Παρασκευή, Ιουλίου 24

Την ωρα που φλέγεται το Αιγαίο ο Μητσοτάκης και η Κατερίνα σε συναυλία!!!


Tην ωρα που το Πολεμικό μας Ναυτικό βρισκεται σε ετοιμότητα απο τις προκλήσεις της Τουρκίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Κατερινα Σακελαροπούλου ηταν σε συναυλία!!!
Η ενέργεια όμως του πρωθυπουργού και της προέδρου της Δημοκρατίας να βρίσκονται σε συναυλία στον Ωρωπό, αντί για το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, συνιστά ένα προκλητικό και ολέθριο ατόπημα.

Να μην ξαναζήσουμε τη μαύρη νύχτα των Ιμίων, όπου ο Σημίτης αντί να είναι στο κέντρο επιχειρήσεων ήταν με ωτασπίδες στο κρεβάτι του και οι υπουργοί του στα κανάλια.
Οι πληροφορίες μας αναφέρουν οτι το πολεμικο επεισόδιο ειναι προκαθορισμένο για να μοιράσουν το Αιγαίο κατω απο αυτο το θέατρο ασχετα τι θα στοιχίσει.Να μην περιμενετε κατι καλο απο Πολιτικούς που πούλησαν την Πατρίδα και τους πολίτες αυτης της Χώρας.Η οποια παράσταση ειναι για αφελείς…
Ενας πρωθυπουργός την στιγμή που η Τουρκια ανακοινωνει οτι μπαινει σε Ελληνική θάλασσα δεν κανει δήλωση οτι θα πρεπει να επιβληθούν  κυρώσεις σε αυτην αλλα βρίσκεται στο Πεντάγωνο και καλει το ΚΥΣΕΑ…Συνεπώς παίζουν μαζι μας και με τη Χώρα.

https://amazonios.net/tin-ora-poy-flegetai-to-aigaio-o-mitsotakis-kai-i-katerina-se-synaylia/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=tin-ora-poy-flegetai-to-aigaio-o-mitsotakis-kai-i-katerina-se-synaylia