Κυριακή, Ιουλίου 5

Παραγωγή, Πυρηνική ενέργεια, φυσικό αέριο. Τουρκία Γαλλία. Δρόμος μεταξιού.


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΦΤΗΝΟ
Οταν δεν μπορείς να κερδίσεις προς μια κατεύθυνση, πιάνεις μια άλλη και προχωράς. Τα πλοία στο τέλος μόνο προϊόντα θα μεταφέρουν στις θάλασσες και στο τέλος ούτε αυτό. Οι τρικλοποδιές θα μακραίνουν το ταξείδι αλλά όχι το τέλος του.
Στη Κίνα με τον εκδημοκρατισμό θα δημιουργηθεί διχασμός και αποσχίσεις, κάτι αναγκαίο. Οπως και να το κάνουμε, υπάρχουν δοκιμασμένες λύσεις. Η σχέση Γερμανίας – Κατάρ – Τουρκίας
που φέρνει στη Γερμανία με την εισαγωγή φυσικού αερίου απο τη Ρωσία φτηνότερη ενέργεια για ανάπτυξη σε σχέση με άλλες χώρες της ΕΕ, θα λήξει με τη τραγική πτώση της Deutsche Bank. Δεν είναι τυχαίο πως Γερμανία και Τουρκία έχουν φτηνή ενέργεια. Καλημέρα Donald.
Δεδομένου πως η ηλεκτρική ενέργεια είναι αυτή τη στιγμή η ενέργεια την οποία χρειάζεται η κάθε συσκευή για να λειτουργήσει είτε είναι αυτοκίνητο είτε πλοίο είτε σιδηρόδρομος, αντιλαμβάνεσθε τη σημασία των ΑΠΕ και της πυρηνικής ενέργειας.  ΑΠΕ όμως δεν σημαίνει ακριβή μονάδα ηλεκτρικής ενέργειας όπως γίνεται τώρα, γιατί αυτό κάνει ανταγωνιστικό το φυσικό αέριο και δίνει ζωή σε όσους μεταφέρουν υδρογονάνθρακες.
Δύο κουμπιά είναι όλη η υπόθεση. Τα πατάς και αλλάζεις κανάλι. Οχι εσύ όμως, γιατί είσαι αποδεδειγμένα μαλάκας, αυτός που το λέει μόνο μπορεί να το κάνει σωστά.
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΑΓΩΓΩΝ

 https://zcode-gr.blogspot.com/2020/07/blog-post.html