Παρασκευή, Ιουλίου 3

Τα “κοράκια” θα πάρουν τα σπίτια των Ελλήνων – θα καταλήξουν σε εγχώριους και ξένους “Παπαδημούληδες”…

korakispitioy
Μήνυμα έφτασε στα γραφεία της εφημερίδας μας από αναγνώστη, που διερωτάται γιατί οι τράπεζες δίνουν “κοψοχρονιά” τα δάνεια που έχουν στο χαρτοφυλάκιό τους ακόμα και στο 5% της αξίας τους σε ξένα funds και δεν κάνουν το ίδιο για τους δανειολήπτες που κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους. Ενώ “βάζει” και ορθώς, στη θέση της και την κυβέρνηση που δεν επεμβαίνει, ώστε να σωθούν οι περιουσίες των Ελλήνων από τα εγχώρια και διεθνή “αρπακτικά”.

Το ζήτημα έχει απασχολήσει την εφημερίδα μας σε προγενέστερο χρόνο και σίγουρα θα ασχοληθούμε εκ νέου με το ζήτημα, όπως κάναμε και εδώ προ ημερών, με την τακτική των funds να μην κάνουν σχετικές προτάσεις στο 50% των στεγαστικών δανείων που αφορούν πρώτη κατοικία..
Διαβάστε το μήνυμα του αναγνώστη μας :
Αξιότιμοι φίλες και φίλοι δημοσιογράφοι της εφημερίδας Μακελειό.
“Τα λαμόγια οι τραπεζίτες για χρέη των Ελλήνων αξίας επτά δισεκατομμύριων ευρώ,  πουλάνε το πακέτο στα ξένα και ημεδαπά κοράκια για τριακόσια εκατομμύρια.
Το γιατί δεν τα ζητάνε από τους δανειολήπτες, και γιατί η κατά τα άλλα  “πατριωτική” κυβέρνηση  δεν μεσολαβεί, την κάνει συνεργό στο να περάσουν τα  διακόσιες χιλιάδες σπίτια των Ελλήνων στον κάθε Παπαδημούλη έναντι ποινικού φακής. ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ  ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ.!!!
Θα μπορούσε η κυβέρνηση ,να έλθει σε συνεννόηση με της  τράπεζας, ώστε αυτά τα τριακόσια εκατομμύρια που ζητούν να τα πάρουν από τους Έλληνες που  χρωστούν επτά δισεκατομμύρια και ίσως να δύνανται να τους δώσουν πολύ περισσότερα από αυτά που ΘΑ πάρουν από τα κοράκια.”
 makeleio.gr