και όχι με αποφάσεις που λαμβάνονται κατά διακριτική ευχέρεια ή κατά περίπτωση.
Εκτός από τη λειτουργική δημοκρατία και τον σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, συμπεριλαμβανομένων των δικαιωμάτων των προσώπων που ανήκουν σε μειονότητες, το κράτος δικαίου αποτελεί ένα από τα πολιτικά κριτήρια που πρέπει να πληρούν οι χώρες που επιθυμούν να ενταχθούν στην ΕΕ.
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, έχοντας καταλήξει στο συμπέρασμα ότι καθίσταται απαραίτητη η ύπαρξη ενός εργαλείου σε επίπεδο ΕΕ για την αντιμετώπιση των συστημικών απειλών κατά του κράτους δικαίου στις χώρες της ΕΕ, ενέκρινε το 2014 ένα «πλαίσιο για το κράτος δικαίου». Όταν παραβιάζεται το δίκαιο της ΕΕ, θα τίθεται σε εφαρμογή η διαδικασία σύμφωνα με το άρθρο 7 της Συνθήκης για την Ευρωπαϊκή Ένωση. Στην πλέον σοβαρή περίπτωση, τα δικαιώματα ψήφου μιας χώρας της ΕΕ θα μπορούν να ανασταλούν εφόσον η παραβίαση των αξιών της ΕΕ είναι «σοβαρή και διαρκής».
Η ζωή είναι εκπλήξεις…
ΛΙΓΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΩΝΑΪΟ
Ο κορωναϊός SARS-COV-2 έχει ομοιότητες με τον HIV αλλά δεν είναι ίδιος στη συμπεριφορά του. Αυτό ΔΕΝ σημαίνει πως αν δεν υπάρχει εμβόλιο για τον HIV, ότι δεν θα υπάρχει και για τον SARS-COV-2. Tα σημερινά εμβόλια δεν φτειάχνονται μέ ένα τρόπο όπως παλιά. Στη περίπτωση του covid-19 ακολουθούνται τουλάχιστον 10 διαφορετικές μεθοδολογίες για τη παρασκευή εμβολίου.
Υπάρχει πιθανότητα με τη χρήση ενός εμβολίου να εμφανισθεί το φαινόμενο ADE και αυτό να χειροτερέψει την κατάσταση ενός ασθενούς. Υποτίθεται πως στα εμβόλια που κατασκευάζονται διεθνώς αυτό το φαινόμενο αντιμετωπίζεται αλλά τίποτα ακόμη δεν είναι σίγουρο. Συνεπώς τα περί 80% επιτυχίας που ακούστηκε για συγκεκριμένο εμβόλιο και δεδομένης της μετάλλαξης του ιού τα γράφω σταρχ… μου.
ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΙ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΜΚΟ
Αρνούμενοι τις μεθόδους πρόληψης π.χ. μάσκες, UV-C κλπ και έχουν ποινική ευθύνη για αυτό, με μη επιστημονικές απόψεις και διαδόσεις κατά προτίμηση, δρούν υπέρ των εμπόρων φαρμάκου, αφού λιγότερη πρόληψη σημαίνει περισσότερα κρούσματα και αυτό το καταλαβαίνουν.
Απο τη στιγμή που στην Ελλάδα δεν έχουμε αύξηση θανάτων δεν χρειάζεται εμβολιασμός! Για το λόγο αυτό γίνεται πόλεμος απο κάποιους εμπόρους φαρμάκων στις μάσκες και οι έλεγχοι δεν γίνονται σωστά. Μάλλον θέλουν περισσότερα κρούσματα!
Το lockdown δεν χρειαζόταν και το έχω γράψει εξαρχής όπως και για τις μάσκες, τα UV-C, τα ΕCMO, τις διαφόρων μορφών συλλογικές μετρήσεις και τόσα άλλα που δεν γίνονται αντιληπτά λόγω έλλειψης τεχνολογικής κουλτούρας, γνώσεων και υπόπτων συμφερόντων.
Ο αφορισμένος Μητσοτάκης έχει τη τελική ευθύνη και να πάψει να τα ρίχνει στους λοιμωξιολόγους, που στο τέλος μπορούν να περάσουν απο νέο… Μάτι. Προειδοποίησα.
ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΝΑΧΕΙΣ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΧΡΟΝΟ
https://zcode-gr.blogspot.com/2020/07/blog-post_20.html