Πέμπτη, Ιουλίου 30

Ξέσπασε σε κλάματα με λυγμούς η Κιμ Καρντάσιαν στην πρώτη συνάντηση με τον Κάνιε Γουέστ μετά το παραλήρημα

«Ξέρω ότι σε πλήγωσα»Ξέσπασε σε κλάματα με λυγμούς η Κιμ Καρντάσιαν στην πρώτη συνάντηση με τον Κάνιε Γουέστ μετά το παραλήρημα
Η Κιμ Καρντάσιαν ξέσπασε σε κλάματα με λυγμούς όταν συνάντησε για πρώτη φορά τον Κάνιε Γουέστ μετά από το παραλήρημά του στο twitter. Η 39χρονη reality star συνάντησε τον σύζυγό της μέσα σε ένα αυτοκίνητο και ο φωτογραφικός φακός την τσάκωσε σε τραγική κατάσταση.
Είναι η πρώτη φορά που το παντρεμένο ζευγάρι φωτογραφίζεται
μαζί μετά την καταστροφική πρώτη του προεκλογική ομιλία του Γουέστ στο Βόρειο Τσάρλεστον της Νότιας Καρολίνας.
Το ζευγάρι που έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά φάνηκε να έχει μία έντονη συνομιλία ενώ έφευγαν από εστιατόριο  του Γουαϊόμινγκ όπου ο Γουέστ έχει αποκτήσει ένα ράντσο αξίας 14 εκατομμυρίων δολαρίων.

«Ξέρω ότι σε πλήγωσα» - Ο Κάνιε Γουέστ ζήτησε συγνώμη από την Κιμ Καρντάσιαν

Πριν από δυο μέρες δημόσια συγγνώμη από τη σύζυγό του Κιμ Καρντάσιαν ζήτησε ο Κάνιε Γουέστ, μετά από μια εβδομάδα αποκαλύψεων.
«Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από την σύζυγό μου, Κιμ, επειδή αποκάλυψα δημοσίως κάτι που ήταν προσωπικό ζήτημα. Δεν την κάλυψα όπως έχει καλύψει εκείνη εμένα. Στην Κιμ θέλω να πω πως ξέρω ότι την πλήγωσα. Σε παρακαλώ συγχώρεσε με. Σε ευχαριστώ που είσαι πάντα εδώ για εμένα», έγραψε ο Κάνιε Γουέστ.


Η απολογία έρχεται μετά από μια περίεργη εβδομάδα για το ζεύγος Καρντάσιαν-Γουέστ, καθώς ο ράπερ προέβη σε αποκαλύψεις σχετικά με πολύ προσωπικά γεγονότα για την οικογένειά τους.
Σύμφωνα με το People, που επικαλείται πηγές, η Κιμ Καρντάσιαν έγινε «έξαλλη» με τον Κάνιε Γουέστ, αποκάλυψε πως σκέφτονταν να κάνουν έκτρωση όταν διαπίστωσε πως ήταν έγκυος στην κόρη τους, Νορθ, το 2012. «Η Κιμ σοκαρίστηκε που ο Κάνιε μίλησε για τη Νορθ στην συγκέντρωση. Είναι έξαλλη που μοιράστηκε κάτι τόσο προσωπικό», υποστήριξε πηγή.
Αλλά δεν ήταν μόνο αυτό, καθώς υπήρξε και συνέχεια. Ο Κάνιε Γουέστ έκανε σειρά αναρτήσεων στο Twitter, στις οποίες αναφερόταν τόσο στον ίδιο, όσο και στην οικογένειά του.
Μάλιστα, ανέφερε ότι η Κιμ Καρντάσιαν και η μητέρα της, Κρις Τζένερ, προσπάθησαν «να τον στείλουν σε ψυχιατρείο». Χαρακτηρίζει, δε, την πεθερά του, ως... «Κιμ Γιονγκ Ουν».
Η Κιμ Καρντάσιαν επιχείρησε να βάλει τέλος στα όποια σενάρια, προχωρώντας σε δήλωση μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram. Η ριάλιτι σταρ ζήτησε από τους φανς να δείξουν συμπόνοια προς τον ράπερ, μιλώντας για την ψυχική του υγεία.
  NEWSBEAST  GOOGLE NEWS