Εσπευσμένα στις ΗΠΑ η Τζένη Μπαλατσινού- Είχε τροχαίο η κόρη της

balatsinou
Από την πρώτη στιγμή η Τζένη Μπαλατσινού βρίσκεται στο πλευρό της κόρης της

Μεγάλη ανησυχία έζησαν η Τζένη Μπαλατσινού και ο Πέτρος Κωστόπουλος καθώς η πρωτότοκη κόρη τους Αμαλία τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα στο Λος Άντζελες των Ηνωμένων Πολιτειών. Η μητέρα της και παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν στις πτήσεις εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού κατάφερε να βρεθεί από την πρώτη στιγμή στις ΗΠΑ για να είναι στο πλευρό της κόρης της, η οποία μένει μόνιμα εκεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες , η Αμαλία Κωστοπούλου βρισκόταν στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας φίλος της, μαζί με ακόμα τρία άτομα (πέντε συνολικά). Τότε οδηγός διερχόμενου αυτοκινήτου παραβίασε το Stop με αποτέλεσμα να πέσει πάνω τους με μεγάλη ταχύτητα και η Αμαλία να τραυματιστεί.
Η κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου υποβλήθηκε σε ορθοπεδική επέμβαση, ενώ πλέον έχει πάρει εξιτήριο και βρίσκεται σε ξενοδοχείο μαζί με τη μητέρα της. Η Τζένη Μπαλατσινού πρόκειται να επιστρέψει στην Ελλάδα στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, ενώ η Αμαλία είναι πλέον πολύ καλύτερα.
Από την πλευρά της η αδερφή της, η Αλέξάνδρα λίγα 24ωρα μετά το τροχαίο είχε κάνει ένα πολύ συγκινητικό ποστ για την αδερφή της, γράφοντας «My favorite superhero ❤️». Τις ανάλογες καρδούλες πόσταραν και οι γονείς τους κάτω από αυτήν τη φωτογραφία.