Τρίτη, Ιουλίου 14

“Που είσαι ρε μακαρίτη Χριστόδουλε;;;” Αγανάκτηση με τη στάση της εκκλησιάς στο θέμα της Αγιας Σοφιας – Το μήνυμα “γροθιά” στο Μακελειό για την πολιτική και θρησκευτική ηγεσία

153928
Παρακάτω δημοσιέυουμε το μήνυμα που μας έστειλε αναγνώστης μας, εκφράζοντας με λίγα λόγια την αγανάκτηση του για το θέμα της Αγιας Σοφια μας!

“Οι πολιτες και οι εκκλησιαστικες οργανωσεις να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΘΑΙΡΕΘΟΥΝ οι Ιερωνυμος και Βαρθολομαιος διοτι ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ να ηγουνται της εκκλησιας. και ολοι αυτοι οι ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ που ΔΕΝ ειχαν το σθενος να χτυπησουν ΠΕΝΘΙΜΑ ΤΙΣ ΚΑΜΠΑΝΕΣ μετα απο μια τετοια εξελιξη στο θεμα της ΑγιαΣοφιας. το ιδιο βεβαια “λιγοι” αποδειχτηκαν και οι παπαδες
στις ενοριες τους. ο Παπαφλεσσας θα τους ειχε ΣΦΑΞΕΙ. ο Χριστοδουλος θα τους ειχε φτυσει. ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ (εκτος ελαχιστων – μετρημενων στα δαχτυλα- εξαιρεσεων) ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΕΣ. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΣΑ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ. για να μην χασουν την καρεκλα και τον οβολο του βλακα θρησκευομενου.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΠΑΠΑΔΕΣ.
ο κοσμος γι αυτο εγκαταλειπει τις εκκλησιες – ΔΕΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ.
βλεπει ΠΟΣΟ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ.
Μην αναζητατε ευθυνες ΟΥΤΕ υποστηριξη στους αλλους λαους και στα αλλα θρησκευματα. ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΜΗΠΩΣ  ΟΤΙ Ο ΔΥΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ? ΛΑΘΟΣ ΣΑΣ. μην πεφτετε απο τα συννεφα. Ο ΠΑΠΑΣ βολευεται με μια τετοια εξελιξη. το ιδιο βεβαια και οι λοιποι Ιεραρχες (Ρωσιας κλπ). διοτι ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟ  ΚΑΙ ΣΚΗΠΤΡΟ (ΑγιαΣοφια) ειναι μια τριχα απο τα @@δια του καθενος. Τουτεστιν ΕΝΑΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟΣ. ΑΡΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΜΠΟΔΕΜΑ. ετσι σκεφτονται ολοι αυτοι.
Βεβαια δεν χρειαζεται να μιλησω για τους πολιτικους που περασαν αλλα και για αυτους που βρισκονται ακομη στα βουλευτικα εδρανα . Εχουν ΗΔΗ προδιαγραψει το ΜΕΛΛΟΝ τους λογω της προδοτικης τους σταση σε ΟΛΕΣ τις εθνικες μειοδοσιες.
Μην ξεχνατε τι ειπε ο Γεροντας Ιωσηφ ο Βατοπεδινος σε μια αποστροφη του λογου του «…ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ……» ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ???? . ο λαος θα ξεσηκωθει και θα σας παρει τα κεφαλια. ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΕΙ. ΘΑ ΣΑΣ ΤΟΥΦΕΚΙΣΕΙ. ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΕΜΑΣΕΙ. Για αυτό τον λογο ο «φτενος» ο Κουλης περασε προχθες το νομοσχεδιο για τις διαδηλωσεις. ΓΝΩΡΙΖΕΙ ότι βρισκομαστε ΕΛΑΧΙΣΤΑ πριν από αυτό το σημειο της «ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ».
Καληνυχτα στους ραγιαδες κυρ Παντεληδες και
Καλημερα στους ΕΛΛΗΝΕΣ.
Ευχαριστω για την φιλοξενεια”

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ Φ.
 makeleio.gr/